reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kokoszko - a jak jest u ciebie?
jako ciężarówka masz takie udogodnienia jak w Polsce? (specjalne miejsca w autobusach, przepuszczanie w kolejkach, specjalne kasy itp)?
ciekawa jestem jak to jest u ciebie?

reklama
confi- kochana dzieki,, czkawka sie nie przejmuje , troche mnie irytuje jak maly ja ma,, ale jesli jest to dobry znak to dobrze, a jak sie cwiczy te miesnie kegla???:confused::rofl2:

barmanka z tą kulturka w polsce to tez roznie nie zdazyło mi sie zeby kto kolwiek mnie w kolejce przepuscił czy wogole cos zrobic ze wzgledu na moj stan- a moze to przez rozmiar mojego brzuszka :-D

Popieram! Jesli jest sklep ze specjalna kasa dla ciezarnych i niepelnosprawnych to jeszcze pol biedy, ale ogolnie w zwyklej raczej nie puszcza! A prosic?! Juz widze te miny.... :no: Ostatnio w kasie stalam, to przylecial przede mnie Pan z wodka z kasy obok, po nim ustawila sie Pani-pracownica sklepu z zakupami na przerwe... A ja z brzuchem stalam jak debil... Juz mialam sie odezwac, ale niech oni beda madrzejsi PAJACE :dry:

Tikanis dokładnie tak jak napisała slonkoonline , te ćwiczenia mozesz wykonywac nawet zmywając naczynia , stojąc w kolejce w sklepie czy ogladając TV ;)
sa baaaaardzo przydatne i nawet ostatnio na szkole rodzenia dowiedziałam się ,że dziewczyny na gimnastyce ćwicza Kegla właśnie. ja nie chodze na gimnastykę bo mój krasnalek jest zbyt nisko położony ,ale chetnie ćwiczę Kegla i oddechy w domku :)
Na początku będziesz odczuwała takie dziwne mrowienie ( ja przynajmniej tak miałam) ale jak już wyćwiczysz to to minie . najlepiej jest ćwiczyć w toalecie przy siusianiu, wtedy mozesz sprawdzić jak silne masz te mięśnie. po prostu musisz powstrzymać strumień moczu i znów go puścić i tak w kółko :)

barmanka z tą kulturka w polsce to tez roznie nie zdazyło mi sie zeby kto kolwiek mnie w kolejce przepuscił czy wogole cos zrobic ze wzgledu na moj stan- a moze to przez rozmiar mojego brzuszka :-D

Popieram! Jesli jest sklep ze specjalna kasa dla ciezarnych i niepelnosprawnych to jeszcze pol biedy, ale ogolnie w zwyklej raczej nie puszcza! A prosic?! Juz widze te miny.... :no: Ostatnio w kasie stalam, to przylecial przede mnie Pan z wodka z kasy obok, po nim ustawila sie Pani-pracownica sklepu z zakupami na przerwe... A ja z brzuchem stalam jak debil... Juz mialam sie odezwac, ale niech oni beda madrzejsi PAJACE :dry:

ech, to już chyba jak wiesz że ci się "nie należy" i odstać swoje, niż jak ci się "należy" i patrzeć na tą nasza ....hmmmm....wątłą kulturę ;-)

hey dziewczynki :-) wczoraj wieczorem byłam na usg prywatnie. czyli mam najprawdopodobniej dziewczynke.. bo ani jąderek nie widać tyko zarysy warg sromowych :-) waży już 1946 g i jest śliczna.. tak ślicznie ciumka..ma już super wyrobiony nawyk ssania. jest już ułożona gówką w dół:-)
załączam fotkę, na górze dwie fotki stópki a na dole dwie fotki buźki z profilu :-)

hey dziewczynki :-) wczoraj wieczorem byłam na usg prywatnie. czyli mam najprawdopodobniej dziewczynke.. bo ani jąderek nie widać tyko zarysy warg sromowych :-) waży już 1946 g i jest śliczna.. tak ślicznie ciumka..ma już super wyrobiony nawyk ssania. jest już ułożona gówką w dół:-)
załączam fotkę, na górze dwie fotki stópki a na dole dwie fotki buźki z profilu :-)
Czyli w 33tc tez mozna buziolka zobaczyc?! Bo wszyscy mnie tak strasza, ze nic nie zobacze jak pojde w 31... A ja bardzo bym chciala.

Mi, jakbym nie nawrzeszczała na krowę, to jeszcze próbowała się do kolejki wcisnąć. W supermarkecie jak mi się nie chce stać to idę do tej kasy uprzywilejowanej i tyle. Za plecami gadają, ale mam to gdzieś. Ale najgorzej jest na mojej poczcie, gdzie są ciągle kolejki. I absolutnie nikt mnie nie przepuści. Wczoraj to myślałam, że tam padnę i wszyscy na mnie patrzeli, ale żeby ktoś mnie puścił to zapomnieć mogę.

reklama
Do góry