reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Krystyna - ja bym się pewnie zdecydowała na poród w wodzie (jest to w końcu naturalny środek znieczulający i rozprężający...). A co do sal... Hmm - na początku u nas chyba też kładą w 1 os., ale później wolałabym w 2os

reklama
jak tak piszecie teraz o wyborze porodu i o salach to coraz bardziej dociera do mnie ze to juz juz nie daleko...
Chociaz dzisiaj jak uslyszalam ze maz nie bedzie mial wolnego i tesc mam mnie zawiezc na usg to sie mu poplakalam ze chce byc razem z nim, ze sie boje, ze cos nie tak i wylam mu jak bobr. dopiero jak mnie utulil i wycalowal i obiecal ze zaltwi zeby mogl sie urwac to sie uspokoilam. i sie ze mnie smial ze jestem taki mazgaj.

No ale jak obiecal tak zrobil. Jutro idziemy razem na Usg :-)

A moj maly caly czas sie wierci, puka i stuka, ze nie moge sie w pracy na niczym skoncentrowac:-D:tak: Ostatnio opuscilam sie w pisaniu, poniewaz byla u nas tesciowa, nawet nie bylo tak tragicznie;-), postarala sie kobita:-D. W poniedzialek mialam pierwsze spotkanie w szkole rodzenia, fajnie mam, bo jezdzimy razem z kolezanka, ktora ma termin na koniec czerwca:tak:. Powyglupialysmy sie z innymi mamuskami, porobilysmy kilka cwiczen i pozadawalysmy miliony pytan:tak:;-) Bylo bardzo przyjemnie:tak:

witajcie Dziewczynki :blink:
my z moim M dziś cały dzień na nogach..załatwianie różnych spraw
Przy okazji odwiedziłam mojego brata by znów popatrzeć na jego piękna córeczkę :-)
się napatrzyłam i dziś nawet pierwszy raz na rękach ją miałam ...
Niestety nie kupię fioletowego wózeczka :crazy: kobitka się rozmyśliła i jednak nie sprzedaje ...dobrze,że teraz mi to mówi a nie jak będę jechać na porodówkę ;)
Jednak jutro jadę oglądać taki sam model tylko czerwony...muszę go zobaczyć na żywo bo o czerwonym w ogóle nie myślałam...
ewentualnie mam już na oku następny wózek
sy9ut4.jpg

cały komplet razem z fotelikiem , nowy .
Zobaczymy jak wyjdą oględziny czerwonego Volanta ;-)

krystyna30
ja się interesuję porodem w wodzie i co nieco się już dowiedziałam bo sama chcę tak rodzić, a Ty co chcesz wiedzieć?

wklejam Wam zdjęcia moich kochanych bratanków Oliwiera i Łucji :) oczka w głowie cioci

Załączniki

• 030409171009.jpg
    030409171009.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 22
  • 030409171058.jpg
    030409171058.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 23
Hi hi hi widze że humorki ciążowe nam doskwierają:tak: U mnie jest tak że wystarczy powiedzieć jedno słowo nie po mojej myśli a już jest bek i wojna.
Confi nieładnie postąpiła ta kobitka:no: ale widze że już nowy pojazd na oku:-) Nie wiem jak volant ale np. w bolderze tym co ja wybierałam jest troche kolorków do wyboru. Mi w sklepie pokazali próbki materiałów z kolorami

patusiu powiem Ci ,że coś tak czułam w moczu ,że to mi nie wyjdzie ;)]
za bardzo go chciałam chyba

kurczę...posiedziałabym,ale zmęczona jestem...kładę się spac bo dziś cały dzień na nogach spędziłam. Jutro jednak...bedę na pewno ;) mam nadzieję ze Ty tez .

monika88 ten Volant będzie uzywany więc do wyboru mam czerwony albo czerwony ;)
ale zobaczymy...może na zywo mi się spodoba a jak nie...to zawsze pozostaje ten brązowy co na zdjęciu :) szczerze przyznam,że mojemu M bardziej się podoba...ja chciałam Volanta ale jak do czerwonego sie nie przekonam to na siłe brać nie będę

Spokojnej nocki kochane brzuchatki :***

No faktycznie , ale pustki o tej godzinie ...
Ale pewnie tak już będzie do końca, bo teraz te ostatnie miesiące to takie same jak pierwsze - senne i ciągłe latanie do wc :-)

reklama
widze ze dzis wszystkie mamusie zmeczone i juz chyba spia... moj synek tez juz dawno chrapie... a M zostaldzis w domku... ja troszke szaleje na e-bay... cosik szukam dla niunki...

Do góry