Krystyna - ja bym się pewnie zdecydowała na poród w wodzie (jest to w końcu naturalny środek znieczulający i rozprężający...). A co do sal... Hmm - na początku u nas chyba też kładą w 1 os., ale później wolałabym w 2os
reklama
jak tak piszecie teraz o wyborze porodu i o salach to coraz bardziej dociera do mnie ze to juz juz nie daleko...
Chociaz dzisiaj jak uslyszalam ze maz nie bedzie mial wolnego i tesc mam mnie zawiezc na usg to sie mu poplakalam ze chce byc razem z nim, ze sie boje, ze cos nie tak i wylam mu jak bobr. dopiero jak mnie utulil i wycalowal i obiecal ze zaltwi zeby mogl sie urwac to sie uspokoilam. i sie ze mnie smial ze jestem taki mazgaj.
No ale jak obiecal tak zrobil. Jutro idziemy razem na Usg :-)
Chociaz dzisiaj jak uslyszalam ze maz nie bedzie mial wolnego i tesc mam mnie zawiezc na usg to sie mu poplakalam ze chce byc razem z nim, ze sie boje, ze cos nie tak i wylam mu jak bobr. dopiero jak mnie utulil i wycalowal i obiecal ze zaltwi zeby mogl sie urwac to sie uspokoilam. i sie ze mnie smial ze jestem taki mazgaj.
No ale jak obiecal tak zrobil. Jutro idziemy razem na Usg :-)
aga29
Fanka BB :)
A moj maly caly czas sie wierci, puka i stuka, ze nie moge sie w pracy na niczym skoncentrowac Ostatnio opuscilam sie w pisaniu, poniewaz byla u nas tesciowa, nawet nie bylo tak tragicznie;-), postarala sie kobita. W poniedzialek mialam pierwsze spotkanie w szkole rodzenia, fajnie mam, bo jezdzimy razem z kolezanka, ktora ma termin na koniec czerwca. Powyglupialysmy sie z innymi mamuskami, porobilysmy kilka cwiczen i pozadawalysmy miliony pytan;-) Bylo bardzo przyjemnie
witajcie Dziewczynki
my z moim M dziś cały dzień na nogach..załatwianie różnych spraw
Przy okazji odwiedziłam mojego brata by znów popatrzeć na jego piękna córeczkę :-)
się napatrzyłam i dziś nawet pierwszy raz na rękach ją miałam ...
Niestety nie kupię fioletowego wózeczka kobitka się rozmyśliła i jednak nie sprzedaje ...dobrze,że teraz mi to mówi a nie jak będę jechać na porodówkę
Jednak jutro jadę oglądać taki sam model tylko czerwony...muszę go zobaczyć na żywo bo o czerwonym w ogóle nie myślałam...
ewentualnie mam już na oku następny wózek
cały komplet razem z fotelikiem , nowy .
Zobaczymy jak wyjdą oględziny czerwonego Volanta ;-)
krystyna30 ja się interesuję porodem w wodzie i co nieco się już dowiedziałam bo sama chcę tak rodzić, a Ty co chcesz wiedzieć?
wklejam Wam zdjęcia moich kochanych bratanków Oliwiera i Łucji oczka w głowie cioci
my z moim M dziś cały dzień na nogach..załatwianie różnych spraw
Przy okazji odwiedziłam mojego brata by znów popatrzeć na jego piękna córeczkę :-)
się napatrzyłam i dziś nawet pierwszy raz na rękach ją miałam ...
Niestety nie kupię fioletowego wózeczka kobitka się rozmyśliła i jednak nie sprzedaje ...dobrze,że teraz mi to mówi a nie jak będę jechać na porodówkę
Jednak jutro jadę oglądać taki sam model tylko czerwony...muszę go zobaczyć na żywo bo o czerwonym w ogóle nie myślałam...
ewentualnie mam już na oku następny wózek
cały komplet razem z fotelikiem , nowy .
Zobaczymy jak wyjdą oględziny czerwonego Volanta ;-)
krystyna30 ja się interesuję porodem w wodzie i co nieco się już dowiedziałam bo sama chcę tak rodzić, a Ty co chcesz wiedzieć?
wklejam Wam zdjęcia moich kochanych bratanków Oliwiera i Łucji oczka w głowie cioci
Załączniki
Hi hi hi widze że humorki ciążowe nam doskwierają U mnie jest tak że wystarczy powiedzieć jedno słowo nie po mojej myśli a już jest bek i wojna.
Confi nieładnie postąpiła ta kobitka ale widze że już nowy pojazd na oku:-) Nie wiem jak volant ale np. w bolderze tym co ja wybierałam jest troche kolorków do wyboru. Mi w sklepie pokazali próbki materiałów z kolorami
Confi nieładnie postąpiła ta kobitka ale widze że już nowy pojazd na oku:-) Nie wiem jak volant ale np. w bolderze tym co ja wybierałam jest troche kolorków do wyboru. Mi w sklepie pokazali próbki materiałów z kolorami
patusiu powiem Ci ,że coś tak czułam w moczu ,że to mi nie wyjdzie ]
za bardzo go chciałam chyba
kurczę...posiedziałabym,ale zmęczona jestem...kładę się spac bo dziś cały dzień na nogach spędziłam. Jutro jednak...bedę na pewno mam nadzieję ze Ty tez .
monika88 ten Volant będzie uzywany więc do wyboru mam czerwony albo czerwony
ale zobaczymy...może na zywo mi się spodoba a jak nie...to zawsze pozostaje ten brązowy co na zdjęciu szczerze przyznam,że mojemu M bardziej się podoba...ja chciałam Volanta ale jak do czerwonego sie nie przekonam to na siłe brać nie będę
Spokojnej nocki kochane brzuchatki :***
za bardzo go chciałam chyba
kurczę...posiedziałabym,ale zmęczona jestem...kładę się spac bo dziś cały dzień na nogach spędziłam. Jutro jednak...bedę na pewno mam nadzieję ze Ty tez .
monika88 ten Volant będzie uzywany więc do wyboru mam czerwony albo czerwony
ale zobaczymy...może na zywo mi się spodoba a jak nie...to zawsze pozostaje ten brązowy co na zdjęciu szczerze przyznam,że mojemu M bardziej się podoba...ja chciałam Volanta ale jak do czerwonego sie nie przekonam to na siłe brać nie będę
Spokojnej nocki kochane brzuchatki :***
reklama