reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

witajcie ja jestem mężatką juz ok 4 lat mam 3.5 letniego synka o ktorego staralismy sie ponad rok. Obecnie jestem wciazy z drogim sloneczkiem ale i przy tym byly male problemy, gdyrz wczesniej mialam wszczepionego implanta i po wyjeciu staralismy sie 6 miesiecy ale teraz jestem strasznie szczesliwa ze moj synek bedzie mial rodzenstwo...

reklama
Paula- Ciesze sie ze jestes z nami i ze twoj wyneczek bedzie mial rodzenstwo.

Ja mam siostre mlodsza o 1.7 miesiecy i to samo chcialabym dla moich dzieci, najwspanialze dziecinswo a pozniej okres nastoletnii:) My bylysmy nierozlaczne i tak zostalo:-D.

Paula- ja tez sie ciesze ze twoj smyk bedzie mial rodzenstwo:-), ja mam coreczke wiec chce tego samego dla mojej malej;-)

pozdrawiam

Maja i co bylas juz u lekarza ? Ja probowalam sie zapisac wczoraj ale za pozno sie wybralam - a niedawno sie przeprowadzilismy wiec musze znalesc nowa przychodnie :( ale sie nie poddaje , jutro nie ma szefow- wiec wyskocze na przerwie i moze wszystko zalatwie?

Witam wszystkie majowe mamusie!:-)
Również zostanę mamą w maju - to moja pierwsza ciąża, a termin jak narazie sama obliczyłam i wypada na 5 maja.
Jeszcze nie byłam u lekarza , wybieram się w przyszłym tygodniu.
Narazie zrobilam się mega kłótliwa (przyszły tatus już wie coś o tym), wszystkim się przejmuję, mocno stresuję i to pierdołami - aby za pół godziny być jak nowo narodzona i bardzo szczęśliwa.
Myslę że mój maluszek będzie miał ciężko ze mną :-)
Pozdrawiam Was Wszystkie !

Justyna_0 - do zapisania sie w GP potrzeba calepiec minut:-) takze sie nie przejmuj, moze beda chcieli dowod osobisty i tyle i nazwe poprzedniego GP, a zapisanie sie na wizyte to tez kwestia 3 dni:tak:, a tak na marginesiez jakiej czesci londynu jestes moze blisko siebie mieszkamy? ja na acton:-), do lekarza ide 11wrzesnia, pierwsza wizyta jest organizacyjna i pobieraja krew i mocz do badania:-), zaklepia ci miejsce w szpitalu i u poloznych i kaza czekac na list, po zatym zapytasie napewno ciebie lekarz czy chcesz zatrzymac ciaze co mnie osobiscie zszokowalo, ale coz taki swiat:-(

pozdrawiam serdecznie

witaj lasica GRATULACJE fasolki:-), a ja znow jestem przymulona hahah naokraglo

Justyna_0 - do zapisania sie w GP potrzeba calepiec minut:-) takze sie nie przejmuj, moze beda chcieli dowod osobisty i tyle i nazwe poprzedniego GP, a zapisanie sie na wizyte to tez kwestia 3 dni:tak:, a tak na marginesiez jakiej czesci londynu jestes moze blisko siebie mieszkamy? ja na acton:-), do lekarza ide 11wrzesnia, pierwsza wizyta jest organizacyjna i pobieraja krew i mocz do badania:-), zaklepia ci miejsce w szpitalu i u poloznych i kaza czekac na list, po zatym zapytasie napewno ciebie lekarz czy chcesz zatrzymac ciaze co mnie osobiscie zszokowalo, ale coz taki swiat:-(

pozdrawiam serdecznie
Wiesz co? ze mnie to chyba taka mala panikara czasem jest :-p wczoraj zadzwonilam do poradni- dzisiaj ide sie zapisac i wizyta pewnie za tydz,Wiec juz jestem bardziej spokojna.
Ja mieszakam w drugim koncu - Canary Wharf:-( niestety.
Dzieki majka za informacje :) A jak ty sie czujesz ?

Witam wszystkie nowe mamusie :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie: jak chcecie moglabym zalozyc Liste Mamus Majowych ? Ja jestem chetna zeby taka liste poprowadzic i dopisywac wszystkie mamusie.Jezeli sie zgadzacie to zaczynam dzialac:-)

reklama
ciesze sie z toba... moj maz tez wie cos o moich napadach zlosci... to chyba normalne w naszym stanie... zycze cierpliwosci....

Do góry