reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
miałam dzisiaj od rana jakiś marny chumorek:-( ale już się polepszył właśnie przyszedł z banku wykres prognoz rat spłaty kredytu i oprocentowanie zmalało jakieś 150 zł w kieszenii:-):-):-)
witamy maggieness:tak:
Wow, ale Ci zazdroszcze! U mnie znowu ponieśli raty!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
maggieness, witaj na forum! :tak: Napisz coś o sobie!

tikanis, Kochana, bardzo sie ciesze, że mimo przeciwności trafiłaś w końcu na dobrego lekarza który pomógł Ci. Zgadzam sie z Tobą że niektórych lekarzy należy obchodzić szerokim łukiem! Wszytkiego dobrego!:tak:

Dziewczyny, ja jestem na maksa zmeczona po pierwszym dniu w pracy! Mała tak sie wierciła cały dzień że nie mogłam sie na niczym skupić! Moje dziecko zawsze mało sie ruszało, tylko rano i po wieczór a dziś bite 8 godzin! Obawiam sie jednak że to nie było z radości...
Czy nadmierna ruchliwość dziecka tez może o czyms świadczyć? Czy nalezy sie tylko martwić zbyt mała ruchliwością?:confused:

imagination - mój pechowy dzień nadal trwa...:-( Wracając z pracy utknęłam w śniegu na jednej wiosce (autko ani do przodu, ani do tyłu..) - przez godzinę męczyliśmy się z mężem z uwolnieniem.. Jak już wróciliśmy do domku mój mąż pojechał od razu na budowę pozabezpieczać co się da po tym włamaniu (policja dojechała po godzinie od zgłoszenia - obeszła domek dookoła i powiedziała, że PODOBA IM SIĘ TEN PROJEKT... ręce opadają.. nawet odcisków nie pobrali:wściekła/y::angry::wściekła/y:..). W takiej sytuacji i ja nie dotarłam do lekarza :-(.. Pójdziemy w środę (mój mąż nie chce opuszczać żadnej wizyty :-)). Może i Tobie uda się w szybkim terminie dotrzeć do lekarza...

Mam nadzieję, że pozostałym Mamusiom lepiej upłynął ten dzionek...

Ja tez mialam fatalny dzien i jestem wkurzona na maxa:wściekła/y: Moj szef chyba ostatnio ma albo kiepski sex albo go wogole nie ma, bo chodzi i zgrzedzi jakby cos go w d...e ugryzlo:wściekła/y:. Po kazdym takim dniu jestem jeszcze bardziej zmeczona, niz po wielkim sprzataniu. Ogolnie to musze przyznac, ze znowu mnie jakies spiaczki lapia, zasypiam prawie na stojaco:baffled:. Maly dzisiaj spokojniejszy niz zazwyczaj, chyba zjadlam za duzo czosnku:-D;-)
Imagination ladne zakupki:tak:
ania - gratuluje przejscia do III semestru, mnie jeszcze troszke zostalo, choc juz teraz czuje sie jak wieloryb:baffled:

Marzena 80- ja też dziś byłam na takim samym zestawie badań- tylko że glukozy wypilam50g.- a siedziałam też 2h i trzy krotnie mnie kuli - i mam siniaki.
Anecik- jutro tez idę z wynikami miedzy innymi z moczu - ciekawe czy u mnie nie ma nawrotu bakteryjek heh
Jusomorwaj - czekamy na wieści po jutrzejszej wizycie.Swoja drogą ja jutro tez odbieram wyniki i srasznie sie boje i jutro od razu na controlę heh
Imagination bardzo ładniusi komplecik :-)

Widze ze dziewczynki nie mialy udanego poniedzialku:dry: Nie martwcie sie jutro bedzie lepiej jutro tez jest dzien:-DU nas dzisiaj swieto wiec caly dzien z mezem w domciu u rodzinki na obiedzie wiec dzien leniwca...Wczoraj byly urodzinki meza brata corki i zona jego dala mi troche ubranek (ich corcia urodzila sie rok temu w lutym)wiec dostalam te letnie:-Dktore zaprezentowalam juz na forum o zakupach:-DTeraz juz zadnych ciuszkow nie kupuje raczej mam dosyc sporo:szok:ale w roznych rozmiarach...Juz nie moge sie doczekac kiedy wiejdziemy do nowego mieszkanka i wszystko sobie tam poukladam,teraz 3mam w siatkach:dry:

Imagination,Aga k_m przykro mi dziewczynki ze nie dotarlyscie na badania:crazy:nastepnym razem...Aga co za pechowy dzien:szok:przykro mi z powodu kradziezy ale na szczescie jestescie ubezpieczeni ufff:-Dwiec napewno wam zwroca kaske...U nas tez ostatnio pukradali cement i marmur:dry:na szczescie wszystko ubezbieczone...3maj sie cieplutko i nie martw sie:tak:

Kochane tak piszecie o tym cukrze, mnie jeszcze lekarz nie skierowal:dry::confused:czemu:confused:teraz mam wizyte 12.02 moze mi da skierowanie na glukoze:nerd:

Tikanis co za wzruszajaca historia, wow ciesze sie kochana ze wszystko sie ulozylo i macie dzieciaczka:-Daz sie wzruszylam...wyobrazam sobie wasza radosc....

Katarzyniak moja mala tez sie strasznie wierci i dzisiaj testuje moj brzuch nagle widze ze noge wypycha albo glowe...JJezeli sie zle czulas (nie moglas sie skupic) moze idz na zwolnienie :sorry2:

A mnie strasznie dzis kregosłup boli w dolnej cześći:-(.Sama sobie jestem winna dzwigałam dziś mojgo śpiącego Oliverka z dołu na 2 piętro- po spacerku popołudniowym - a kregosłup od kilku dni dawał sie we znaki- a teraz to juz wogóle.
Właśnie skończyłam robić galaretki owocowe :-):-):-) i czekam aż przestygną,żeby je do lodówki wsadzić. Normalnie takiego mam smaka na nie że szok:szok:.
Też mam śpiący strasznie dzionek dzisiaj- moze spowodowane jest to badaniami i wczesnym zerwaniem sie z łozka;-)i siedzeniem tam:confused:

ojjj patusia44 - niezły klapsior Ci się należy za to dźwiganie;-)..

Ale narobiłaś mi ochoty na te galaretki:tak:... chyba jutro sobie zaserwuję, dzisiaj nie będę już ganiała męża po sklepach - niech sobie odpocznie ;-)
chyba, że ostanie się jakaś "luźna" dla spragnionej Koleżanki??:-)

okruszku odezwij sie kochana!!!!
jestem bardzo ciekawa co u Ciebie!!!

witam nowe dziewczynki:))
tikanis super ze was tak lekarz wyprowadzil!!! dobry lekarz to podstawa!!ciesze sie bardzo ze teraz wszystko ok
Aga km strasznie mi przykro... szczescie w nieszczesciu ze dom byl ubezpieczonyh!! ale to przestroga dla innych!!! musze o tym powiedziec moim rodzicom,
licho i zlodzieje nie spia!!!!

imagination piekne ciuszki:))) codzien cos nowego i takjest najlepiej:) potem jak znalazl:) nie bedzie duzego obciazenia budzetu, a wszystko bedzie:))

a do lekarza dziewczyny zawsze mozna pojsc nastepnego dnia, oni nam nie uciekna:))

ktos pisal o podwyzszonym cukrze( przepraszam z moja pamiecia, nie pamietam niku) , to jeszcze nie tragedia, jak posprawdzaja, i pobadaja wtedy bedzie pewnosc i wtedy lekarze Cie nie zostawia samej sobie...nie w Polsce..ja tez w tamtej ciazy lerzalam w szpitalu, lepiej dmuchac na zimne, szpital to jeszcze ni etragedia, nie martw sie bedzie dobrzae!!!!!

reszte dziewczyn baaardzo serdecznie pozdrawiam,

reklama
kokoszka, katarzynak83- dzieki dziewczynki...ja dzis czuje bardzo napiety brzuch,, na wszelki wypadek wzielam juz no-spe :baffled: miala ktoras tak???

Do góry