reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie Dziewczyny, Dziś faktycznie kiepska pogoda, mi też się nic nie chce :zawstydzona/y:
No ale jedno mnie dziś rozweseliło - dostałam pieniądze z zusu za grudzień... w prawdzie nie sa to kokosy ale zawsze pare złotych! :tak: Bardzo sie ciesz bo bede mogła kupić coś Maleństwu!:-) Już sie nie moge doczekać! Tylko mam obawy przed kupowaniem różowych rzeczy ;-) Niby widziałam to, co dzidziuś miał miedzy nogami ale wcześniej też niby widziałam siusiaka :confused::eek: Jeszcze po tym, co napisała Nina (prawie taka sama sytuacja jak u mnie!) to juz sama nie wiem...Jeszcze dziewczynkę w chłopience urbanka da rade ubrać no ale chłopca w sukienki? :sorry: No a ja takie słodkie rzeczy dla dziewczynki widziałam...

Okruszek.emi, zamiast spirytusu do faworków możesz dodać octu! Ja tak robie i tez nie są tłuste. Spirytus i ocet można używac wymiennie! POwodzenia w wałkowaniu! Dla mnie to ciężka praca fizyczna wiec moze faktycznie niech Ci pomoże mąż... ;-)
No i trzymam kciuki za usg! Na pewno z Dzidzią wszytko ok... :tak:

reklama
Witajcie MAmuski kochane!!
Baaardzo malo mnie tu ostatnio :-(, ale na prawde na wszystko brakuje mi czasu i sil... Ciaza blizniacza daje sie we znaki bardziej niz przypuszczalam, nie pamietam juz przespanej nocy, bo wszystkie wiazadla i pachwiny bola jak oszalale, w dzien nie lepiej... A na domiar zlego starsza corcia przyniosla do domu wirusa i cala nasza rodzinka sie rozlozyla na grype... Wiec mowie Wam, urwanie pepka... i calkowicie nie moge Was nadrobic:zawstydzona/y:
DZis mam badanie 4d o 18:40, wiec prosze o trzymanie kciukaskow zeby wszystko okazalo sie w jak najlepszym porzadku, no i moze zebym choc jedna pare jajeczek jednak zobaczyla...:-D Fajnie by bylo;-)
Przepraszam ze tak tylko o sobie pisze, jak poczytam Was wiecej i ponadrabiam troszke zaleglosci, to obiecuje poprawe:tak: Sciskam Was wszystkie razem i kazda z osobna!!!!!!!

DZis mam badanie 4d o 18:40, wiec prosze o trzymanie kciukaskow zeby wszystko okazalo sie w jak najlepszym porzadku, no i moze zebym choc jedna pare jajeczek jednak zobaczyla...:-D Fajnie by bylo;-)
Przepraszam ze tak tylko o sobie pisze, jak poczytam Was wiecej i ponadrabiam troszke zaleglosci, to obiecuje poprawe:tak: Sciskam Was wszystkie razem i kazda z osobna!!!!!!!
Kochana, trzymamy za Ciebie kciuki!:tak::tak::tak: Daj znać jak tam badanie i co było widać ;-):-D
Mam nadzieje, że rodzinka już zdrowa! Niestety sezon na infekcje trwa w najlepsze :zawstydzona/y:

Hej dziewczynki :)

Foxy924 i Ania2003, widze że wszystkie trzy mamy termin na 13 maja :) Ciekawe która rzeczywiście rozpakuje się tego dnia :) Ja dzis bylam u lekarza, z dzidzią wszystko ok, sluchalismy jej serduszka, ulozenie poki co tez prawidlowe wiec fajnie. Za tydz mam test obciazenia glukoza, nie wiem jak to zniose bo nie cierpie cukru ;/ kolejna wizyta dopiero za 4 tyg czyli jakos kolo 28 tyg i wtedy pewnie tez jakos usg zrobimy :) Juz nie moge sie doczekac widoku coreńki :)

Liliann tzrymam kciuki za badanie dzisiejsze :happy2:
A co do bezsenności to ja też na to od pewnego czasu cierpię ... prawie w ogóle nie śpię. Nic mnie nie boli, nie leży mi się najgorzej ... a jednak nie mogę zasnąć.

Kaatharina- mnie bezsennosc meczyla na poczatku i tak jeszcze do grudnia, ale teraz od nowego roku mam juz z tym coraz mniejsze problemy, ciezko jest mi zasnac ale to nie jest juz to co było wczesniej

Ankzoc- co do pokoiku dla dziecka znalazlam to i mnie poprostu powialilo.Pomysl pokoikow jest dla ksiezniczek ale sa cudne male i duze marzenia - Galerie w DECCORIA.PL - bajery,dom,pokój dziecinny,wnętrza

Mamo-Bartusia- cudny ten twoj chlopczyk , naprawde wzruszajace jakie dzieciaki potrafia byc wspaniale.A ile bartus ma lat??? Ja tez bym chciala nastepne dzieciatko jakos tak po dwoch latach zeby roznica miedzy nimi nie byla duza:-D

LILIann- trzymam kciuki za ciebie i za twoje dwa skarbeczki :-D

reklama
Foxy924 i anulinka mam do was pytanko z racji tego sameg terminu porodu ile w którym tyg ciaży ważyły wasze dzieciaczki?
anulinka ja też mam ten test za tydzień i tez już się go boje mam tylko nadzieję, że nie puszczę pawia po całej tej szklance słodkości.
Ja już nie moge tego maja się doczekać i mam nadzieję, że donoszę bo część lekarzy twierdzi, że kobiety z małą macicą rodzą wcześniej - a ja niestety mam małą macicę.

Pozdrawiam Wszystkie serdecznie i powodzenia na badaniach.

Do góry