reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Chudniesz jeszcze na utrwalaniu? Widzę,że oblatana jesteś w tej diecie:-D.Robisz sobie ten jeden dzień proteinowy?

Musze zajrzeć na wątek Dukanowy na Dieta.pl , wieki tam nie zaglądałam.

Malinko, no właśnie się zastanawiam i dlatego jeszcze palę:-p.
Czy słowo ,,fajurki,, w Twoim regionie ma jakieś inne znaczenie niż papieros ?

Martuś, a może nie będziesz długo karmić. Niektóre piją jak karmią. Zaraz po nakarmieniu dziecka.

Ostatnia edycja:
reklama
Martuś ledwie się obejrzysz a już będziesz ta ciążę wspominać;-)jeszcze tylko karmienie i można piwko:shocked2:
Moni tak chudnę, ale mam więcej jak 1 dzień proteinek,przyzwyczaiłam się za bardzo:-D...a ta dieta to wszystko przez Was Babole jedne...

ja was kurczę podziwiam, z tą dietą! serio!!!
mi by było starsznie cięzko nie jeść niektórych rzeczy! jeść mniej ok, ale niejeść niektórych rzeczy wogóle!!! :szok::szok: :no::no:

no wiem żę do porodu już nie daleko. już mam dość tego brzuszyska. :-p

2 kromki razowca z chudą padlinką,pierś lub rybkę lub naleśniki,serek wiejski i czasem omleta z 2 jaj i duuuuużo wody
a Ja bym nie umiała jeść mniej(wróbelkowo) i być głodna...

Malinko, no właśnie się zastanawiam i dlatego jeszcze palę:-p.
Czy słowo ,,fajurki,, w Twoim regionie ma jakieś inne znaczenie niż papieros ?

wiesz co raczej się tak nie mówi ale kiedyś już słyszałam takie określenie :tak:

ja was kurczę podziwiam, z tą dietą! serio!!!
mi by było starsznie cięzko nie jeść niektórych rzeczy! jeść mniej ok, ale niejeść niektórych rzeczy wogóle!!! :szok::szok: :no::no:

Martuś jakbyś musiała to byś sobie odmówiła, ale Ty to nigdy przecież nie musiałaś się odchudzać :-p

a Ja bym nie umiała jeść mniej(wróbelkowo) i być głodna...

a widzisz mi jest łatwiej sobie poradzić z uczuciem głodu niż z ochotą na coś i tak np jak zjem coś to za chwile myślę co by zjeść znowu mimo, że nie czuję głodu ale po prostu mam na coś ochotę.
Czytałam trochę o tej diecie Dukana i kurcze nie myślałam, że taki fajne rzeczy można jeść. Przeglądałam przepisy i głęboko się zastanawiam czy by nie spróbować :tak:

hej kochane:-)
Kasia-Ty to jesteś wytrwała podźiwiam!!!kurcze ja dałam ciała i wymiękłam:zawstydzona/y:palnęłam dietką,jakoś po świetach nie bardzo chce mi się"dukać"teraz wytrzymałam aż 2dni.Dziś wymyśłiłam ,że będe jeść tylko jakieś śniadanko i obiadek i to wszystko,powinnam też coś stracić jakoś nie chce mi się odmawiać do niektórych rzeczy.Ostatnio znalazłam przepisy Dukana na stronie-blox.Nawet fajne przepisy mają.Jak nic mi nie będzie spadać waga to po miesiącu spowrotem wróce do Dukana.

Jutro musze z Nicol skoczyć do lekarki bo coś pokaszluje dziś więc trzeba to sprawdzić,a ja sama sie nie bardzo czuje więc może przez to i ona.Uciekam poleżeć pod kocyk-spać w dzionek nie potrafie ale poleżeć moge,obiadku nie musze robić mam od wczoraj pulpety w pomidorach i warzywach robione pod dietke więc zrobie tylko ryż do tego i obiad szybciutko gotowy:-)miłego dzionka kochane zerkne wieczorkiem bo potem popołudniu będe pazurki u kosmetyczki robić.

reklama
Witajcie dietowe kobiety;-):-)

A ja znam świetną dietę ale nie polecam-stres:eek:

Madzia...zdrówka dla Kamilka,ja nie rozumiem jak można leczyć dziecko w zasadzie nie lecząc. Ja popieram zdanie dziewczyn zmień lekarza bo szkoda małego.

Miłego dnia dziewczyny:-)

Marta...śliczny ten turkusowy wózeczek:tak:
U mnie to w zasadzie od września wózki stoją bo mała za chiny nie wejdzie,tylko chce chodzić i to sama. Ja mam nadzieję że na wiosnę jak w końcu nóżki zabolą to się przeprosi z wózeczkiem albo przynajmniej będzie chodziła w tę strone co mamusia:-D

Ostatnia edycja:
Do góry