reklama
malinka009
Fanka BB :)
Oj też bym wypiła,ale sama nie umiem, no chyba że w lato
a mi by nawet samej się chciało, czy to zima czy to lato
Ja przez tą Moją dietę prawie już zapomniałam jak piwo smakuję,sama się sobie dziwię
o Matko a Ty też dieta ? Jakąś szczególną stosujesz ???
a mi by nawet samej się chciało, czy to zima czy to lato
to tak jak ja.
malinka009
Szczególną Dukana;-)
dużo słyszałam o tej diecie, moja znajoma sporo na niej schudła, na mnie niestety działa tylko ograniczenie jedzenia na maxa a później powolne wychodzenie z nazwijmy to "oczyszczania" żeby nie było jo jo i jest git, najgorsze są pierwsze 3 dni a później jakoś idzie
to tak jak ja.
urodzisz, przestaniesz karmić i wypijemy
monika1977
Heloł:-).
Martuś,jeśli te drugie siedzonko jest zdejmowane to ja bym się skusiła na ten wózio.Turkusik obłędny.Ja w ogóle uwielbiam kolor niebieski i wszystkie jego odmiany.
Jolu,ja też nie wyobrażam sobie zakupów bez wózka. Mikołaj jak był mały i nie chciał siedzieć w wózku to brałam go właśnie na zakupy.W Twoim wypadku ciężko będzie przy dwójeczce.
Gratuluje ciociu. Pewnie już byś była w odwiedzinach u szkrabka
Madziu, ja już dawno o Was myślałam i niestety nic mądrego nie przyszło mi do głowy. Mój ostatni pomysł to był homeopata ale to wiesz bo już Ci pisałam wcześnie.Nawet nie wiesz jak mnie wkurz ciągłe przepisywanie antybiotyków i olewanie głównego problemu.
Florencjo, nie przepraszaj tylko pisz ile wlezie. Każda rada cenna i może każdej się przydać.Mleczko od krowy?Wszyscy lekarze krzyczą ,że do 3 roku życia zabronione.
Tsarina ,a ja lubię mleko. Nie cierpię miodu. Zamienimy się;-)?
Malinko,wychodzi na to,ze zostałyśmy we dwie z fajurkami. Wczoraj dziewczyny dały mi trochę do myślenia i przemknęła mi myśl żeby rzucić.
Kasiu,czy Ty trzymasz się dietki w 100%? Napisz i co jesz bo mi ten Dukan tak zbrzydł ,że wszystko mi stoi w gardle.
Martuś,jeśli te drugie siedzonko jest zdejmowane to ja bym się skusiła na ten wózio.Turkusik obłędny.Ja w ogóle uwielbiam kolor niebieski i wszystkie jego odmiany.
Jolu,ja też nie wyobrażam sobie zakupów bez wózka. Mikołaj jak był mały i nie chciał siedzieć w wózku to brałam go właśnie na zakupy.W Twoim wypadku ciężko będzie przy dwójeczce.
Gratuluje ciociu. Pewnie już byś była w odwiedzinach u szkrabka
Madziu, ja już dawno o Was myślałam i niestety nic mądrego nie przyszło mi do głowy. Mój ostatni pomysł to był homeopata ale to wiesz bo już Ci pisałam wcześnie.Nawet nie wiesz jak mnie wkurz ciągłe przepisywanie antybiotyków i olewanie głównego problemu.
Florencjo, nie przepraszaj tylko pisz ile wlezie. Każda rada cenna i może każdej się przydać.Mleczko od krowy?Wszyscy lekarze krzyczą ,że do 3 roku życia zabronione.
Tsarina ,a ja lubię mleko. Nie cierpię miodu. Zamienimy się;-)?
Malinko,wychodzi na to,ze zostałyśmy we dwie z fajurkami. Wczoraj dziewczyny dały mi trochę do myślenia i przemknęła mi myśl żeby rzucić.
Kasiu,czy Ty trzymasz się dietki w 100%? Napisz i co jesz bo mi ten Dukan tak zbrzydł ,że wszystko mi stoi w gardle.
Ostatnia edycja:
malinka009
Malinka a co oznacza ograniczenie na maxa??Liczysz kalorie czy po prostu jesz jak wróbelek??
no dosłownie jak wróbelek
he he no tak z fujarkami to Monia masz brudne myśli no dobra jakby co to będę Cię wspierać, ale zastanów się jeszcze dwa razy ;-)
reklama
urodzisz, przestaniesz karmić i wypijemy
boniu.. kiedy to będzie...?! ;-)