reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Szczególną Dukana;-)

dużo słyszałam o tej diecie, moja znajoma sporo na niej schudła, na mnie niestety działa tylko ograniczenie jedzenia na maxa a później powolne wychodzenie z nazwijmy to "oczyszczania" żeby nie było jo jo i jest git, najgorsze są pierwsze 3 dni a później jakoś idzie :tak:

urodzisz, przestaniesz karmić i wypijemy :-D:tak::tak:

Heloł:-).

Martuś,jeśli te drugie siedzonko jest zdejmowane to ja bym się skusiła na ten wózio.Turkusik obłędny.Ja w ogóle uwielbiam kolor niebieski i wszystkie jego odmiany.

Jolu,ja też nie wyobrażam sobie zakupów bez wózka:no:. Mikołaj jak był mały i nie chciał siedzieć w wózku to brałam go właśnie na zakupy.W Twoim wypadku ciężko będzie przy dwójeczce.
Gratuluje ciociu. Pewnie już byś była w odwiedzinach u szkrabka :tak:

Madziu, ja już dawno o Was myślałam i niestety nic mądrego nie przyszło mi do głowy. Mój ostatni pomysł to był homeopata ale to wiesz bo już Ci pisałam wcześnie.Nawet nie wiesz jak mnie wkurz ciągłe przepisywanie antybiotyków i olewanie głównego problemu.

Florencjo, nie przepraszaj tylko pisz ile wlezie. Każda rada cenna i może każdej się przydać.Mleczko od krowy?Wszyscy lekarze krzyczą ,że do 3 roku życia zabronione:eek:.

Tsarina ,a ja lubię mleko. Nie cierpię miodu. Zamienimy się;-)?

Malinko,wychodzi na to,ze zostałyśmy we dwie z fajurkami. Wczoraj dziewczyny dały mi trochę do myślenia i przemknęła mi myśl żeby rzucić:szok:.

Kasiu,czy Ty trzymasz się dietki w 100%? Napisz i co jesz bo mi ten Dukan tak zbrzydł ,że wszystko mi stoi w gardle:sorry:.

Ostatnia edycja:
Moni właściwie tak trzymam się ,ale jestem już na III fazie więc od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na małe co nie co.Ale żołądek mam już tak skurczony, że za dużo tam nie wchodzi;-).

Malinka a co oznacza ograniczenie na maxa??Liczysz kalorie czy po prostu jesz jak wróbelek??

no dosłownie jak wróbelek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Malinko,wychodzi na to,ze zostałyśmy we dwie z fajurkami. Wczoraj dziewczyny dały mi trochę do myślenia i przemknęła mi myśl żeby rzucić:szok:.

he he no tak z fujarkami :-D:-D:-D to Monia masz brudne myśli :-p no dobra jakby co to będę Cię wspierać, ale zastanów się jeszcze dwa razy ;-):ninja2:

reklama
Do góry