reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

hej hej,

Aga, a może to zatoki - skoro nos zatkany a nic nie leci.

jak wpadniecie to może mi doradzicie.
Będziemy teraz robić pokój dzieci, i mieliśmy wykładzinę kłaść (tak jak teraz jest). Nwet już znalazłam taką fajną k†ora bardzo mi się podoba, no ale M. jednak woli panele i jakiś dywan.

Zdaję sobie sprawę z plusów paneli, w kontekście brudzenia i czyszczenia - szczególnie u dzieci właśnie. Ale wykładzina nadaje takiej przytulności.

Co wy macie na podłodze u dzieci? jak myślicie?

reklama
M&m's my na razie mamy wykładzinę bo mała jednak sporo czasu bawi się na podłodze i w dupke jej ciepło ;-) Zachodu w czyszczeniu jest tym bardziej, że mamy podejrzenie alergii na roztocza, codzienne odkurzanie, a 1-2 razy w tygodniu dodatkowo mop parowy.

Ja na chwile, powiedzieć, że żyje Mamy taki młyn, że szkoda gadać.... M najprędzej ma pracy na cały weekend :eek: Więc zakupy i dom na mojej głowie Po niedzieli jeszcze muszę zredagować jedną stronkę...

hej dziewczyny:-)

Co tu tak pusto no tak weekend i przygotowania świąteczne.
*Aga*-i tam wiesz do pracy nie chodze to zawsze cośik więcej moge w domku zrobić.Fakt że w tym roku czyszczenie szkieł za meblami sobie odpusciłam.

M&M'S-my w dużym pokoju mamy zrobione panele ale po zrobieniu zakupilismy dywan bo jednak jak Nicol raczkowała to było jej cieplej.W pokoju Nicol też są panele ale ma dywaniki bo wiadomo więcej bawi się na podłodze także z dywanem cieplej.Ja osobiście wolałam dywany bo jak mała podrośnie to je zwine i będą same panele.

Kasica-no to faktycznie macie urwanie głowy z tą pracą:szok:to masz troszke na głowie,mi zostały drobne zakupy np,składniki na ciasto czy sałatke.Moja Nicol teraz często mi oddycha buzią a nie nosem ,także bardziej podejrzewam że to przez kominek który mamy w pokoju ale alergii na roztocza też nie można wykluczyć.Wczoraj znajoma dała mi nawilzacz powietrza więc teraz chodzi i zobaczymy czy będzie lepiej.

Unas dziś cały czas śnieg pięknie i mocno sypie śliczne grube płaty uwielbiam na nie zerkać z okna:tak:także z sanek zapewne nici ale ja i tak nie miałabym czasu bo popołudniu od16 mam klientki na farbowania i obcięcia więc jest co robić a teraz mykam kurze ścierać puki mały szogun śpi.

Marzena,Kasia-od dziś zajadam normalne jedzonko ,dietka zawieszona po świętach do niej wracam,teraz pofolgowałam.Miłego weekendu dziewczyny.

mamo niki oczywiście zazdroszczę sniegu. :-)

dzięki dziewczyny za odp.

ja przyznam się że paneli w sypialni nie lubię, to samo u dzieci. są dla mnie takie zimne, ale fakt że zdecydowanie łatwiej z czystością.
a wykładzinę mieliśmy taką wybraną:
i do tego białe meble.

funkystripes-195-a-low-re1.jpg

Bardzo ładna faktycznie panele sa strasznie zimne mam w salonie a w pokoiku Kamila wykładzine problem jedynie z czyszczeniem bo czesto Kamil pluje na nia np kaszka

Hallo ja tylko na moment, bo potem zapomnę...
Martuś ja mam we wszystkich pokojach panele i jestem niezadowolona. Nie lubię paneli! W dużym pokoju położyłam więc dywan i jestem jeszcze bardziej niezadowolona, bo na środku poodkurzam, a po bokach i tak trzeba wycierać. Nati ciągle jeszcze śpi z nimi w sypialni. Planuję w czasie ferii ją przenieść do swojego pokoju i chcę wpierw rozłożyć tam wykładzinę. Ja wolę poodkurzać, a nie ze szmatą biegać i wycierać, a poza tym cieplej i przytulniej!

Hallo ja tylko na moment, bo potem zapomnę...
Martuś ja mam we wszystkich pokojach panele i jestem niezadowolona. Nie lubię paneli! W dużym pokoju położyłam więc dywan i jestem jeszcze bardziej niezadowolona, bo na środku poodkurzam, a po bokach i tak trzeba wycierać. Nati ciągle jeszcze śpi z nimi w sypialni. Planuję w czasie ferii ją przenieść do swojego pokoju i chcę wpierw rozłożyć tam wykładzinę. Ja wolę poodkurzać, a nie ze szmatą biegać i wycierać, a poza tym cieplej i przytulniej!

no właśnie Marzenko, ja tak samo to odbieram - "jest cieplej i przytulniej".

A ja dziś o 5.40 zostałam ciocią pięknej, malutkiej Zuzi!!!!! :-):-):-):-)

Jestem przeszczęśliwa i cieszę się co najmniej tak bardzo, jakbym to ja urodziła :-)

reklama
Do góry