Mówicie,że dzisiaj środa
.No to witam środowo raz jeszcze
.
Kasico,ból brzucha to niestety objaw i ciąży i okresu. Trzymam kciuki za dzieciaczka
Florencjo, my już lego duplo mamy przerobione i niestety młody woli klocki starszaka. Jak kupie to chyba tylko dla siebie bo mi one bardzo się podobają
Miłego spacerku bo my zostajemy dzisiaj w domu
W nocy padał śnieg i do tej pory nie ma komu odśnieżyć chodników.
Ewelinko, u nas jest tak samo. Moja mam rozpuszcza chłopców do granic możliwości. Teściowie mają swojego wnusia na miejscu i w niego są wpatrzeni.Jakoś się do tego przyzwyczaiłam i jakoś mi nie przeszkadza.Nie widzimy się zbyt często i pewnie tu jest przyczyna.Mikołaj jak był młodszy to potrafił wypalić do nich pan/ pani
Umi ,współczuje Ci tych nocek. Moje dzieciaki zawsze spały dobrze więc nie wiem co to niewyspanie.Zdarzały się małe epizody w trudnościach w zasypianiu ale dzięki Bogu to już za nami.
Kasico,sprawa spadkowa to groszowe sprawy. Przepisanie u notariusza to stała taksa notarialna plus % od wartości działki wiec to też nie dużo. Natomiast koszt budowy to już kolosalne kwoty. Ja bym na Waszym miejscu sprzedała działkę i powiększyła metraż mieszkania.
Co do alkoholika to Cię rozumiem bo ja takiego delikwenta zmusiła do zaszycia. W obecnej chwili jest spoko ale co będzie jak wszywka przestanie działać
Kasiu co będziesz miała na obiad?
Kasica ma zapiekankę ,ja ogórkową a Ty?:-)