monika1977
Fanka BB :)
Właśnie zajadam batona i mam zamiar iść spać.Ja też się żegnam.pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zajadam batona i mam zamiar iść spać.Ja też się żegnam.pa
Barmanko masz suwaczek ze strony maluchy.pl! Przeczytaj post moniki! stronka jest zagrożona :-)
zagląda zaglądaKtoś tu nie zagląda do moderatorni.
nie ukrywam,ze odkąd ślimaki zniknęły łatwiej mi wypuścić go na plac przed domem
ejj a może Wasze dzieci mają wrażliwe podniebienia i chcę skosztować francuskiej kuchni?;-)Mmatysia,witaj w gronie fanów ślimaków. Bosze ,ile ja się wnerwiałam na to dziadostwo.
a może masz możliwość rwania zębów pod zupełną narkozą? Być może w twoim przypadku ten zabieg jest refundowanyNa razie lecze zęby, we wtorek najgorsze rwanie z możliwych. Dentystka tak mnie nastraszyła, że już nie jestem pewna czy chce te korzenie rwać
przyleć do mnie i tez mi w szafie poukładasz, ok? ;-) bo ja tylko dorzucam na kupkę na tzw "****ł pies" i obiecuję sobie że w piątek posprzątam i tak od kilku piątków Dasz się przekupić za pizze?w szafie zrobiłam malusi porządek,
też tak myślę praktyka czyni mistrzam&m's ściemniasz coś...
Gaba ciągle chodzi i woła: taaatuuśśśś!! taaatuuśśśś!
dla każdego coś miłegopierwszego dnia, Maja chodziła i szukała M!! tylko że ona woła na niego "maaaaaama".
faceci, coo?Jutro jedzie do mamusi i dopina wszystko na ostatni guzik. Moimi ręcoma
a wpisowe to gdzie??Mamstud - podanie, życiorys, 3 zdjęcia na jasnym tle bez nakrycia głowy i rozpatrzymy wniosek!
a może stwórzcie sobie nowy? co by wszystkie od początku miały równe szanse ;-)Mamy ten wątek na innym wątku ale Mama Niki i Umi tam nie wejdą. Przeklejamy go na otwarty?
a weśśś nic nie mów mi się chyba @ zbliża - w końcu - bo wcinam wszystko jak odkurzacz, nawet jak nie lubię to i tak jemo matko, ale dobry hamburger był...
przyleć do mnie i tez mi w szafie poukładasz, ok? ;-) bo ja tylko dorzucam na kupkę na tzw "****ł pies" i obiecuję sobie że w piątek posprzątam i tak od kilku piątków Dasz się przekupić za pizze?
też tak myślę praktyka czyni mistrza
to pierwszeale to znaczy że tak dużo ściemniam że już jestem mistrzem, czy że jeszcze mi tej praktyki brakuje? ;-)