reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Barmanko masz suwaczek ze strony maluchy.pl! Przeczytaj post moniki! stronka jest zagrożona :-)
Ktoś tu nie zagląda do moderatorni.:rofl2:
zagląda zagląda :-p:-p
nie wszystkie modki zgłaszały problem.. ja sama mam suwaczek z maluchy.pl i mi samej nic się nie działo, wy również nie zgłaszałyście problemów technicznych, więc uznałam że nie będę panikować i zmieniać suwaczka tylko dlatego że komuś tam coś się działo :tak: poza tym dostałam info od aniaslu że admini maluchy.pl zażegnali problem i wsio jest ok :tak:
A właściwie to co Ty robiłaś na moderatornii?:sorry::sorry:

nie ukrywam,ze odkąd ślimaki zniknęły łatwiej mi wypuścić go na plac przed domem
Mmatysia,witaj w gronie fanów ślimaków. Bosze ,ile ja się wnerwiałam na to dziadostwo.
ejj a może Wasze dzieci mają wrażliwe podniebienia i chcę skosztować francuskiej kuchni?;-):-D

Na razie lecze zęby, we wtorek najgorsze rwanie z możliwych. Dentystka tak mnie nastraszyła, że już nie jestem pewna czy chce te korzenie rwać :baffled:
a może masz możliwość rwania zębów pod zupełną narkozą? Być może w twoim przypadku ten zabieg jest refundowany :tak:

w szafie zrobiłam malusi porządek,
przyleć do mnie i tez mi w szafie poukładasz, ok? ;-) bo ja tylko dorzucam na kupkę na tzw "****ł pies" i obiecuję sobie że w piątek posprzątam :sorry: i tak od kilku piątków :zawstydzona/y: Dasz się przekupić za pizze? :-D:-D

m&m's ściemniasz coś...
też tak myślę :-p:-p praktyka czyni mistrza :-D:-D

Gaba ciągle chodzi i woła: taaatuuśśśś!! taaatuuśśśś! :biggrin2:
pierwszego dnia, Maja chodziła i szukała M!! tylko że ona woła na niego "maaaaaama". :-p :-D
dla każdego coś miłego :laugh2::laugh2:

Jutro jedzie do mamusi i dopina wszystko na ostatni guzik. Moimi ręcoma:baffled:
faceci, coo?:eek:
Ty się ciesz że nie powiedział ci jak ostatnio mój m do mnie "a upiekłabyś takie ciasto jakie moja mama piekła?" :cool:
o tym wypadku mówili w tv..straszne :-:)-:)-(

Mamstud - podanie, życiorys, 3 zdjęcia na jasnym tle bez nakrycia głowy i rozpatrzymy wniosek!
a wpisowe to gdzie?? :szok::-D:-D

Mamy ten wątek na innym wątku ale Mama Niki i Umi tam nie wejdą. Przeklejamy go na otwarty?
a może stwórzcie sobie nowy? :tak: co by wszystkie od początku miały równe szanse ;-):tak::happy:

o matko, ale dobry hamburger był... :ninja2:
a weśśś nic nie mów:crazy: mi się chyba @ zbliża - w końcu :sorry: - bo wcinam wszystko jak odkurzacz, nawet jak nie lubię to i tak jem :cool:

przyleć do mnie i tez mi w szafie poukładasz, ok? ;-) bo ja tylko dorzucam na kupkę na tzw "****ł pies" i obiecuję sobie że w piątek posprzątam :sorry: i tak od kilku piątków :zawstydzona/y: Dasz się przekupić za pizze? :-D:-D

oki. :-) :-D

też tak myślę :-p:-p praktyka czyni mistrza :-D:-D

ale to znaczy że tak dużo ściemniam że już jestem mistrzem, czy że jeszcze mi tej praktyki brakuje? ;-) :-p :-D

a mi sie z tego wzytskiego przypomniało - dopiero teraz :dry:, że miałam upiec dziś drożdżowe. :dry: ech....

Ostatnia edycja:
hej ja to w zasadzie dobranoc wpadam powiedzieć:-)

Dzień upłynął spokojnie i monotonnie jak zazwyczaj,byłyśmy z Niki na spacerku po parku fakt ze było zimno ale przyjemnie:tak:wieczorkiem m szybciej wyszedł z warsztatu i skoczyłam na basen i saune:-)

Dobre z tym Wątkiem grubasów:-Dto ja będe na 1miejscu:-)Fakt ja niewiem dlaczego jeszcze nie mam tam dostępu jak ja taka godna zaufania osoba jestem:tak:

Troszke mnie nie było i widze że Kasica do nas wreszcie zerkła i dała znak życia:tak:i Matysia tez wpadła:-)

Kasia -no to super! fajnie że przyłączyłaś się do nas:-)w grupie zawsze raźniej,jeszcze trochce to będziemy obstawiać kase i zakłady-która dłużej wytrzyma;-):-)

Kasica-fajnie że jesteś:tak:no pannica się z zSanki zrobiła jak niewiem co!!!!no to fajnie mówi ,my padamy bo Niki podłapała -"o Jezu"albo o ludzie i tak lata po domu i gada:-Dno to trzymam kciukasy mocno zaciśnięte napewno operacja przyniesie oczekiwane przez Ciebie skutki-będzie dobrze:tak:

Matysia -a co uwas?kochana i spytam ponownie bo na wcześniejsze zapytanie nie odpowiedziałaś!jak ten nowy interes?ruszył już?no i jak chłopaki?

M&msiku-oj kuśisz tym hamburgerem:tak:zjedz i za mnie jakiegos dobrego ,bo ja to teraz zresztą potem też moge pomarzyć o takim jedzonku.Fajnie że m wraca nie będziesz już tęsknić:tak:Ja też nie znosze jak m nie ma bo bardzo tęsknie.Fajnie Maja tate woła ,a moja najlepiej prosto z mostu -Tomek ,tata też ale z rana odrazu jest Tomek Tomek jak widzi że go w łóżku nie ma:-Dagentka mała .
kurcze dopiero początek a już mi tu Agi brakuje:-(Aga buziaki i niedaj się "zwariować" w tej pracy:tak:

Moni -pewnie że do dietki idzie się przyzwyczaić:tak:nie jest zła ,dziś dosżły warzywa takze super:-)jedynie m mnie wpienia jak chlebuś sam piecze to ja go tylko sobie powąchać moge i pokukać jaki ładny:no:a jak narazie nic mi nie b rakuje daje rade.Tylko mnie przeraża że ta dietka będzie długo bo przeciez potem ta stabilizacja za kązdy stracony kg,ale jak zaczęłam to i skoncze jak waga pokaże 55kg i bynajmniej z zakupów nie wróce wściekła że same małe rozmiary:-)oby.
Umi -no to fajnie że zaczynasz z nami Dukać:tak:bedzie nam raźniej:tak:

Ech i Tsariny brakuje i Roxy ,Jola coś mało zerka no ale co zrobić samo życie.Nic kochane uciekam nie miejcie mi zazłe że tak mało i nie do wszystkich ale uciekam spać!oczy mnie szczypia jak niewiem co.Dobrej spokojnej nocy mamusie:tak:

ale jestem zadżumiona :confused2::confused2::confused2:
kawka się parzy, może pomoże :sorry:

wogóle to Dobry Dien:tak:

wczoraj wyszukałam jakiś przepis dla dzieci na ptasie mleczko - mam zamiar zrobić:happy:
A na obiad ..sosik szpinakowy :-) ciekawe co na to mężowy :szok::-D

Witam majóweczki:-)
hej Barmanko widze że jak narazie ty tu zerkłaś reszta chyba zajęta.Oj ja też dziś ciężko mi sie wstawało ,teraz Niki śpi mi zostało tylko obiadek wstawić ja udo w sosie pomidorowym a m kluski na parze z jagodami ,powiedział że mu to wystarczy ale bym też takie kluseczki zjadła:tak:no ale.Czyżbyś robiła ten słynny szpinakowy sos Confi?ja go jeszcze nigdy nie testowałam ,ale wiem że m nie gustuje w szpinaku ja zjem ale zależy jak i w czym zrobony:-)nic uciekam jeszcze poszukać jakiegoś fajnego stroju kąpielowego z miskami jednoczęsciowego ,choć na allegro nic fajnego nie znalazłam także niewiem gdzie na necie znaleźć.Miłego dzionka:-)

reklama
Dzień dobry Majóweczki!

m&m's nacieszyłaś się już małżem? :-) Hamburgera zazdroszczę.... Dziś mój wraca!

Barmanko ojjj, mnie też się nic nie chce, wstałam z bólem głowy, wszystko mnie denerwuje, wrzeszczę na dzieci jak dzika.... :-( Kawa nie pomogła, może melisa?

mama Niki ja też rzadko widuję fajne stroje kąpielowe, mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie.

Na obiad już wczoraj zrobiłam barszczyk czerwony, Gaba zasypia więc mam chwilkę spokoju. Gdy wstanie muszę dotelepać się z dziećmi i ich fotelikami do mechanika na drugą stronę miasta bo odbieram nasz samochód z przeglądu. Potem pędem na basen i do domku, mam nadzieję, że gdy wrócę G już będzie....

Do góry