Marzenko zaczynasz ze mną dietkować?Ja planuje od 2 listopada. Mama Niki i Kasia już zaczęły. Umi ma zacząć po @. W grupie może bardziej się zmobilizuje.
ja się z chęcią dołączę.... mogę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzenko zaczynasz ze mną dietkować?Ja planuje od 2 listopada. Mama Niki i Kasia już zaczęły. Umi ma zacząć po @. W grupie może bardziej się zmobilizuje.
ja się z chęcią dołączę.... mogę?
ej przecież Ty w czasie karmienia sporo schudłaś! po co Ci jeszcze teraz dieta? no i przez ostatnie dni 3 kg zleciałaś...
jak już tak prosisz to możesz
Wątek dla grubasów by nam się przydał. Zaczynam we wtorek.
ha ha ha - wątek dla grubasów! nie będę tego komentowała! miałyśmy tam kilka grubasek - ha ha ha albo lepiej hi hi hi!!!
Mamstud - podanie, życiorys, 3 zdjęcia na jasnym tle bez nakrycia głowy i rozpatrzymy wniosek!
głodnemu chleb na myśli... niech ten G już wraca!jeśli to zdjęcie ma być nago żeby pokazać mankamenty urody - kategorycznie odmawiam :-) Pokażę PO diecie :-)