reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

hej hej,

ogarnęlam trochę od rana pokój, w szafie zrobiłam malusi porządek, teraz czeka mnie pakowanie ciuchów w torby próżniowe, ale to może kiedy indziej, co by się nie przepracować :-p ;-). teraz zjedliśmy drugie śniadanie.

widzę że wy od rana piszecie. :-)

Mmatysia, Monia usmiałam się z historii ślimakowych. :-D

my bez wózka też nie wychodzimy.

mam nadzieję że nieobecność mamstud, nie świadczy o jej genialnych pomysłach pójścia do pracy! :dry: Mamstud, jeśli tak... to wiesz co...

Kasiu, no to niezły początek - już 0,5kg! gratki! :tak:

witaj Kasica.

musze wybrać kolor butow - szare czy czarne , i nie umiem zdecydować. :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu,czytałam ale pomyślała,że zmieniłaś. Na Dukanie się nie głodzimy. Jemy tak żeby nie czuć głodu. Ograniczamy węglowodany i tłuszcze.Zjedz sobie chudy biały ser, zapycha na parę godzin.Ja jadłam go ze słodzikiem na słodko.

Mmatysia, M i Mikołaj jadą do teściów a ja z Tomim zostajemy w domu.

Ale ci fajnie:-). Ja bym jeszcze Tomka im do kompletu spakowała:-p:-D
Kasico ja tez trzymam kciuki za operacje.Pół rok szybko zleci;-).Pomyśl o plusach.
Rwania zębów nie zazdroszczę:no:
hej hej,

ogarnęlam trochę od rana pokój, w szafie zrobiłam malusi porządek, teraz czeka mnie pakowanie ciuchów w torby próżniowe, ale to może kiedy indziej, co by się nie przepracować :-p ;-). teraz zjedliśmy drugie śniadanie.
Ememesiku czyżby syndrom "wicia gniazda"sie zaczynał:cool2:
Butki mowisz...Szare,szare,szare:-).U nas najmodniejsze;-)
jak się zdecydujesz to wrzuć fotkę...kocham buty:tak:

hallo!

wszystko mnie boli... ale teraz odpoczywam w pracy! wieci jak ja idę z wózkiem to Ona całą drogę idzie i nawet nie pomyśli, żeby wsiąść do wózka. I wówczas jest mi starsznie niewygodnie, bo jedną ręką muszę wózek prowadzić, a drugą ją trzymać. no, więc postanowiłam ruszyć bez wózka... no i wiadomo co się stało... kurcze mam już dość spacerów!!!

a co tu taka cisza??

mamstud, nadal milczy - nosz poszła do pracy jak nic!

mmatysia, dzięki za opinię co do butów - jedyną. :tak: poszlam za twoją radą - są szare. :tak: fotki wrzucę później, bo M zabrał aparat.

a co do syndromu "wicia gniazda" to to niestety nie to. :-( :no: mniej przyjemne kwestie.

Kasica, dziękuję. :tak:

Marzenko, jak tam odpoczynek w pracy. :-)

Martuś kochana, zaskoczę Cię! Nie byłam w pracy:-p Spędziłam miły dzień z moimi dziećmi w domku :-) Jakoś nie miałam czasu żeby zajrzeć do tej pory...

A co Cię tak na porządki wzięło?

Poczytam co naskrobałyście

mamstud, to masz szczęście. :-) :-p Lepiej się już czułaś dzisiaj? no i jak Gaba?

a na porządki - jakoś nie czuję się tu komfortowo żeby o tym pisać.... może gołębia pocztowego ci wyślę z wiadomością. :-D ;-)

Ostatnia edycja:
Witam.
I Ja miałam zabiegany dzionek,ale dzieci już śpią to mam w końcu czas dla siebie.
Martuś dobrze,że wybrałaś szary koniecznie pokaż :tak:.
Mamstud Twoje szczęście,bo My byśmy Tobie dały pracę:cool:.Jak dzieci??

reklama
Do góry