umi2
Fanka BB :)
Przepraszam ale jak to czytałam to sie dosłownie ze smiechu popłakalam ty to tak opsalaś że dosłownie no nie mogę:-) z góry przepraszam bo wiem jaki to jest ból:-(ja tylko na chwilkę..
matko co za dzień miałam od rana wkurzała mnie menegerka, byłam tak wściekła że byłam w stanie pustaki przenosić gołymi rękoma..ze złości rzucałam czym popadnie kapnęła się w końcu i wzięła za robote nygus jeden a wszystko przez to że dziś mieliśmy nową osobę na szkoleniu, osoba która jest spoza firmy, więc moja menago nie powinna do tego ręki przyłożyć...No ale ta flądra nie nie przepuści żadnej okazji by pogadać o pierdołach a za robotę się nie weźmie Zrobiłam swoje, a jej zostawiłam żebyście widziały jak potem zapierniczała normalnie takiego motorka wtylku dostała że juhu wyrzutów sumienia nie mam - nikt mi nie płaci za dwa stanowiska i kurcze nawet sobie poprzeklinać po polsku na nią nie mogłam, bo osoba która szkoliła ta nową to Polka
Wracam do domu - a tu nowość.. Młody nie miał dziś drzemki..wcale... nie muszę mówić jaka maruda z niego teraz :--(
No i najlepsza akcja - hit sezonu Chciałam już wcześniej usiąść do kompa i skreślić pare słów, zbyt energicznie pociągnęłam wysuwaną półke z klawiaturą, z tyłu zaplątały się kable, i klawiatura upadła mi na dużego palucha u nogi - upadła kantem... No taki ból że myślałam że się posram z bólu w ułamku sekundy po paru minutach jak doszłam do siebie, oglądam tego nieszczęsnego paznokcia...a on zaczyna robić się siny
od klawiatury nie wiem czy się śmiać czy płakać...
Florencja Podziwiam, za świnke ja jakos tylko drobiowa jestem jak mam kupić coś wieprzowego to dosłownie jestem chora nie lubie tego smaku, ale pewnie wszystko zależy od przyrządzenia
Monika widzę, ze i ciebie dzieci wnerwiły
agakm Badania okresowe... hm ja byłam prywatnie i ma mi firma kase niby zwrocić, ale ile sie owkurzałam to moje...
A mnie dzis młody taki cyrk odstawił, ze zaczełam załować że w ogóle dzis sie obudziłam.