reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie dziewczyny:-)
Krzyś śpi ja dogotuje tylko makaronu spagetti dla starszych córek bo sos mam z wczoraj pomidorowy ze świeżą bazylią,zetre sera,a mam taki dobry z Włoch siostra mi przywiozł,a tak swoja drogą to u nas te sery są beznadziejne:wściekła/y:.Krzysio z Anią zjedli ogórkową,M zje wszystko co mu dam do zjedzenia:-D,wrócił wczoraj wieczorem po 3dniach z trasy,a rano znowu musiał jechać do Koszalina.Pózniej jedziemy na msze za teścia i zajedziemy na kawe do teściowej,b o imieniny wczoraj miała:tak:
Wiecie,że ja jeszcze nie byłam z Krzysiem na basenie aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y:,musze się zebrać i wziąść Anie i Krzysia na basen:tak:

Kasiu, przyjmuje przeprosiny:tak::-)

Florencjo, ja też nie byłam na basenie z diabełkami. Jak się doprowadzę do takiego stanu ,że nie będę się wstydziła rozebrać to się wybiorę. W obecnej chwili muszą się moczyć w wannie.:rolleyes2:

ja tylko na chwilkę..
matko co za dzień miałam :dry: od rana wkurzała mnie menegerka, byłam tak wściekła że byłam w stanie pustaki przenosić gołymi rękoma..ze złości rzucałam czym popadnie :sorry2: kapnęła się w końcu i wzięła za robote nygus jeden :cool2: a wszystko przez to że dziś mieliśmy nową osobę na szkoleniu, osoba która jest spoza firmy, więc moja menago nie powinna do tego ręki przyłożyć...No ale ta flądra nie nie przepuści żadnej okazji by pogadać o pierdołach a za robotę się nie weźmie :no:
Zrobiłam swoje, a jej zostawiłam :sorry2: żebyście widziały jak potem zapierniczała :szok: normalnie takiego motorka wtylku dostała że juhu :-D wyrzutów sumienia nie mam - nikt mi nie płaci za dwa stanowiska :-p i kurcze nawet sobie poprzeklinać po polsku na nią nie mogłam, bo osoba która szkoliła ta nową to Polka :nerd:

Wracam do domu - a tu nowość.. Młody nie miał dziś drzemki..wcale... nie muszę mówić jaka maruda z niego teraz :-:)-(

No i najlepsza akcja - hit sezonu :cool2::cool2:Chciałam już wcześniej usiąść do kompa i skreślić pare słów, zbyt energicznie pociągnęłam wysuwaną półke z klawiaturą, z tyłu zaplątały się kable, i klawiatura upadła mi na dużego palucha u nogi - upadła kantem... No taki ból że myślałam że się posram z bólu w ułamku sekundy:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y: po paru minutach jak doszłam do siebie, oglądam tego nieszczęsnego paznokcia...a on zaczyna robić się siny :baffled::baffled:
od klawiatury :szok::szok: nie wiem czy się śmiać czy płakać...

Barmanko,coż za historia.:rolleyes2: Rozbawiłaś mnie z samego rana.:-D

Witam cieplutko. :tak:Za oknem wiatr ,ze o mało łba nie urwie.:szok:Kolejny dzionek w domku. :baffled:Idę robić kawkę .:tak:

Witajcie dziewczyny:-)
U nas także jesień w najgorszym wydaniu:-(,a ja musze po zakupy jechać i to z dziećmi:tak:
Jutro cały dzień robie z moją mamą wyroby ze świnki;-),bo kupiłyśmy taką od gospodarza całą świnie,robimy tak 2razy w roku:tak:
To barmanko miałaś niezły dzień w pracy:-D
Trzymajcie się ciepło,moje dzieciaki pozaziebiane:wściekła/y:

hej hej, :-)

Barmanko, bardzo dobrą posatwę zastosowałaś wobec "menago" :-p. :tak::tak: co innego pomagać komuś, a co innego odwalać za "leniwce". ;-)

klawiatura mówisz - chociaż działa? :-p ;-)

Florencjo - całą świnię???!!! :szok: ja bym nie wiedziała co z nią zrobić...

Cały prosiun????????:szok::szok::szok::szok::szok:
Szacun bo i ja bym nie wiedziała co z nim robić. :no::sorry2:
No i przypomniały mi się urodzinowe menu Mmatysi. Ja chce na urodziny do Matysiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

EDIT.Zakupy z dziećmi to jest to co uwielbiam.:baffled: Nerw mi się włącza. :wściekła/y:Ciągle marudzą . Pomaga kupienie zabawki ale ile można ich przekupować.:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie

a ja od wczoraj mam już "dzień wariata"... nie mogę znaleźc na BB czasu....Teraz korzystam z czasu na kawkę i rozmrożenie rybki, zaraz muszę obiadki dla Nas i dla mojego taty zrobić, a o 16:00 jade na babską imprezkę.

Wczoraj byłam w tej firmie gdzie będę pracowała po skierowanie na badanie, i jak zobaczyłam nazwę swojego stanowiska pracy to... padłam... Ja nie wiem jak to będę miała w skrócie napisać, no nie wiem.. A pieczątka to chyba będzie kilkuwersowa, hehehe

Dzisiaj pojechałam zrobić sobie te badania, i d..pa... W poniedziałek je dopiero załatwię, bo nie chcieli mnie przyjąc u jednego lekarza, bo... ponoc firma ma podpisaną umowę w kimś innym i nie będą wchodzić w kompetencje tamtego lekarza. Szkoda, że mi nikt nie powiedział o tym wcześniej, wrr.

Miałam też iść dzisiaj na pogrzeb kolegi ze wcześniejszej pracy... Ale samej mi jakoś "nie tak" było (chlopaczek nie raz rzucał takie teksty do mnie przy swojej dziewczynie, że... Głupio by mi było stanąć samej nad jego grobem, tymbardziej, ze mają ze sobą 3 letniego Synka). Załuję, ale i tak dzisiaj nie miałabym jak się wyrwać, ehhh. Postaram się 1.11. znaleźć jego grób.

Florencjo - świniobicie??? No proszę.. Mojemu M pewnie od razu pociekła by slineczka... ja nie przepadam za świeżonką, i tym specyficznym zapachem po "ubiciu" (już mi słabo).
Też jeszcze nie bylam z Jagą na basenach. Czekam aż ukończy się budowa nowych, bo na te "stare" jakoś boję się ją zaciągnąć.

Do góry