reklama
Monia inhalator już odstawiony było ciężko ale w szpitalu Kamilek się przyzwyczaił i szło już z gorki
M&m s ja bym sie tam nie martwila nawet D
Okruszku wiem co czujesz szczerze to Ci powiem że ja do dnia dzisiejszego czuje okropny żal do siebie jak zostawiam Kamilka może temu że tyle choruję i strasznie jestem z nim związana i się martwię o niego. U nas jest tak że jak mnie nie ma to najlepsza na świecie jest moja siostra i jej córka ale jak tylko wracam to świata poza mną nie widzi. Kiedyś trzeba iść do pracy taka rzeczywistość będzie dobrze
M&m s ja bym sie tam nie martwila nawet D
Okruszku wiem co czujesz szczerze to Ci powiem że ja do dnia dzisiejszego czuje okropny żal do siebie jak zostawiam Kamilka może temu że tyle choruję i strasznie jestem z nim związana i się martwię o niego. U nas jest tak że jak mnie nie ma to najlepsza na świecie jest moja siostra i jej córka ale jak tylko wracam to świata poza mną nie widzi. Kiedyś trzeba iść do pracy taka rzeczywistość będzie dobrze
monika1977
Fanka BB :)
Madziu, Tobie nie ma co się dziwić. Kamilek jest chorowity, ostatnio często gości u lekarza czy też w szpitalu więc masz prawo się stresować.Myślę,że jakby był zdrowy to byś tak się nie denerwowała.
Aga,ja też dostałam takiego samego smsa.Czytałam gdzieś,że pieluchy to 4 więc się zastanawiam czy ja je w ogóle założę.Tomkowi kupuje już 5.
Aga,ja też dostałam takiego samego smsa.Czytałam gdzieś,że pieluchy to 4 więc się zastanawiam czy ja je w ogóle założę.Tomkowi kupuje już 5.
monika1977
Kasiu ,zmieścić zmieszczę tym bardziej,ze to darmowe
Jak Fifi?

Jak Fifi?
Monika, Kasia - a nie podawałyście rozmiaru w ankiecie?
Ja własnie nie pamiętam czy zaznaczyłam 4 czy 5, hmmm...
W sumie na noc zakładam Jadze 5, 4 tez powinny dać radę. No i 4 są takie bardziej "chodliwe" do testowania (przedział wagowy), bo w 5... to już nieliczne dzieci siuśkają

Umi - no zobaczymy jak to będzie. W sumie i tak wolałabym żeby Jaga była z moją Rodzinką, a nie wozić ją w te i we w te. Jedno jest pewne - do pracy po prostu MUSZĘ wracać (nie żebym chciała specjalnie, po prostu musze, ehhh)
Madziu - a tak w ogóle co u Was? Kamilek teraz w domku jest?
Ja własnie nie pamiętam czy zaznaczyłam 4 czy 5, hmmm...

W sumie na noc zakładam Jadze 5, 4 tez powinny dać radę. No i 4 są takie bardziej "chodliwe" do testowania (przedział wagowy), bo w 5... to już nieliczne dzieci siuśkają

Umi - no zobaczymy jak to będzie. W sumie i tak wolałabym żeby Jaga była z moją Rodzinką, a nie wozić ją w te i we w te. Jedno jest pewne - do pracy po prostu MUSZĘ wracać (nie żebym chciała specjalnie, po prostu musze, ehhh)
Madziu - a tak w ogóle co u Was? Kamilek teraz w domku jest?
barmanka79
Deus Dona Me Vi
tą jedną twoją nie mogłam się oprzeć z wiadomych względów - ubawiła mnie i już.hi hi hi

uuuu czyżby na ten weekend m przyjeżdża do domku;-):-):-)Nie wiem jak to się stało ale przestałyśmy rozmawiać o tak ważnym temacie jakim jest sex![]()
chyba szkoda, co?Dziś szykowałam się rano o 8 do wyjścia do przychodni na pobranie krwi, przed wyjściem do WC na siusiu i odkrycie! Dostałam @...
hm.. i uff i szkoda, co?

Okruszku, ciężko mi wypowiedzieć się która zmiana jest lepsza..nigdy nie pracowałam według 2 opcji, więc nie mam rzetelnego rozeznania. W pierwszym odruchu bym powiedziała że pierwsza jest fajniejsza, ale być może gdybym się z tym przespała to bym zmieniła zdanie. Jedynie co do niani, to jak możliwość by zaprowadzać go do tego klubu to ja bym z tego skorzystała

i na razie tyle, lece zając się domówką

barmanka79
Deus Dona Me Vi
Kasia, jak się czuje Filipek? Guza pewnie ma że hoho :-( Ściskam was mocno 

Umi, moja przyjaciółka ma bzika na punkcie dobrze dobranych biustonoszy
niestety jak jestem w Pl jakoś nie było okazji by razem sie wybrać do takowego sklepu, więc ja nadal chodzę w standardowym 80B. Podsyłała mi jakieś linki co bym sama mogła sobie dobrać rozmiar, ale ten rozmiar co mi wyszedł był dla mnie jakiś z kosmosu
no i prawda jest taka że jak ktoś mnie siłą nie zaciągnie do dobrego sklepu i nie każe mi przymierzyć rozmiaru innego niż ten mój tradycyjny to sama tam nie pójdę
A to tak szybko skończył C się macierzyński że tak szybko musiałaś wrócić do pracy?

Aga, fajna ta opcja z tą koleżanką
i super że ona ma taką córeczkę, nie dosyć że dziewczyny będą się razem bawiły, to jeszcze - mogę się założyć - że Jagódka podłapie od niej mase słówek...no i zachowań pewnie też ;-)
fajnie, zazdroszczę Wam tego. Bo Marcel niestety nie ma nikogo do zabawy wspólnej..znaczy się jest sąsiadka obok, 3 miesiące młodsza, ale to jest taka gadzina że szok
Marcel zawsze z odrapanym pyskiem wraca po takich wizytach (po jednej został mu ślad koło oka bo Iza nie obcięła jej paznokci), no i jak razu pewnego mała "uczyła" Marcela szczypania po buzi (potem Marcel praktykował na mnie
) powiedziałam basta
szkoda trochę - bo jednak dzieci razem się lepiej bawią, rozwijają i takie tam...
tak więc się powtórzę - zazdroszczę

Umi, moja przyjaciółka ma bzika na punkcie dobrze dobranych biustonoszy

A to tak szybko skończył C się macierzyński że tak szybko musiałaś wrócić do pracy?
a weekendzik się zbliżaoczywiście,że cycolków![]()

Aga, fajna ta opcja z tą koleżanką

tak więc się powtórzę - zazdroszczę

reklama
umi2
barmanka79 Chciałabym mieć macierzyński:-). Nic z tych rzeczy, po prostu urodziłam Kacpra miedzy maturami, a z racji tego, że nigdzie nie pracowałam nie przysługiwała mi żadna kasa. Z jednej pensji dałam rade grzać tyłek w domciu tylko, albo i aż przez 3 miesiące:-).
A ja już wiem skąd wzięło mi sie więcej Filipów na forum... Po prostu Marcela barmanki przechrzciłam nie wiem czemu. Nawet nie są podobne te imiona, ale ja niestety mam pamięć 60latki:/
A ja już wiem skąd wzięło mi sie więcej Filipów na forum... Po prostu Marcela barmanki przechrzciłam nie wiem czemu. Nawet nie są podobne te imiona, ale ja niestety mam pamięć 60latki:/