reklama
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
LILIann, ja również trzymam kciuki za dwa skarby, prawie się popłakałam jak czytałam wcześniejsze posty.. za mną do teraz chodzi czy nie mam bliźniaków, ale pęcherzyk jest jeden
Wierzę, że dzidziusie urodzą się duże i zdrowe powodzenia :-)
Wierzę, że dzidziusie urodzą się duże i zdrowe powodzenia :-)
LILIann
Majowe mamy'09
Dzieki dziewczyny za pocieszenia... Jednak juz zrozumialam dlaczego lekarz mial tak posepna mine jak przeanalizowal USG... Pol nocy wczoraj czytalam rozne artykuly i dowiedzialam sie ze mam najbardziej ryzykowny rodzaj ciazy mnogiej ( ciaza jednojajowa jednoowodniowa jednokosmowkowa). Oznacza to ze jest ogromne prawdopodobienstwo ze ciaza przestanie sie rozwijac, lub nawet jak sie bedzie rozwijac prawidlowo to do samego konca, czyli do porodu jest duze ryzyko ze stanie sie najgorsze, gdyz dzieci moga wzajemnie sie oplatywac pepowinami, przyduszac czesciami ciala i wiele wiele innych zagrozen wchodzi w gre..
kinguś
Nie poddam się
Ja mam zgagę jak leżę na prawym bokuA mi przyszedl kolejny objaw - straszna zmora- Zgaga
LILIann gratuluje z całego serca. Będzie dobrze tylko się nie martw i ogranicz czytanie o różnych złych rzeczach. Co będzie to będzie na pewne rzeczy nie mamy niestety wpływu ale po co zakładać najgorsze. Trzymam mocno kciuki za Twoje kruszynki
lili213
Aktywna w BB
LlLIann - serdeczne gratulacje! Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żeby Wasza rodzinka powiększyła się o dwa maleństwa! Bądź dobrej mysli!
Co dzisiaj porabiacie, dziewczyny? Bo ja mam "ambitne" plany - generalne sprzątanie i góra prasowania, ale znając życie, zmęczenie i straszna senność zaraz złożą mnie do łóżka... Jestem senna non stop, co trochę utrudnia mi życie... Ale poza tym nie narzekam :-)
Miłego dnia!
Co dzisiaj porabiacie, dziewczyny? Bo ja mam "ambitne" plany - generalne sprzątanie i góra prasowania, ale znając życie, zmęczenie i straszna senność zaraz złożą mnie do łóżka... Jestem senna non stop, co trochę utrudnia mi życie... Ale poza tym nie narzekam :-)
Miłego dnia!
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
u mnie to samo,aż mnie trzęsie taka senna jestem, ale nie mogę się położyć bo synek w dzień nie śpi dzisiaj goście, rodzina się zwala, uch nie lubię weekendówLlLIann - serdeczne gratulacje! Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żeby Wasza rodzinka powiększyła się o dwa maleństwa! Bądź dobrej mysli!
Miłego dnia!
kinguś
Nie poddam się
Ja dziś trochę posprzątałam a teraz odpoczywam.
Od jakiegoś czasu zaczęło mnie mdlić zobaczymy co będzie dalej...
Od jakiegoś czasu zaczęło mnie mdlić zobaczymy co będzie dalej...
CZesc Majowki po krotkiej przerwie.
Witam wszystkie nowe majoweczki.
LILIann przesylam Ci duzo pozytywnej energii aby twoje dwa malenstwa byly zdrowe
Maja- powodzenia z praca;-)
Sheeppy, kingus - Ciesze sie ze wasze fasolki rozwijaja sie zdrowo
Widze ze was juz lapia objawy, mnie niestety tez:-(jeszcze nie wymiotuje, ale mam straszne mdlosci calo dzienne:-(ciagle musze pic wode i sssac jakies cukierasy, apetyt sredni i do tego te wstretne zapachy-WSZEDZIE!!
Jutro wracam do Londynu do moje mezusia za ktorym strasznie tesknie bo nie widzialam go od srody :-(.Zreszta w poniedzialek mamy nasza pierwsza rocznice slubu( koscielnego) a ja nie mam pomyslu na prezent:-(
Ogolnie zapowiada mi sie na maxa pracochlonny tydz uuuuu- Ale od soboty WAKACJE i kolejny powrot do Polski tym razem na 2 tyg
Witam wszystkie nowe majoweczki.
LILIann przesylam Ci duzo pozytywnej energii aby twoje dwa malenstwa byly zdrowe
Maja- powodzenia z praca;-)
Sheeppy, kingus - Ciesze sie ze wasze fasolki rozwijaja sie zdrowo
Widze ze was juz lapia objawy, mnie niestety tez:-(jeszcze nie wymiotuje, ale mam straszne mdlosci calo dzienne:-(ciagle musze pic wode i sssac jakies cukierasy, apetyt sredni i do tego te wstretne zapachy-WSZEDZIE!!
Jutro wracam do Londynu do moje mezusia za ktorym strasznie tesknie bo nie widzialam go od srody :-(.Zreszta w poniedzialek mamy nasza pierwsza rocznice slubu( koscielnego) a ja nie mam pomyslu na prezent:-(
Ogolnie zapowiada mi sie na maxa pracochlonny tydz uuuuu- Ale od soboty WAKACJE i kolejny powrot do Polski tym razem na 2 tyg
LILIann
Majowe mamy'09
Macie racje dziewczyny, musze mniej czytac...Choc to co sie juz naczytalam to moje... Ale od dzis przyjelam zasade by mniej myslec o zagrozeniach i tym samym mniej sie zamartwiac, nie wiem czy tak sie uda, ale chc sprobuje A poki co ogladam zdjecia USG moich dwoch kochanych groszkow i marze by spotkac sie z nimi za te 7-9 m-cy i wycalowac kazdego z osobna
reklama
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
Macie racje dziewczyny, musze mniej czytac...Choc to co sie juz naczytalam to moje... Ale od dzis przyjelam zasade by mniej myslec o zagrozeniach i tym samym mniej sie zamartwiac, nie wiem czy tak sie uda, ale chc sprobuje A poki co ogladam zdjecia USG moich dwoch kochanych groszkow i marze by spotkac sie z nimi za te 7-9 m-cy i wycalowac kazdego z osobna
Wiesz co ja tez za duzo w necie czytam i sobie wymyslam a moze cos sie stalo a moze to a moze tamto....Ryba bedzie dobrze u ciebie wiem to napewno. tak jak u kazdej z nas. grunt to myslec o dzidzi i jakie lozeczko kupic a nie ze to czy tamto
Pozdrawiam goraco w ten deszczowy dzien... Bede wpadala troszke poczytac.
;-)