reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

śpi, śpi... moja Mama ją wykąpała i o 19 położyła spać... tak, że jak wróciłam to Młoda już w łóżku była... trochę się wkurzyłam, że mogli zaczekać aż wróce, bo oczywiście bałagan został w sypialni i jak pójdę spać to jeszcze będę musiała cichaczem sprzątnąć tam, no a poza tym ja ją kąpię dopiero o 19 i około 19.30 idzie spać, a Ci ją pare minut przed 19 już położyli...
a toi już wiem dlaczego wątki odświeżasz :-D:-D:-D
Moje dziecko śpi przy TV i ja klikam na komputerze tuż obok łóżeczka,dobrze że nie jest wrażliwy:-)

reklama
Hej babole:-);-)

Aga...powodzenia życze w odstawianiu Jagódki,na pewno się uda:tak: Ochhh,jak ja Ci zazdroszcze że tak długo ją karmiłaś:zawstydzona/y:
Magdawo...Tobie tego samego życze:tak:
Barmanko....super że imprezka się udała....no i poprawiny pewnie też udane;-)
Czekam na foteczki:sorry2::-)
Monika....Gratki ogromnaste dla Tomusia....brawo,brawo,brawoooooooo:-)
Kasia...brakiem dwójki się nie martw....aparat to załatwi,mi usuneli czwórki i nic nie widać:tak:
Marzena...:-( nie złość się już;-)

Naduśka już ululana a ja bym się czegoś napiła...mam tylko szampana:dry:

Monika - dobrej nocki!!!

Roxy - oj ja też bym się napiła... a nic nie mam... wiesz, że dziś do pracy jechałam godzine??? pozalewane i objazdy porobili i takie korki, że szok!!!

Dawać kieliszki-stawiam:-)
szampan.jpg

Marzena...nawet mi mów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlak mnie chce trafić....i jeszcze ta perspektywa że do piątku b/z i nie wiadomo co będzie dalej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monia...dobranoc

Roxy - kiedy idziecie na szczepienie? my idziemy w środę... już się boję...

Kasiu - a Wy już byliście na szczepieniu???

A ja się tak boje że jeszcze się nie umówiłam:-D:cool:
Jutro zadzwonie,myśle że w tym tygodniu pójdziemy:tak:

Marzena a na co idziecie???

reklama
Do góry