reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

czesc

mmatysia pieknie wygladacie na tym zdjeciu.
roxy wiesz co ,wczoraj sie pochwalilam,ze wreczcie sie cieplo zrobilo...i poco dzis zas leje,do miasta szlam z parasolem

mam pytanko ,chyba u Nadi widzialam ,takie rozowe trampki,powiedz mi czy one sa z miekka czy z twarda podeszwa?
dzis kupilam Xavkowi podobne ale maja twardsza podeszwe

musze sie wam pochwalic ,no wkoncu mam nowy laptop ,bo ten stary komputer juz mnie denerwowal,raz net byl raz nie, co chwilke cos.

mlody wstal i musze mu jesc dac

,to narazie

reklama
Witam.
Matysia pięknie wyglądacie razem z Matysiem i Wielkie gratulację z okazji I Komuni.A dlaczego goście nie dopisali?
Tsarina torcik wymiata,tylko ty mogłoś takie cudo wymyślić:-D:-D.
Kasica nie ma to jak własnoręcznie wykonany tort fajniutki:tak:.

U nas pogoda be:no:.A z nowości Filip nauczył się włazić na łóżka,pufy itp:szok:z tej umiejętności jestem troszkę mniej zadowolona,ale co zrobić trzeba latać za dzieckiem i bardziej pilnować.

Roxy,Martalis,Kasiu dziekuje wam bardzo:-).
Kasiu nie dojechało 9 gości:wściekła/y:.Co prawda 2 z nich będzie dzisiaj bo w nocy wrócili z Niemiec no ale mnożąc ilość gości nieobecnych przez stawkę za osobę to...sama rozumiesz:sorry:
Witam.
U nas pogoda be:no:.A z nowości Filip nauczył się włazić na łóżka,pufy itp:szok:z tej umiejętności jestem troszkę mniej zadowolona,ale co zrobić trzeba latać za dzieckiem i bardziej pilnować.
Kochana, Filipy chyba tak maja.Nasz tez odkrył wspinaczkę i miałam przyjemność(albo nieprzyjemność) ściągania go z drabinki,schodów(ale to już od dawna),szafek,palet a nawet kosiarki:eek:.
Kasico przeczytałam o imprezce.Niefajnie postąpiła rodzina eMa:dry:.Dobrze,ze twoja jest nadrobiła za innych.

Co do Filipa to w zeszłym tygodniu spadając z szafkii zerwał wędzidełko wargi górnej,było mnóstwo krwi,zachłyśniecie i kolejna trauma:sorry:

Ostatnia edycja:
Witajcie.
AgA,Tsarina wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Ankzoc,Mamo Niki zdrówka życzę.

Confi ,jak tam u maluszka koleżanki? Mam nadzieje,że niuniuś się trzyma.

Tsarina ,tort jest świetny. Jestem ciekawa jaki zrobisz Izie.

Marzenko ,Twój torcik przepiękny. Bardzo delikatny i naprawdę mi się podoba.

Mmatysia,dołączam do życzeń dla Matiego. Ślicznie wyglądałaś. Czekam na resztę fotek.

Kasica,mówiłam,ze każdy następny tort będzie lepszy.

Roxy,u nas też nudy-chyba się wścieknę.

Martalis ,mi tez by się przydał nowy laptop. Czekam aż ta moja ruina się rozsypie do końca i kupuje nowy.

Kasia,moj Tomek też wchodzi na łóżko ,fotel i co się da. Staje na środku i skacze do góry . masakra.

edit.Mmatysia ,ten Twój Fifi to dobry gagatek.Jak Ty wytrzymujesz ten stres.

Ostatnia edycja:
reklama
Dlatego to właśnie Matysia ma Filipka szogunka:-) Ona jest spokojna, zorganizowana i cierpliwa.:tak:;-)
Szogunki dla wybranych muaaaa(oczywiście to żarcik)
Hmmm:dry::-D

Mmatysiu...biedny Filipek...ale fakt niezły numer z niego:tak:
U nas też pierwsza krewka się polała...Nadia ostatnio wędrowała z pudełkiem od klocków,no i upadła....musiała sobie przegryzć warge bo poleciała krew...myślałam że zawału dostane a Ona nie bardzo się przejeła:dry:

Do góry