reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marcelku
z okazji 1 Urodzin
życzymy Ci, abyś zawsze był otoczony taką miłością i radością,
jak w dniu swoich urodzin,

dużo zdrówka, uśmiechu i szczęśliwych chwil
Ciocia AgA & Zosia

s3orvq.jpg

reklama
Ejjj ja się tak nie bawię...cały dzień wczoraj cisza jak makiem zasiał i jak już straciłam bezpowrotnie nadzieję na pogaduchy to Wy się nagle rozpisałyście. Unikacie mnie czy co?:eek::eek::eek:

Ja dzis kiszę się w pracy trawiona megaśnymi wyrzutami sumienia gdyż zamówiłam, tort dla Damianka ... nic nie wyszło z planów zrobienia go samemu i czuję się taaaka jakaś...nieprzydatna . I pochwalić się też nie będę mogła , buuu :zawstydzona/y:
Może się zbiorę i uda mi się coś wytrzaskać na drugie urodziny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No czasu nie mam...

Ela...witaj po długiej przerwie , fajnie Cię widzieć :tak:

Moniq...Lilijka jest zjawiskowa...pamiętasz jak Ci to kiedyś pisałam. Upierałas się o tym ze jest urodowo przeciętna....ech Ty.
Ja od razu widziałam ,że wyrośnie z niej łamaczka serc :tak:
Gdyby tylko Damiś nie był zajęty to pewnie popełnilibyśmy cichaczem jakiś mezaliansik ;-);-);-):-p

AgA bidulko...Ciebie też pewnie ta pogoda kładzie na łopatki ...jak większość z nas. Ja juz też mam szczerze dość tej "londyńskiej" aury i marzę o słonku.Musimy się koniecznie wybrać na te zakupy, może to poprawi Ci humor ;-)
No a sen niezły...potem się tak inaczej patrzy na głównego bohatera prawda? Ja kiedyś miałam sen w podobnym kontekscie na temat syna szefa :szok: dobrze ,że jest pełnoletni bo miałabym moralniaka :cool:

Ja z tego miejsca składam jeszcze Marcelkowi najlepsze życzenia. 100 lat przystojniaku !!!
2yyxcgn.gif

Dzień Dobry wpadłam na chwilkę nadrobić zaległości w życzeniach, miałam taki ambitny plan na sobotę posiedzieć na bb i nadrobić was, ale jestem chora i nie mam kompletnie na nic ochoty ehhhh :zawstydzona/y:

Roksanko,Filipku, Małgosiu,Tymonku
i dzisiejszy solenizancie Marcelku
w Dniu Waszych 1 Urodzin
życzę Wam:

mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

happybirthday.jpg

Marcelku wszystkiego naj naj naj fajniejszego z okazji pierwszych urodzin!!!!​

wybaczcie, postaram się poodpisywać co pamiętam.

Confi, no i kurczę wydało się. Unikamy cię. :-p:-p:-p;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D hi hi hi
co do tortu to ja nie mogę, też nie masz czego sobie wyrzucać tylko tego że zamówisz tort a nie sama zrobisz - przyznaj się - nudzi ci się! inaczej ciężko takie głupoty wymyślać. :tak::tak::tak: :-p:-p:-p

i weź Agę na zakupy. :-):-):tak::tak:

Mamo niki, współczuję choroby. Dużo zdrowia życzę.

Och Aniu i ty chora!:-:)-:)no: trzymaj się i kuruj i dużo sił i zdrowia dla ciebie.

szit, zapomniałam co jeszcze , a pamiętalam... :cool::cool:

widzę że pogoda już wszystkich przyprawia o depresję.... :cool::cool::cool:

My wczoraj wyszliśmy na ten bilard, mimo że wydawało mi się że nie mam siły palcem ruszyć a co do piero zwlec się i iść na miasto. I tak się cieszę że jednak się "przymusiliśmy", bo było super rewelacyjnie!!!!! :-):-):-):-):-):-)
wyszliśmy przed 21 wróciliśmy chyba o 2. :-):-):-):-):-)
przyznam że nawet kaca zaliczylam rano (bardziej z niewyspania niż z ilości alkoholu, ale jednak :-):-):-) ) było super.

już się cieszę bo sis powiedziała że po czerwcu - jej egzaminach - będą częściej do nas przyjeżdżać. jupi. :-):-):-)

Confi, no i kurczę wydało się. Unikamy cię. :-p:-p:-p;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D hi hi hi
co do tortu to ja nie mogę, też nie masz czego sobie wyrzucać tylko tego że zamówisz tort a nie sama zrobisz - przyznaj się - nudzi ci się! inaczej ciężko takie głupoty wymyślać. :tak::tak::tak: :-p:-p:-p

i weź Agę na zakupy. :-):-):tak::tak:
Kurde wiedziaaaałam :-p:-p:-p
a na nudę nie mam czasu...w pracy jestem i co chwilę ktoś coś ode mnie chce :-p
a te wyrzuty to wynik tego ,że myślałam sobie "a co takiego trudnego jest w udekorowaniu tortu " no i sie przeliczyłam:zawstydzona/y: Nawet bym nie narzekała gdybym mogła zrobić inne rzeczy:zawstydzona/y: do jedzenia ale wszystko robi moja mama bo przyjęcie jest u niej. NO uparła się zeby jej nie pomagać...no to dziwne ,że czuję się zbędna? Jeden plus taki ,że może będę miała więcej czasu by się wylaszczyć :-D
Chociaż wolę nie mówić tego bo jak nie zdążę to będzie obciach .
No a Agę koniecznie biorę na "szoping" bo i mnie też przyda się wyjść do ludzi. Odkąd mieszkamy w tym domku to dzika się jakaś zrobiłam :-p;-)

My wczoraj wyszliśmy na ten bilard, mimo że wydawało mi się że nie mam siły palcem ruszyć a co do piero zwlec się i iść na miasto. I tak się cieszę że jednak się "przymusiliśmy", bo było super rewelacyjnie!!!!! :-):-):-):-):-):-)
wyszliśmy przed 21 wróciliśmy chyba o 2. :-):-):-):-):-)
przyznam że nawet kaca zaliczylam rano (bardziej z niewyspania niż z ilości alkoholu, ale jednak :-):-):-) ) było super.

już się cieszę bo sis powiedziała że po czerwcu - jej egzaminach - będą częściej do nas przyjeżdżać. jupi. :-):-):-)
Fajnie ,że się ( ujmę to tak) zdecydowaliście . No i super ,że się udało . Ja planuję kręgle. Teraz jak przyjechała teściowa to będziemy mogli się wyrwać gdzieś we dwoje :tak:

Hej!
Impreza udana, goście obżarci, syci i zadowoleni i rozleniwieni:-). Póki co to padam na pysk. później wkleje fotki i menu, tylko jak się wkleja bo dawno tego nie robiłam a ostatnie próby były z nieudane i frustrujące.

Tymonku i Marcelku - moc życzeń zdrowia, radosnego i obfitującego w przygody poznawania świata i nabywania nowych umiejętności, ogromnej cierpliwości rodziców na okresy buntu wszelakiej maści i kalibru;-), apetytu na witaminki i dziewczynki, snu spokojnego i "półdobowego" (wyspani rodzice są skorzy do wspólnej zabawy)...
Agula z Małgosią

AgA - wszystkiego dobrego z okazji urodzin :-), to jesteś podwójnie majowa:-)! Zdrowia, wygranej w totolotka i marzeń spełnienia, bliskości z najbliższymi sercu, zrozumienia i życzliwości znajomych i nieznajomych, wielu chwil wartych zapamiętania i wspominania życzy Agula

tort_urodzinowy.jpg

*AgA* Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin! Wiele uśmiechów, radości i szczęścia...

czekam na zdjęcia od siostry z jej tortem... jestem prze mega dumna... a ja mam pytanie? czy jak robiłyście tort urodzinowy dla dzieci, to czy im go dawałyście? a jeśli tak, to jakie to były smaki?
podziekował...

Ostatnia edycja:
Katarzyno vel Tsarino
Tobie również Wszystkiego Najpiękniejszego i Najlepszego z Okazji Urodzin
Zdrówka, Miłości, Pieniędzy....i
zawsze kochającego Pana Tsarina i Małej Tsarinki

2149tuq.jpg

witam

AGA i TSARINA wszytkiego naj w dniu urodzin!

matysia jak dobrze pamietam dzis macie komunie Mateusza ,(chyba sie nie pomylilam ,jak tak to ale gafe zrobie)

napisz jak bylo w wolnym czasie

i oczywiscie fotki wrzuc

MATEUSZKU

Dzisiaj jest Twoja I Komunia Święta,
każdy z nas dobrze ten moment pamięta,
bo jest to chwila wielka i uroczysta,
pełna radości, przepiękna i czysta.
We wspomnieniach Twoich pozostanie,
ten dzień, gdy włożyłeś odświętne ubranie,
w kościele widziała rodzina droga,
jak do serca przyjęłaś Ciało Twego Boga

komunia_01.jpg

reklama
Urodziny Fajna Rzecz
Raz do Roku Warto Mieć
Bo to Dobry Czas na Nowe
Plany Całkiem Odlotowe!!!!!!
Aga...Tsarina...Wszystkiego Najlepszego
Sto Lat!!!!

1396423q27jcysc47.gif
;-):-D

Mateuszku
Dziś Uroczysty Dzień Twój
Pierwsza Komunia!!!
Życze Ci wiec
Błogosławieństwa Bożego!!!

4a6bfd1995bc16264467895891165bd2fc50fe95_m.jpg

Hej dziewczynki:-)
Przywitam się tylko...ostatnio nie mam kiedy cokolwiek napisać,starcza mi czasu jedynie na życzenia:sorry2:
Tsarina...moja mała jadła tort na Roczku,był truskawkowo-waniliowy.
Confi...mocno trzymam kciuki za Michasie i jej mame.
Moniq...Lili jest śliczna.
Ankzoc,Mama Niki....dziewczyny zdrówka mnóstwo Wam życze...zdroweijcie szybciutko.

Ostatnia edycja:
Do góry