reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witaj Martuś.
Marzenko jak dzisiaj twoje dziecię,bo moje dało odpocząć,choć ostatnio ćwiczy moją cierpliwość:confused:.

Hej
Ja jestem :-)

Przychodzę z życzeniami:
dla Bohaciefki i Małgosi - wszystkiego najlepszego roczniaczku. Zdrówka i wiele dziecięcych radości :-),
oraz dla Okruszka i Tymonka - spełnienia marzeń, dużo szczęścia i mało smutków :-)

My wczoraj spędziliśmy bardzo fajny dzień (byliśmy w galerii handlowej a potem na spacerku i na placu zabaw), a dziś taka okropna pogoda :wściekła/y: Leje cały dzień i ma tak być codziennie w najbliższym czasie. Masakra :no:

Piszecie, że u mnie była uczta na urodzinkach. Ja natomiast jak czytam Wasze menu to wydaje mi się że są znacznie bogatsze od mojego. Ktoś napisał że robi 3 sałatki! (ja miałam jedną :zawstydzona/y:), Confi, a u Ciebie ... jedzenia dla pułku. Piszesz że nie będzie obiadu. A leczo? Pieczony nadziewany schab? I jeszcze pałeczki kurczaka :shocked2:
Zazdroszczę Wam że macie to przed sobą. To był fajny dzień, i za szybko minął :sorry2:

Wiecie że u nas cały czas wiszą jeszcze 2 girlandy z napisem Happy Birthday? I balony. Jakoś szkoda mi ich zdjąć :zawstydzona/y: No i Lili ma radochę:sorry:

Wybaczcie nie mam siły nadrabiać.
Solenizantom składam serdeczne życzenia.

Kasiu a co nadal ta choroba męczy Filipka?

Ja padam. A jeszcze dziś wieczorem wychodzimy, z jednej strony nie mam kompletnie sił, z drugiej może obojgu nam się przyda chwilka zabawy.

o cześć Moniq,
no i fajnie że napisy i balony jeszcze wiszą, i niech wiszą jak najdłużej. :tak:

Ostatnia edycja:
Witaj Moniq.Ja też żałuję ,że mam już to za sobą :-(jeszcze raz bym to z chęcią przygotowała:tak:.
A u Nas dzisiaj pogoda jakaś masakra, leje cały dzień,wiosny w tym roku prawie wcale:cool:.
Marzenko u mnie tak samo,już myślałam że go wczoraj wystawie za okno:wściekła/y:,ale dzisiaj już widział że nie ma żartów i dał troszkę laby:-).
Martuś nie choroba go już nie męczy, ale jest nieznośny.A ten twój M to dba o twoje dobre samopoczucie znowu cię wyrywa na randkę:-).

Ostatnia edycja:
Matko, Marzenko twoja Natasza niegrzeczna??!!! no nie wierze!!!!!!! co się dzieje?

U nas kolejne zęby idą i znowu słabo Maja je, ale ja się tym nie przejmuję.

jakby co to ja też npiałam "cześć Moniq" ale w edycji poprzedniego posta. :-) żeby nie było że gbur jestem..

reklama
A Filipowi już dzisiaj wrócił apetyt,po kilku dniach postu na samym mleku dzisiaj jadł i jadł:-)no czas najwyższy.
A miałam pytać Marzenko Nataszę przenieśliście do swojego pokoju??

Do góry