reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witaj Martuś.
Marzenko jak dzisiaj twoje dziecię,bo moje dało odpocząć,choć ostatnio ćwiczy moją cierpliwość:confused:.

Hej
Ja jestem :-)

Przychodzę z życzeniami:
dla Bohaciefki i Małgosi - wszystkiego najlepszego roczniaczku. Zdrówka i wiele dziecięcych radości :-),
oraz dla Okruszka i Tymonka - spełnienia marzeń, dużo szczęścia i mało smutków :-)

My wczoraj spędziliśmy bardzo fajny dzień (byliśmy w galerii handlowej a potem na spacerku i na placu zabaw), a dziś taka okropna pogoda :wściekła/y: Leje cały dzień i ma tak być codziennie w najbliższym czasie. Masakra :no:

Piszecie, że u mnie była uczta na urodzinkach. Ja natomiast jak czytam Wasze menu to wydaje mi się że są znacznie bogatsze od mojego. Ktoś napisał że robi 3 sałatki! (ja miałam jedną :zawstydzona/y:), Confi, a u Ciebie ... jedzenia dla pułku. Piszesz że nie będzie obiadu. A leczo? Pieczony nadziewany schab? I jeszcze pałeczki kurczaka :shocked2:
Zazdroszczę Wam że macie to przed sobą. To był fajny dzień, i za szybko minął :sorry2:

Wiecie że u nas cały czas wiszą jeszcze 2 girlandy z napisem Happy Birthday? I balony. Jakoś szkoda mi ich zdjąć :zawstydzona/y: No i Lili ma radochę:sorry:

Wybaczcie nie mam siły nadrabiać.
Solenizantom składam serdeczne życzenia.

Kasiu a co nadal ta choroba męczy Filipka?

Ja padam. A jeszcze dziś wieczorem wychodzimy, z jednej strony nie mam kompletnie sił, z drugiej może obojgu nam się przyda chwilka zabawy.

o cześć Moniq,
no i fajnie że napisy i balony jeszcze wiszą, i niech wiszą jak najdłużej. :tak:

Ostatnia edycja:
Witaj Moniq.Ja też żałuję ,że mam już to za sobą :-(jeszcze raz bym to z chęcią przygotowała:tak:.
A u Nas dzisiaj pogoda jakaś masakra, leje cały dzień,wiosny w tym roku prawie wcale:cool:.
Marzenko u mnie tak samo,już myślałam że go wczoraj wystawie za okno:wściekła/y:,ale dzisiaj już widział że nie ma żartów i dał troszkę laby:-).
Martuś nie choroba go już nie męczy, ale jest nieznośny.A ten twój M to dba o twoje dobre samopoczucie znowu cię wyrywa na randkę:-).

Ostatnia edycja:
Matko, Marzenko twoja Natasza niegrzeczna??!!! no nie wierze!!!!!!! co się dzieje?

U nas kolejne zęby idą i znowu słabo Maja je, ale ja się tym nie przejmuję.

jakby co to ja też npiałam "cześć Moniq" ale w edycji poprzedniego posta. :-) żeby nie było że gbur jestem..

reklama
A Filipowi już dzisiaj wrócił apetyt,po kilku dniach postu na samym mleku dzisiaj jadł i jadł:-)no czas najwyższy.
A miałam pytać Marzenko Nataszę przenieśliście do swojego pokoju??

Do góry