reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Moje dzieciaki od paru dni bawią się razem.Bosze jaki mam spokój. Nawet nie mogę podejść bo starszak krzyczy,że przeszkadzam.
normalnie chyba sobie druge dziecko zrobię :sorry2::sorry2:

Bohaciefka, bądź ostrożna. Moja znajoma też miała chwilowy niedowład, tak jakby sparaliżowało jej połowę ciała (a stało się to podczas mycia włosów :szok:), zrobiła wszystkie badania, łącznie z tomografią głowy...wyniki w porządku, do tej pory nic się nie powtórzyło...

Tsarina, powodzenia na jeździe :tak:

Moniq, jedzono wyglądało pyyyyycha, i zapewne tak samo smakowało :tak::tak:

Monika, że Ci się chce przeglądać forum :szok::-) perełki które wyszukałaś - bomba :-D:-D ech to były czasy :-D:-D

Kasiu a jaki przepis Ci dokładnie chodziło? na ozdoby - to co podała Kasica, czy na ten lukier plastyczny?

no i na razie tyle, junior obudził się z drzemki :sorry2:

reklama
Monia tak zrobię...ja też jej strasznie współczuję i czekam na rozwój sytuacji. Teraz liczy się każda minuta z którą ta maleńka kruszynka byc może nabierze sił.:-(

Barmanko
...tym razem córcia? :-)

a tak w ogóle kurde to gdzie się wszystkie podziewacie hę? Jak nie mam czasu podrapać się po tyłku nawet i wchodze na BB po to by za chwilkę zamknąć to widzę jak posty lecą jak z górki a jak mam wolne popołudnie ( w pracy) to żadnej nie ma....:crazy:

A ja tak potrzebuję Waszej pomocy...zastanawiałam się co ubrać na roczek Damiśka no i wymyśliłam...

1z58084.jpg

ale kompletnie nie mam pojęcia jakie buty do tego pasują...zamiast rajstop ubiorę legginsy ( nienawidzę rajstop) no i mam w domu czarne zamszowe baleriny z odkrytymi palcami ...czy one mogłyby być?:confused:
szczerze przyznam ze myślałam o czymś na lekkim obcasie ale nie mam pojęcia jaki fason pasuje do sukienki w tym stylu . Chyba po raz pierwszy mam taki dylemat :confused2:
help...

Monia no właśnie ja mam ten sam problem. Kompletnie nie wiem co pasuje do takiego marynarskiego stylu. A chciałabym jakoś po ludzku wyglądać na tak ważnych urodzinkach mojego skarba. Do fryzjera nie zdążę to chciałam nadrobić ubiorem a narobiłam sobie kłopotu i kolejnych wydatków :dry:

Bosze....ja chciałabym z Wami popisać ale nie mogę bo Zofik przechodzi samą siebie jęcząc u mojej nogi...masakra. A M. pojechał na pifffo do starego kumpla.

Dziewczyny jak czytam Wasze menu na Roczki i liczbę gości to przechodzę załamanie....jesteście Wielkie...(Moniq przez Ciebie mam kompleksy:sorry2:)
Na naszym Roczku razem z Zosia będzie 6 osób:dry:...normalnie tłum...poza tym chce robić w domku letniskowym nad jeziorem i w zasadzie prócz pomysłu na tort nie wiem nic.:baffled:
Dziewczyny Mój M. uparł się na taki tort:baffled:.... co myslicie?

Sowa01034.jpg
Moja Sis.(chrzestna) chce kupić jeździk...taki...1037542025.jpg
tylko mam wrażenie ze to nie najlepszy jezdzik dla rocznego dziecka :dry:

No i prezent od chrzestnego i babci ma być wspólny:baffled: basenik i piłeczki....
Moja Zosia prócz Wigilii nie dostała żadnego prezentu od chrzestnych (nawet głupiej książeczki) liczyłam na większa kreatywność przynajmniej ze strony wujka...a może ze mną jest coś nie tak i wymyślam...ehhh....

Confi...przykro mi z powodu koleżanki....nawet nie wyobrażam sobie jak jej może być ciężko....ale myślę sobie ze ważna jest świadomość ze ma obok siebie kogoś komu może popłakać w rękaw. Sukienka śliczna myślę ze buty bez obcasa z zaokrąglonymi czubkami białe lub czarne albo biało czarne....no chyba ze fioletowe pod kolor paznokci;-):-D

Odezwę się jak uśpię Zofika

Ostatnia edycja:
Hej Aguś...Tort jest super , też o nim myślałam ale w efekcie wybrałam Słonika ;-)
jeździk faktycznie chyba zbyt odkryty jak na rocznego dzieciaczka...ja bym wybrała przynajmniej coś z pasami bezpieczeństwa.
Moja mama też kupiła rowerek ale nie wiem jaki...mam nadzieję ze pomyślała o zabezpieczeniach :sorry2:

W domku nad jeziorem..super oby tylko pogoda dopisala bo na razie to jest jakiś głupi żart z tym co się dzieje:baffled:

dzięki za podpowiedź na temat butów...chyba faktycznie zostanę przy tych co mam:tak:

reklama
Hej Aguś...Tort jest super , też o nim myślałam ale w efekcie wybrałam Słonika ;-)
jeździk faktycznie chyba zbyt odkryty jak na rocznego dzieciaczka...ja bym wybrała przynajmniej coś z pasami bezpieczeństwa.
Moja mama też kupiła rowerek ale nie wiem jaki...mam nadzieję ze pomyślała o zabezpieczeniach :sorry2:

W domku nad jeziorem..super oby tylko pogoda dopisala bo na razie to jest jakiś głupi żart z tym co się dzieje:baffled:

dzięki za podpowiedź na temat butów...chyba faktycznie zostanę przy tych co mam:tak:

Myślisz ze torcik ok ? wydawał mi się taki mało dziewczęcy a mój M. lubi prostotę...
W tym jezdziku to bardziej niepokoi mnie brak stabilnego miejsca do siedzenia...i brak oparcia z tyłu...chyba napisze smsa do Sis żeby poszukała czegoś innego
Mam nadzieje ze za 3 tyg pogoda się wyklaruje...najwyżej będzie stół stał na trasie a nie na trawce...

A tort kiedy się podaje ..na początku? czy jak już coś się zje?

Do góry