reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Martalis ,po przeczytaniu tekstów Barmanki zobaczyłam synka koleżanki w pieluszce wiszącej do kolan:-D No i te wycieranie smoczka w co popadnie:-D

dokladnie tak samo.

m&ms-normalnie nie planuje nastepnego baby ale kto wie,jeszcze mam troche lat do 40 zeby pomyslec....

MALGOSs

wszytskiego najlepszego !
BOU06_59.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
ee tam Marzenko pokarzę jak już przyjdą,
a zamówiłam:

buciki dla Mai do tej sukieneczki.
dwa kremy dla siebie. :-)
takie "brylanciki - koraliki" do włosów na ślub oczywiście
kolczyki - nie na ślub :-)
buty dla siebie - nie na ślub :-)
bransoletki też ni ena ślub hi hi hi

aha i kilka filmów. :-D

takie malutkie zakupki to były... serio...to tylko tak wygląda...:-D

Marzena - hahaha - a z NK wiem :-D:-D:-D

M&m's - suuuper zakupki!! czekam na fotki :tak:.

Tsarina - a weź Ty mnie Kobieto tym zimnym piwskiem nie drażnij, cooo??? :-p

Ostatnia edycja:
Kasia cierpliwości... chorzy faceci już tak mają, oby szybko przeszło....

zapomniałam dodać, że Izie Mirce katar znikł w ciagu dnia, już jest ok, a było strasznie... nic z tego nie rozumiem...

aga_k_m zimny browarek z samego rana, to jak puszyta gesta śmietana... albo... zimny browar w dzień upalny, zwieksza popęd seksualny... Gdy masz chwilę nieszczęśliwą, poratuje Ciebie piwo... gdy obniża Ci sie krzywa, napij się zimnego piwa... Dobre piwo jest jak halny, zwieksza popęd seksualny... więcej wierszyków nie pamiętam... buziaki dla Marcza

Tsatina jesteś boska.Twoja teksty powalają mnie na kolana.

Marzenko,wyobraziłam sobie Ciebie w czapce Nataszki.:szok::-D

Kasiu ,zdrówka dla Fisia.

Malgoss wszystkiego naj...

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

Ostatnia edycja:
dzień dobry...wita się skruszona i nie w temacie...

miałam dość intensywny weekend a na co dzień znajduję miliony rzeczy do roboty, nie mam czasu nawet przysiąść.

nie wiem od czego zacząć...pewnie i tak się w gadkę nie wstrzelę.

Dianko , Nadinko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pierwszego roczku. Zdrówka, uśmiechu i radości. Buziaki od nas :***

w0qmw7.jpg

Moniko i Małgoss najlepszego z okazji rocznic ślubu...

4g6jjt.gif

a mnie się po raz kolejny zrobił jęczmień na oku i to strasznie boli, humor mam taki średni bo muszę siedzieć w pracy. Teraz przed nami masa przygotowań do roczku. Dziś już wstępnie zamówiłam tort. Spytam z ciekawości jeśli mogę...tych z Was które zamawiały. Ile płaciłyście za tort??? Bo mi powiedziano ze zapłacę ponad 100 złotych, trochę dużo ale może takie są ceny?:nerd:
Ostatni raz zamawiałam tort na urodziny M ale płaciłam połowę tego.,..:dry:

Confi - ja za tort zapłaciłam 50 zł. Był normalny okrągły (nie zamawiałam żadnych bajkowych postaci), różowy z napisem - mam roczek i był udekorowany kwiatuszkami, misiem i papućkami z marcepanu. Mi się podobał. Zdjęcie ma T na swoim aparacie. Jak będę miała okazję to przerzucę sobie od niej i wtedy pokaże.

reklama
Confi, ja Mikołajowi na 4 urodziny zamówiłam zwykły i dokupiłam opłatek.Zdjęcie wyszło blado a tort miał żywsze kolory

Do góry