Jezdeeeemmmm:-) Śpi
Tak na szybciutko co zdazyłam przeczytać
Kasica....gratulacje dla Roksanki....i wielkie brawa Bądz dumna mamusiu,masz z czego;-):-)
Kasia....ja też chce zrobić właśnie takie losowanie na roczku ale obawiam się co może moje szalone dziecko wybrać;-)
Filipek to słodkie,ułożone dziecko to wiedziało co wybrać;-):-)
M&m,s...Majeczka wygląda w tej sukieniusi pieknie,obłędnie,wspaniale.....noooo aż mi brak słów,cudowna jest...prawdziwy Aniołeczek
Mmatysia...dzisiaj w spodku walka jest pierwsze słysze cholercia ale "zgrzybiałam" w domu,nic nie wiem co sie na mieście dzieje
Nawet polsatu nie mam żeby zobaczyć,wrrrrrrrrrr
ja tez chce pizzeeeee:-(
Ankzoc....ja to wiem na pewno że w niedziele to od rana będe sobie przypominała co się działo rok temu tak jakoś mam...ale płakać chyba nie będe,to był cudny dzień
AgA...dostałaś fotki??? Bo pierwszy raz wysyłałam z tego kompa i nie wiem czy się udało
Marzenko....jak Wam minął dzionek urodzinowy?
Nic wiecej nie pamietam za wszys.....
Jejuu sorki ale mam jakąś głupawe dzisiaj
M&m,s....świetne kiecki biała mi sie podoba...zresztą reszta też
Tak na szybciutko co zdazyłam przeczytać
Kasica....gratulacje dla Roksanki....i wielkie brawa Bądz dumna mamusiu,masz z czego;-):-)
Kasia....ja też chce zrobić właśnie takie losowanie na roczku ale obawiam się co może moje szalone dziecko wybrać;-)
Filipek to słodkie,ułożone dziecko to wiedziało co wybrać;-):-)
M&m,s...Majeczka wygląda w tej sukieniusi pieknie,obłędnie,wspaniale.....noooo aż mi brak słów,cudowna jest...prawdziwy Aniołeczek
Mmatysia...dzisiaj w spodku walka jest pierwsze słysze cholercia ale "zgrzybiałam" w domu,nic nie wiem co sie na mieście dzieje
Nawet polsatu nie mam żeby zobaczyć,wrrrrrrrrrr
ja tez chce pizzeeeee:-(
Ankzoc....ja to wiem na pewno że w niedziele to od rana będe sobie przypominała co się działo rok temu tak jakoś mam...ale płakać chyba nie będe,to był cudny dzień
AgA...dostałaś fotki??? Bo pierwszy raz wysyłałam z tego kompa i nie wiem czy się udało
Marzenko....jak Wam minął dzionek urodzinowy?
Nic wiecej nie pamietam za wszys.....
Jejuu sorki ale mam jakąś głupawe dzisiaj
M&m,s....świetne kiecki biała mi sie podoba...zresztą reszta też