reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Jezdeeeemmmm:-) Śpi

Tak na szybciutko co zdazyłam przeczytać:sorry2:

Kasica....gratulacje dla Roksanki....i wielkie brawa:tak: Bądz dumna mamusiu,masz z czego;-):-)

Kasia....ja też chce zrobić właśnie takie losowanie na roczku ale obawiam się co może moje szalone dziecko wybrać:-D;-)
Filipek to słodkie,ułożone dziecko to wiedziało co wybrać;-):-)

M&m,s...Majeczka wygląda w tej sukieniusi pieknie,obłędnie,wspaniale.....noooo aż mi brak słów,cudowna jest...prawdziwy Aniołeczek:tak:

Mmatysia...dzisiaj w spodku walka jest:szok::szok::szok: pierwsze słysze:wściekła/y: cholercia ale "zgrzybiałam" w domu,nic nie wiem co sie na mieście dzieje:baffled:
Nawet polsatu nie mam żeby zobaczyć,wrrrrrrrrrr
ja tez chce pizzeeeee:-(

Ankzoc....ja to wiem na pewno że w niedziele to od rana będe sobie przypominała co się działo rok temu:tak: tak jakoś mam...ale płakać chyba nie będe,to był cudny dzień:tak:

AgA...dostałaś fotki??? Bo pierwszy raz wysyłałam z tego kompa i nie wiem czy się udało:sorry2:

Marzenko....jak Wam minął dzionek urodzinowy?

Nic wiecej nie pamietam za wszys.....:-D:-D:-D
Jejuu sorki ale mam jakąś głupawe dzisiaj:sorry2:

M&m,s....świetne kiecki:tak: biała mi sie podoba...zresztą reszta też:tak:

reklama
Roxy i Mmatysiu tak dotarły, dziękuję, ja odeślę te które mam jak juz będzie wszystko działać. Dobrej nocy wszystkim bo jutro do pracy . Buziaki

dokładnie!!!
Dzięki Ci!!! Ale jaja... normalnie przeczytałam to niczym jakąś opowieść fantasy....:szok::-D:-D
Ja chce jeszcze raz ten rok przeżyć!!!! ja chcę jeszcze raz mieć Małą Jadzie, baaa nawet rodzić mogę!!!!

buziak Ci za to... no i pomyliłam się tylko o 1000 stron:szok:

AgA - gratulacje z okazji 1000 posta!!!!

Aniu, AgA - dobranoc :***

Ostatnia edycja:
Aga też się uśmiałam z tego opisu:-Dciąża to jednak fajny stan..jak się patrzy z boku:-Dprawda Marzenko:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ankzoc,AgA....Dobranoc:-)

Marzena...tak,zamówiłam tort jutro do odbioru....no i oczywiście kotka hello kitty:-D

Jutro fotki Ci wyśle,dzisiaj nie dam rady:)

reklama
Do góry