reklama
o matko ale się polalam z tego opisu Agi spaceru!!!!
faktycznie jak człowiek sobie to przypomni to tak się miękko robi. ech....
a ja np. "wiedzialam" że Maja urodzi się wcześniej, znaczy przed terminem, po prostu tak czułam i już.
Ale jak człowiek już wyczekuje tego momentu, tego końca, "w końcu" :-)
jak sobie przypomnę ten dzień porodu to mis ię tak tęskno robi. Pamietam ze M przyszedł wtedy z pracy (był drugi dzień w nowej ) a ja mu na to że zaczyna się bo mi czop odchodził i skurcze lekkie były. On oczywiście od razu panika, a ja na to że do wesołego miasteczka chodźmy! bo to na pewneo jeszcze potrwa.
no i poszliśmy, a potem do sklepu po bułki i tam to już skurcze takie miałam że nie mogłam stać. jezu no polewam sie z tego....hi hi hi
No i pamiętam Ankzoc, z jej skurczami i rozwarciem. ja bym chyba ze złości urodziła.
a ja np. "wiedzialam" że Maja urodzi się wcześniej, znaczy przed terminem, po prostu tak czułam i już.
jak sobie przypomnę ten dzień porodu to mis ię tak tęskno robi. Pamietam ze M przyszedł wtedy z pracy (był drugi dzień w nowej ) a ja mu na to że zaczyna się bo mi czop odchodził i skurcze lekkie były. On oczywiście od razu panika, a ja na to że do wesołego miasteczka chodźmy! bo to na pewneo jeszcze potrwa.
no i poszliśmy, a potem do sklepu po bułki i tam to już skurcze takie miałam że nie mogłam stać. jezu no polewam sie z tego....hi hi hi
No i pamiętam Ankzoc, z jej skurczami i rozwarciem. ja bym chyba ze złości urodziła.
Ostatnia edycja:
nina2003
Mama Julianka i Łucji
o matko ale się polalam z tego opisu Agi spaceru!!!!
To ile trwał Twój poród? Szybko chyba nie?
nie no... co jedna to lepsza!!!
Mmatysia uciekła na kebaba, Ty (m&m's) poszalałaś na wesołym miasteczku, hahahaha..
Majówki są the best - podtrzymuję to na wieki!!!
mykam się myju... postaram się jeszcze do Was zajrzeć
Mmatysia uciekła na kebaba, Ty (m&m's) poszalałaś na wesołym miasteczku, hahahaha..
Majówki są the best - podtrzymuję to na wieki!!!
mykam się myju... postaram się jeszcze do Was zajrzeć
Ostatnia edycja:
mamamatysia
Fanka BB :)
:-d:-d:-dnie no... Co jedna to lepsza!!!
mmatysia uciekła na kebaba, ty (m&m's) poszalałaś na wesołym miasteczku, hahahaha..
majówki są the best - podtrzymuję to na wieki!!!
To ile trwał Twój poród? Szybko chyba nie?
Nina, od kiedy dojechaliśmy do szpitala to 45 minut. Nawet nie zdążyłam ze znieczuleniem, co mnie trochę wkurzyło.
a Aga, do wesołego miasteczka chciałam z Mikołajem isć, ale się okazało że już pojechali - jak się póxniej okazało - na szczęście bo pewnei urodzilabym w samochodzie....
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
ba ,albo pod karuzelą...Nina, od kiedy dojechaliśmy do szpitala to 45 minut. Nawet nie zdążyłam ze znieczuleniem, co mnie trochę wkurzyło.
a Aga, do wesołego miasteczka chciałam z Mikołajem isć, ale się okazało że już pojechali - jak się póxniej okazało - na szczęście bo pewnei urodzilabym w samochodzie....
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Nina, od kiedy dojechaliśmy do szpitala to 45 minut. Nawet nie zdążyłam ze znieczuleniem, co mnie trochę wkurzyło.
Wow super, szybciutko.
A ja 1 maja nawpieprzałam się kiełbasek, sałatek na majówce i trafiłam do szpitala z fałszywymi skurczami....i na porodówce się porzygałam, dostałam relanium i było mi lepiej hihih
M&M's a co z Twoim suwaczkiem? chyba szwankuje?
reklama
mamamatysia
Fanka BB :)
jak M do 12 si e nie pojawi to będziemy wiedzieć na kimMatysia komentować Ci walkę,tylko ja się na tym zupełnie nie znamjak będzie Pudzian walczył to ci powiem ,który na którym leżychcesz