mamamatysia
Fanka BB :)
Spoko, spoko do Gdańska tez go mogę wysłać tylko poczekaj aż wróci od MarzenkiAga a do komputera dopuść Filipa Matysi wtedy na pewno wylonduje za oknem,a Ty sobie sprawisz nowego;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko, spoko do Gdańska tez go mogę wysłać tylko poczekaj aż wróci od MarzenkiAga a do komputera dopuść Filipa Matysi wtedy na pewno wylonduje za oknem,a Ty sobie sprawisz nowego;-).
mamamatysia- ty to szalona jesteś
:-):-):-)Spoko Fifiego przyjmę....z gotówką;-)
Agus mój komp ma chyba z 10 lat...pamięć to on ma najmniejsza z możliwych... jak otwieram stronę to łączy się z NASA jak mam 2 okienka otwarte to wogóle nie trybi
kasia1208- dziękuję za sprostowanie a myslałam, że tego dnia na spacerze poderwał ją Marczo
Może i też tak było kilka latek wcześniej,ale to już nam Aga napisze