reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
AgA - witaj ... ach te komputery.... wrrrrr... ja za niedługo też swojego daję w lepsze ręce...bo też nie działa tak jak powinien...

M&m's - a mi się podobają chyba wszystkie sukienki. W każdej mogłabym się gdzieś pokazać.

Mmatysia - uciekłaś na kebaba??? dobra jesteś, hehehe

Aniu - kurcze...a ja 2 takie dni mocno przeżywam - 3.05 (mój niezapomniany spacer) i 22/23.05...

mamamatysia- ty to szalona jesteś

kasia1208- ;-):-p

m&ms- mi się też podoba 2 i 3 :-), ciekawe czemu wczesniej nie widziałam tych sukienek, dopiero jak cofnęłam się to są! :confused::dry: Zachodziłam w głowę o jakie kiecki wam chodzi!

agakm- kochana jaki spacer? Bo nie kojarzę?

Ankzoc, Marta późnij edytowała posta i wkleiła kiecki:-p
a Aga ostatnio dawała zdjęcia za swojego maga spaceru 3 maja i myślała że już rodzi ale pomyliła sie tylko o 20 dni:-D:-D

Spoko Fifiego przyjmę....z gotówką:-D;-)
Agus mój komp ma chyba z 10 lat...pamięć to on ma najmniejsza z możliwych... jak otwieram stronę to łączy się z NASA jak mam 2 okienka otwarte to wogóle nie trybi:angry:

kasia1208- dziękuję za sprostowanie a myslałam, że tego dnia na spacerze poderwał ją Marczo :-D

aga- kochana to czas najwyższy wymienić sprzęt ;-)

Hej lasencje

Najpierw życzenia dla maluszków z okazji pierwszego roczku: Nataszko, Guciu wszystkiego co najlepsze. Radości, mnóstwa zabawek, zdrowia z okazji ukończenia pierwszego roku życia.

Marzenko gratuluje wytrwałości. No ale wkurzyłam się i to ostro. Dziewczyno przecież Ty masz wszystko na swoim miejscu i w dobrym rozmiarze:)

Marta Majeczka cudna w tej sukienusi... śliczna. Jeszcze wstaw zdjęcie Mikołaja w garniaku.

Pijecie?

A ja rok temu już od 1 leżałam w szpitalu.

reklama
Może i też tak było kilka latek wcześniej,ale to już nam Aga napisze:-D:-D

hahaha... no nie, no... Marczak cierpliwie czekał aż mi co nieco urośnie i latek przybędzie...a w sumie to poczekał rok, hehe - i dłużej już nie mógł :-D:-D:-D

a co do spacerku - Aniu - cofnij się do 3 maja... wrzuciłam tam też linka do fotek sprzed roku, a najlepszego opisu...to powinnam poszukać w postach na majowych...ale nie mialam siły, hehe... musialabym przerobic jakies 2500 stron ;-)

Do góry