reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

jeśli to wykwintne danie przygotował mąż to musisz to docenić.
No właśnie kanapki sama zrobiłam:eek: do wykwintności dużo im brakuje.Ale M otworzył wino:laugh2:
ojej... ojej...

Sylwuś - wobec tego - Wszystkiego najnajnajlepszego dla Ciebie i Adama na kolejne wspólne dłuuuugie lata!!!
Życzę Wam przede wszystkim zdrowka - bo całą najważniejszą resztę już macie (fuuuull miłości, szczęscia i kasy;-)):-):-):-)

jqojt3.jpg

Dziękuję w imieniu Adama i swoim:-)

reklama
witam się jako sotatnia:-)norma jeszcze nie dotarłam do sypialni siedze przed tv,no i pisze:-Dbyłam tu dziś miałam już gotowego posta coś mi laptop zaczął zamulać i wcieło mi całego posta:no:tak się spieniłam ,że odrazu wyłonczyłam laptopa.
Szkoda ,ze nie wpadłam jak byłyście,ale m korzystał z laptopa,a ja siedziałam i piłam winko szkoda ,że z wami się nie napiłam.
Nino-my odpukać jak narazie dajemy rade finansowo,m mówi mi,że nie musze iść do pracy ,a ja bardzo chce wrócić do życia społecznego :tak:brakuje mi tego ciągłego dłubania we włoskach.Teraz to robie włoski od czsu do czasu ,a to już nie jest to samo co dzień w dzień 8-10godzin :-(a pozatym boje się ,że czasowo wyjde z wprawy i po zbyt długiej przerwie będe wszystko wolniej wykonywać.A napewno na ponowne otwarcie swojego salonu nie bedzie szans bo pracująć po6godzin obroty nie były by duże.Więc jak się uda to będe musiała poszukać pracy u kogoś na 6godzinek ,najlepiej na ranną zmiane jak Nicol będzie w przedszkolu ,a to dopiero jak będzie mieć 2lata.Na szczęście czas szybko leci :tak:Nicol mała spryciula ładnie załatwia się na nocniczku ,także mam nadieje,że potem też nie będzie ztym problemu,bo to ważny warunek przyjęcia do przedszkola.Mały cwaniak poklepie nocnik i powie fu be be ,wie gdzie kupke robić:-)Dużo zdrówka dla Kasi,daj znać co lek.powiedział.
Łobuz mały z tej mojej Niki ,ale jest taka mega pocieszna,czasem człowiek wymięka,dziś m pogroził jej palcem nic jeszcze nie zdążył powiedzieć a ona na widok grożącego palca od razu wypaliła-ty ty ,no to się uśmialismy z małego cwaniaczka:tak:
dziś wpadł znajomy po stare mebelki ,także mamy wreszcie pokój pusty,kurcze gdyby m nie musiał robić jutro wieczorkiem klientowi autka to już ruszył by z panelowaniem ,a tak musze nadalczekać.Mnie i Niki m oddeleguje do moich rodziców na piątek i sobote,bo bedie wieczorem robil to wiadomo hałas itd,Niki tylko by marudziła ja bym się denerwowała poco,także najlepiej wiać do mamci:tak:wróce to bę de układać wszystko .Obiecuje ,że jak będzie wszystko gotowe to wstawie fotki:tak:
Aga km-super,ze się odezwałaś:tak:przykro mi że u Ciebie tak pod górke i są problemy,ale mam nadzieje,że szybko wszystko się ułoży -tata wróci do zdrowia i formy,no i mama też i znów u was słonko zaświeci:tak:trzymaj się twardo babo kochana:-)
Mamamatysia-no to wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!dużo miłości i wielu takich szczęśliwie spędzonych rocznic:tak: oj no to się Fifi rozłożył,oby szybciutko wrócił do zdrówka:tak:
Ja dziś z Niki na spacer nie wyszłam bo było szaro buro i padało co jakiś czas,ale jutro a właściwie w sumie to dziś ,musimy jechać z Niki na zakupy i pomału wybrać i zamówić torcik bo roczek coraz blizej:tak:
m&m's-moja smerfetka miała być -Amelką,jej jak ja marzyłam o Amelce:tak:Całą ciaże mówiłam Amelko Amelko,nawet jak płeć była nie znana jeszcze,a potem m stwierdził że to imie mu się nie widzi i wypadało pójść na kompromis ,nie mogłam w tej kwesti być samolubną zołzą no i wspólnie wybralismy Nicol-ale nie ukrywam,ze tej Amelki przeboleć nie moge-takie miałam wielkie umiłowanie do tego imienia,a jak przestawić psychicznie było się cięzko!!!zdięcia z usg w 4d podpisałam Amelka.Może kiedyś druga bedzie Amelka:-)ok uciekam bo juz mega późno i zaczynam przynudzać,dobrej spokojnej przespanej nocki kochane papapa

Witam się raniutko. U nas szaro ,buro i zapowiada się na deszcz.

Mamo Niki ,styl twojego pisania jest tragiczny. Szczerze mówiąc to trudno się połapać o co w Twoich postach chodzi.Zacznij myśleć nad tym co piszesz.Nie obraz się i nie traktuj moich słów jako zaczepki do kłótni.

Witam.
I u Nas pogoda do d...:-(,ale w niedzielę ma być ponad 20 stopni:-).
Matysia Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:i oby tak dalej:tak:.

Muszę się pochwalić ,że Filiś już od kilku dni lata po domu i koło domu bez pampersa:-).Jestem taka dumna ,a na słowa sisi biegnie od razu do łazienki.Przepraszam że się tak chwalę ale uznaję to jako mały sukcesik:tak:.

Kasiu masz się czym chwalić.Pożegnanie pieluszek przed rokiem to jest nielada wyczyn.:tak:
Szczerze mówiąc to ja jeszcze nie próbowalam.Wyciągne nocnik jak zrobi się cieplej i nie będzie problemu z suszeniem zasikanych ubrań.Myślę,że Tomek w tej chwili nie jest jeszcze gotowy na nocnik i nie zalapie o co chodzi.

Mmatysia ,wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu. Wczoraj jakieś zaciemnienie mnie wzielo.

Witam się z rana :-) u nas też pogoda kiepska:no: nic się dziś nie wyspałam.
Monika1977-no ja myśle ,że hieroglifami nie pisałam i idzie pokapować o czym pisze.Pozatym popatrz o której posta pisałam,więc na pewno moje myślenie mogło być mniej intensywne.Dziękuje Ci bardzo ,że z rana popsułaś mi humor:baffled:A skoro moje posty tak Ci przeszkadzają to je po prostu omiń,też nie masz się czego czepiać:no:A ja nie jestem na lekcji J.Polskiego i nie pisze wypracowania ! a przed 2 w nocy nie myśli się o stylu pisania.

Kasia1208-no to masz bardzo mądrego syna:tak:to nie mały tylko duży jak to określiłaś sukcesik:tak:brawo dla Filipka:tak:Moja Nicol załatwia się na nocniczek jak w pore ją wysadze.Doskonale rozumie,że ma tam kupke zrobić.
Miłego dzionka dziewczyny życze:-):tak:pomimo kiepskiej pogody ,ja uciekam zjeść jakieś śniadanko,potem niestety obowiązki wzywają.

reklama
Mamo Niki ,Twoje posty są dla mnie ciężkie do zrozumienia.Daj komuś w domu przeczytać to co piszesz i zobaczymy co Ci powie. Fakt , nie jesteś na lekcji języka polskiego ani nie piszesz wypracowania ale to nie zwalnia Cię od poprawnej pisowni.Postaraj się myśleć nad tym co piszesz z szacunku do osób do których kierujesz swoje posty.
Widzę,ze każda osoba która zwraca Ci uwagę na Twoje posty posądzana jest o czepianie i psucie Ci humoru-nie taki miałam cel.

p.s. ja też robię błędy ale staram się pisać poprawnie mimo mojej dysortografi

Ostatnia edycja:
Do góry