reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Monisiu to co robi Filip to jeszcze nic.Gdybyś posłuchała co wyprawiał mój M za młodu to byś padła.Od razu widać w kogo wdał się nasz najmłodszy potomek:-D:-D:-D.I wiesz to chyba zacznę pisać ten pamiętnik i koniecznie dodam zdjęcia ran kutych i tłuczonych:sorry2:

hahaha...
Oj masz Ty się z tymi "samcami" (bez obraźliwego kontestu)

babeczki - moje dziecko śpi (poki co w łóżku...), a ja jestem osamotniona przez mojego M (pojechał na otwarcie kręgielni, bo "wygrał" 2 wejściówki), więc jak tam wieczorek AA??? ja jestem kolejną chętna :sorry2::-)

reklama
Monisiu to co robi Filip to jeszcze nic.Gdybyś posłuchała co wyprawiał mój M za młodu to byś padła.Od razu widać w kogo wdał się nasz najmłodszy potomek:-D:-D:-D.I wiesz to chyba zacznę pisać ten pamiętnik i koniecznie dodam zdjęcia ran kutych i tłuczonych:sorry2:

no i wypisy szpitalne po tych wyczynach.

Aga a czemu ty nie pojechałaś? Jagodzianka nie ma z kim zostać?
Chwila ....Jagodzia śpi już na noc?:szok::szok::szok::szok::szok:

Monia - no właśnie nie bardzo mam z kim zostawić Jagę o tej porze... poza tym - w dzien byłoby łatwiej jej się "pozbyć"...ale wieczorem tylko i wyłącznie mama się liczy.
No i przyznam się, że jak pojawił się "konkurs" to ja od razu powiedziałam, że nie jadę. Jakbyśmy mogli zabrać Jadzie ze sobą to jeszcze może bym się zdecydowała, a tak... Jakoś ostatnio przeszkadzają mi wielkie spędy ludzkie:sorry2:

P.S. Jaga już na noc śpi :tak: (od jakiś 40 minut). Pewnie jeszcze się przed północą obudzi - zresztą czeka ją wycieczka do łóżeczka, wiec jeszcze arii płaczu wysłucham przed snem :-D

Moniko a widzisz o wypisach z pogotowia zapomniałam:-D:-D:-D
Aga ja osobiście kręgli nie lubię(wole obejrzeć dobry mecz albo pograć w bilard).Fajnie,ze jesteś
To co otwieramy %:tak:.
Ja mam ulubione winko (dostałam dziś od męża razem z bukietem kwiatów)

Mmatysia - otwieramy :tak::-D:-D:-D (przyda mi sie coś na poprawę humorku;-))

a powiedz nam - cóż to była za okazja (kwiaty, winko) - o czymś nie wiemy?? Czyżbyśmy Waszą rocznicę ślubu przegapiły :baffled: a może dunga-dunga w planach :blink:;-):-)

reklama
ojej... ojej...

Sylwuś - wobec tego - Wszystkiego najnajnajlepszego dla Ciebie i Adama na kolejne wspólne dłuuuugie lata!!!
Życzę Wam przede wszystkim zdrowka - bo całą najważniejszą resztę już macie (fuuuull miłości, szczęscia i kasy;-)):-):-):-)

jqojt3.jpg

Do góry