reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Monisiu to co robi Filip to jeszcze nic.Gdybyś posłuchała co wyprawiał mój M za młodu to byś padła.Od razu widać w kogo wdał się nasz najmłodszy potomek:-D:-D:-D.I wiesz to chyba zacznę pisać ten pamiętnik i koniecznie dodam zdjęcia ran kutych i tłuczonych:sorry2:

hahaha...
Oj masz Ty się z tymi "samcami" (bez obraźliwego kontestu)

babeczki - moje dziecko śpi (poki co w łóżku...), a ja jestem osamotniona przez mojego M (pojechał na otwarcie kręgielni, bo "wygrał" 2 wejściówki), więc jak tam wieczorek AA??? ja jestem kolejną chętna :sorry2::-)

reklama
Monisiu to co robi Filip to jeszcze nic.Gdybyś posłuchała co wyprawiał mój M za młodu to byś padła.Od razu widać w kogo wdał się nasz najmłodszy potomek:-D:-D:-D.I wiesz to chyba zacznę pisać ten pamiętnik i koniecznie dodam zdjęcia ran kutych i tłuczonych:sorry2:

no i wypisy szpitalne po tych wyczynach.

Aga a czemu ty nie pojechałaś? Jagodzianka nie ma z kim zostać?
Chwila ....Jagodzia śpi już na noc?:szok::szok::szok::szok::szok:

Monia - no właśnie nie bardzo mam z kim zostawić Jagę o tej porze... poza tym - w dzien byłoby łatwiej jej się "pozbyć"...ale wieczorem tylko i wyłącznie mama się liczy.
No i przyznam się, że jak pojawił się "konkurs" to ja od razu powiedziałam, że nie jadę. Jakbyśmy mogli zabrać Jadzie ze sobą to jeszcze może bym się zdecydowała, a tak... Jakoś ostatnio przeszkadzają mi wielkie spędy ludzkie:sorry2:

P.S. Jaga już na noc śpi :tak: (od jakiś 40 minut). Pewnie jeszcze się przed północą obudzi - zresztą czeka ją wycieczka do łóżeczka, wiec jeszcze arii płaczu wysłucham przed snem :-D

Moniko a widzisz o wypisach z pogotowia zapomniałam:-D:-D:-D
Aga ja osobiście kręgli nie lubię(wole obejrzeć dobry mecz albo pograć w bilard).Fajnie,ze jesteś
To co otwieramy %:tak:.
Ja mam ulubione winko (dostałam dziś od męża razem z bukietem kwiatów)

Mmatysia - otwieramy :tak::-D:-D:-D (przyda mi sie coś na poprawę humorku;-))

a powiedz nam - cóż to była za okazja (kwiaty, winko) - o czymś nie wiemy?? Czyżbyśmy Waszą rocznicę ślubu przegapiły :baffled: a może dunga-dunga w planach :blink:;-):-)

reklama
ojej... ojej...

Sylwuś - wobec tego - Wszystkiego najnajnajlepszego dla Ciebie i Adama na kolejne wspólne dłuuuugie lata!!!
Życzę Wam przede wszystkim zdrowka - bo całą najważniejszą resztę już macie (fuuuull miłości, szczęscia i kasy;-)):-):-):-)

jqojt3.jpg

Do góry