reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

AWitam się kochane:-)unas dziś szaro buro i deszczowo,blee.Siedzimy cały dzień w domku Niki właśn ie śpiunia,to mam troszke luzu!Dzień zaczął mi się kiepsko o6rano obudził mnie potworny ból brzucha-przyszła@-ale nigdy jej tak źle nieznosilam,a jak nazłość tabletek niebyło w domu,m pognał mi do apteki bo nieobeszło by się bez proszków.
Owco-jakbym wyczuła,że coś nie tak:-(podejżane było że Cie tak długo niebyło,współczuje tobie i Wiktorkowi,całe szczęście,że jest już lepiej:tak:ale swoje przeszliscie:-(oby było już tylko lepiej no i niech rota się nieprzypałenta!dużo dużo dużo zdrówka wam życze!!!!!
Mamamatysia-żadnych planów nie mam na tego 24 więc tak wstępnie pisze się na spotkanie,przyjade pociągiem ale też prosiłabym o nocleg-coby sie nietłuc spowrotem z Niki w nocy:tak:a m niech sobie pomarudzi jak mu sie nie bedzie coś podobać:-)szkoda by było opuscić spotkanko,fajnie bedzie się spotkać i poznać!!!tak na żywo :tak:dziewczyny miały takie fajne spotkania,super ,że mogłyśmy choć na fotki pokukać:tak:A co do kuchni to piekna,tak fajnie jasno i sporo przestrzeni:tak:super tylko pozazdroscić-niech ci się dobrze pichci:tak:
MONIQ-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!sto lat!spełnienia wszystkich marzeń i realizacji postawionych sobie celów!!!Super dużego wygodnego nowego domku!dużej kliniki dla zwierząt!i wiele wiele sukcesów zawodowych i osobistych:-)buziaki odemnie i Niki:*:*:*Sto lat!
Roxy-gratulacje nocnikowych sukcesów Nadinki:tak:fajnie,że wam tak sprawnie idzie,mi jak się uda i posadzę Niki w odpowiednim momencie-to powie be be no i jest fuj bebe kupka w nocnisiu:-)ale to jak uda mi się ją w dobrym momencie wysadzić,i powiem,ze zawsze miała problem z zatwardzeniem no i widze,że na nocniku fajnie się załatwia bez problemu i bólu,widać najlepiej jej na nocnisiu robić,jedynie z siusiu coś kiepsko idzie,ale troszke czasu i kiedyś wreszcie załapie co i jak
Wspominałyście o butkach,ja mam same miekkie dla Niki,a chciałabym jakies sztywniejsze,fakt,że Niki nie chodzi ale po mału trzeba się w butki zaopatrzyć-Niki potrzebuje rozmiar18 a unas same20,ale m zamówił jakieś na alegro z Elephanten to zobaczymy co przyjdzie,oby fajne.
Wyniki z pobierania krwi Niki mam ,ale nieczaje co i jak,dziś umówiłam się na usg ciemiaczka i mam termin na6.04 zaraz po swiętach więc z wynikami do Neurolog potem i bedziemy wiedzieć co pani lek,wymyśli-ale widze u Niki codzień postępy jak ją podtrzymuje to stoi coraz lepiej na tych sztywnych nóżkach,ale sam zanic nie chce,musze ją podtrzymywać pod paszkami,wedłóg mnie najzwyczajniej w świecie się leni i ot co,ale zawsze warto sprawdzić i zaczerpnąć opini fachowca.
Rany zaraz oszaleje znów ból brzucha się odzywa wrrrrrrrr,ok uciekam co by was już nie zanudzać:-)a za oknem dalej leje co za dzień:no:
No i zapomniała bym-Owco moje gratulacje-zostałaś ciocią;)niech Juleńka zdrowo rośnie!!!
Zastanawiałam się długo długo-czy wam napisać:szok:ale przyznaje się bez bicia-przebiłam Nicol uszka w piatek,i razem z obiema kosmetyczkami byłyśmy w szoku bo Niki nawet nie jekła tak jakby nie załapała,że jej uszka przebito,robiły to moje dwie zaufane dwie koleżanki kosmetyczki:tak:widziałam jak przebiegał proces dezynfekcji sprzętu,takze byłam spokojna no i zrobiły to obie jednocześnie,takze dla Niki żadnego szoku nie było,z gabinetem Niki oswojona bo to lokal gdzie wcześniej ja miałam salon no i po zamknieciu lokal odstapiłam tej koleżance:)Pewnie mnie za to potepicie-ale ja czułam,że to dobry moment od piatku nic się niedzieje uszka nie są zaczerwienione-odpukać jest ok i sa takie fajne małe kolczyki,ku mojemu zdziwieniu Niki nawet roczka ich nie dotyka,nie ciekawi ją co tam ma,takze już bedzie oswojona z kolczykami.No to na tyle bo juz zadużo napisałam pewnie nikomyu nie bedzie się chciało czytać:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia....Gratki dla Filipka....superowy jest,świetnie chodzi,brawa:tak::-)
Piszesz że masz troszke spokoju przez chodzenie:szok: ja niestety wręcz odwrotnie,cały dzień biegam za małą żeby sobie czegoś nie zrobiła...my nie mamy dywanów,tylko podłoge i kafle,kanciaste ściany i boję się żeby się gdzieś nie palła:tak:
Już sama nie wiem może przesadzam:sorry2:

Roxy a Nadia już chodzi sama? Czy ja coś przegapiłam? :baffled:Myślałam,ze tyko Fifi i Damiś sami pomykają.

Mamo Niki zrobiłaś jak uważałaś.Ja jestem przeciwniczką kolczyków u takich małych dzieci.

E tam Roxy-nie przesadzasz!moja Niki jak narazie to nie chodzi,ale jak zacznie to też na pewno będe pełna obaw i cała w strachu co by mi się dziecię nie poobijało,a podejzewam,że jak Niki zacznie śmigać to będzie pędzić jak struś pędziwiatr:-Dbo tak to taka żywa:szok:w pokoju już niechce raczkować tylko po dywanie,ucieka odrazu na kafle i wciska się w jakiś najciśniejszy kont:tak:a najlep sza zabawa to uciekanie pod krzesła,tam mamie cięzko Niki wydostać,a ta prawie z usmiechem i tymi diablikami w oczach zasówa i czmych już pod krzesłem.Dziewczyny powiedzcie mi jak znależć tą panią ,która oferowała te czapeczki robione ręcznie,nie wiem w jakim wątku to było a chce Niki zamówić czapusie:tak:Kurcze wczoraj w innym mieście kupiłam Niki 3czapki i60zł nie moje przesadzają z tymi cenami ,no i kupiłam jej taki sztruksowy płaszczyk,chciałam zeby miał też taki fajny szyty na bombke,ja nie dostałam na siebie takiego jaki bym chciała to Niki zapodałam:-Dtakże jak macie to dajcie prosze namiary na panią od czapek:-)

Monia...:-D tak chodzi wklejałam kiedyś fotke...wszędzie jej pełno...Ona chodzi po domu a ja za nią i już kompletnie na nic czasu nie mam:baffled:
Zalogowałam sie już na you tube i jak tylko bede potrafiła i miała chwilke to jakiś filmik wrzuce:tak:

A ja jednak jestem u mamy i utro lece na zakupki,chce sobie buty jakieś na Święta kupić,może mi się uda;-)
Samochód ma zrąbany troche błotnik z przodu i to tyle,w piątek ma się pojawić koleś z ubezpieczalni i oddajemy go na serwis...będe uziemiona:-(

Mama Niki ...prosze tu masz linkahttps://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/wiosenne-czapeczki-38369/#post5168501

Ostatnia edycja:
Witam znowu.
Aleeeeee mam leeeeenia:baffled:. a wam widze wena dopisuje,jest prawie jak przed Bożym Narodzeniem:sorry2:
Dołączam do mam dzieci anty czapkowych i anty butowych.Jeszcze dobrze nie wyjedziemy z placu a czapki już nie ma o butach nie wspomnę,spadają zaraz po ubraniu.
mmatysia, fajna kuchnia, widać że będzie jasno, przestronnie, śliczne kolorki!! no i ekspresik... hi hi hi hi:-):-):-):-):-)
Dziękuję:-)
Mmatysia - piękna kuchnia!!! baaardzo mi się podoba :tak::-). Stonowane kolorki, przestrzeń i funkcjonalność - extra!!! A ja już wypatrzyłam kawkę dla siebie ;-):-)
Latte machiato moje ulubione(a z dodatkiem likierku):-p:blink::rolleyes2:
mamamatysia- wiesz, ja też miałam cieżką nockę, więc wiem co czujesz a ja jeszcze gnije w robocie i mam totalnego lenia! Kurcze co do tego spotkania, to bardzo bym chciała w zasadzie całą polskę bysmy musieli przejechać no ale jak to ma być w czerwcu, to zapewne będzie piekna pogoda i można sobie zrobić przy okazji miły odpoczynek :-) No wiesz nie chciałabym robić Ci problemu, chyba, ze znajdziesz nam jakiś fajne miejsce na przenocowanie:-) Powiedziałm do męża, ze poznalibyśmy naszego zięciunia hahah, usmiał się i mówi a zdjęcie masz jakies :-D:-D:-D
Piękna kuchnia, taka czysta i gustowan i oczywiście eksperes ;-)najważniejsze urządzenie w kuchni!
Postaramy się przenocować Was u nas:-).
Dziękuję za miłe słowa pod adresem kuchni:-)
Mmatysiu....kuchnia śliczna,bardzo mi się podoba....ekspres stoi na odpowiednim miejscu a kawusia w nim kusiiiii:-D
Kusi,kusi...mnie codziennie:-D:-D:-D.
Przykro mi z powodu stłuczki twojego M.Wiosna rozprasza kierowców:baffled:
Matysia kuchnia fajna i ekspresik też:-)już nie mogę się doczekać tej kawy:tak:czekam na efekt końcowy kuchni,a i ja też na nocleg się piszę:-).
Dziękuję. Oczywiście nocleg zorganizujemy:-)
Tsarina masz namiar na tego różowego sprzątacza???Jak skończy u Ciebie to podeślij do mnie:-D:-D
Owco gratulacje dla siostry i dużo zdrówka dla malutkiej:-)
Kasiu Filipek wymiata.Od dzisiaj zaczynam mojemu puszczać ten filmik tak dla motywacji:-D
Bardzo się ciesze,że jesteście chętne na spotkanie w czerwcu:tak::tak::tak:.Mam nadzieje,że wszystko nam wypali i frekwencja dopisze.szkoda,ze moge przenocować tylko 3 mamy bo fajny by był zjazd 2 dniowy:-) ale możemy coś pokombinować;-)

Musze się zbierać na zakupy bo M ględzi...wpadnę wieczorkiem z %:-)

hejka :tak:

co do drzemek - Marcel ma jedną. Jak drzemka wypadnie w wózeczku podczas spaceru to jeszcze ok 4 musi się kimnąć na jakieś 20 min ;-)

owca, dobrze że wracacie już do domku. Wiadomo że co szpital to szpital, ale w domku zawsze najlepiej :tak:
gratki dla siostry :tak:

gasiorek, witamy nową mamusię :-)

mamatysia kuchnia ładna przestronna, piękne kolorki, takie świeże wiosenne:tak:

tsarina, a ja chyba nie w temacie jestem.... Ty nie wracasz do szkoły? :confused:
obrazki są bosssskie :-D:-D

Roxy, ojj chyba wszyscy się śpieszą w związku z Wielkanocą i zbyt pochopnie naciskają pedał gazu :baffled: dobrze że twojemu menowi nic się nie stało :tak:

Kasiu, jak on ślicznie sam pomiata :tak: jestem pod ogromnym wrażeniem!! wielkie brawa dla zdolniachy :tak:

mamo Niki, ja jestem przeciwniczką kolczyków u tak malutkich dzieci ..ale jak ty jesteś zadowolona to oki ;-)

monikq wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

kteeh.jpg

mmatysia, chyba będziesz musiała pole namiotowe w ogródku urządzić. hi hi hi hi hi hi hi :-D

A Monia, "Szogunek" Roxy zaraz po Fifim zaczęła dreptać! bo to taki szogun że nie usiedzi.... :-D

reklama
Do góry