reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko ,buziak.

Mmatysia a można popatrzeć na te cud torty w internecie?

Nino, Ewelino co Ty dzisiaj tak cichutko?

Aga km zabije mnie za post pod postem:baffled: nie wiem czemu niektóre nie chcą się edytować :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marzenko sieciówki mnie nie przekonują:-((no chyba,ze dobrze zaopatrzone markety;-)).Zdarzyło mi się kilka razy zamówić i byłam zadowolona ale odkąd wpadł mi w ręce katalog z firmy mojej siostry to wiem jak powinien wyglądać prawdziwy tort.:-)

a oni już sieciówką są??? ja znam tylko ten główny "sklep" w Piotowicach, gdzie pieką, no i wiem, że są jeszcze 2 małe sklepiki w tym jeden z samym pieczywem... ale poza tym nie znam więcej...
mi smakują ich wyroby... i są czynni 24h/dobę!!! musisz też do M Kasi się zgłosić - będziesz miała indywidualny tort... a ciekawe czy jak 3 weźmiemy to czy rabat dostaniemy???

Marzenko ,buziak.
muaaaa!!!

edit:
to ja też się już pożeganam. zmęczona jestem. napracowała się dziś. do jutra!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzenko ,buziak.

Mmatysia a można popatrzeć na te cud torty w internecie?
Zaraz poszukam...
a oni już sieciówką są??? ja znam tylko ten główny "sklep" w Piotowicach, gdzie pieką, no i wiem, że są jeszcze 2 małe sklepiki w tym jeden z samym pieczywem... ale poza tym nie znam więcej...
mi smakują ich wyroby... i są czynni 24h/dobę!!! musisz też do M Kasi się zgłosić - będziesz miała indywidualny tort... a ciekawe czy jak 3 weźmiemy to czy rabat dostaniemy???

Pieczywo maja smaczne bo M tez czasami po drodze kupuje.
co do rabatu to może być:-D:-D:-D.
Moi chłopcy torty dostają w prezencie od cioci więc zobaczymy co będzie:-)

musisz też do M Kasi się zgłosić - będziesz miała indywidualny tort... a ciekawe czy jak 3 weźmiemy to czy rabat dostaniemy???

zapomnij o rabacie !!!!Będziecie mieć gratis dodatkowych gości na roczku:-D:-D:-D

Nina ,czasami tak bywa ,ze człowiek gdzie indziej myślami błądzi.

Marzenko do jutra.pa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry