reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

moj pierwszy porod byl rodzinny... wspominam wspaniale maz bardziej przejety niz ja... i tak samo teraz chcemy aby uczestniczyl we wszystkim... pomagal w trakcie i po... widzial jak sie mecze i docenial to... jest wspanialy... tylko troszke mu sie dostalo podczas porodu ale to emocje... jak spytal jak sie czuje to palnelam do nigo glosno przy wszystkich wysraj arbuza to zobaczysz!!! wszyscy sie smiali...
Paula nawet w obliczu wielkiego bólu potrafisz zozładować napięcie :-D:-D:-D
Uśmiałam sie :-D:-D:-D- mocne to było:-D:-D:-D

reklama
wiesz jak wszystko boli a on zadaje glupie pytanie to ma za swoje... teraz juz wie co moze byc... ale mimo to chce byc razem ze mna... wiedzial ze to nie ja tylko bol... wiec tez sie smial...

Paula ale mnie rozbawiłaś. Oboje z mężem pękamy ze śmiechu.:-D
Ja dziś byłam na USG i okazało się, że wszystko na szczęście w porządku. A mały bąbel tak się odwrócił, że nawet bez pomocy lekarza można było stwierdzić, że to chłop, że ho ho. Trzeba przyznać, że mnie zaskoczył. Cały czas byłam przekonana, że to dziewczynka. Ale oczywiście jest mi wszystko jedno oby był zdrowy. Więc dołączam do grona mamusiek oczekujacych synusia i u mnie również będzie Tomuś :-)

Paula tez sie nie raz zastanawiam jak to bedzie, ale jak pomysle ze bedzie on ze mna tam to robi mi sie dużo lepiej !!!! Z drugiej strony martwie sie troszke o niego i jego siły mam nadzieje ,zę da radejak dojdzie do rodzinnego

marychna- no to swietnie ciesze sie razem z toba.... super... wszystko jest ok z synkim to jest najwazniejsze... pozdrawiam goraco... glaski dla synka....

Paula ale mnie rozbawiłaś. Oboje z mężem pękamy ze śmiechu.:-D
Ja dziś byłam na USG i okazało się, że wszystko na szczęście w porządku. A mały bąbel tak się odwrócił, że nawet bez pomocy lekarza można było stwierdzić, że to chłop, że ho ho. Trzeba przyznać, że mnie zaskoczył. Cały czas byłam przekonana, że to dziewczynka. Ale oczywiście jest mi wszystko jedno oby był zdrowy. Więc dołączam do grona mamusiek oczekujacych synusia i u mnie również będzie Tomuś :-)
Gratuluje z całego seca syneczka- widze że grono mamusiek niewiedzących znacznie sie ostatnio uszczupliło i dobrze :-):-):-) Mam nadzieje ,że ja też sie dowiem wkrótce bo jak wy sie dzielicie tymi nowinkami to tylko wzdycham i mówię ze za 2 tygodnie też sie pochwalę hihi

patusia- wiesz co moj jest duzy chlop 176cm i 110kilo... ale do zanim wyszedl synek jeszcze sie trzymal... gdy wyskoczyl maly to az przyklakl na stolek kolo lozka... ale polozna zaraz do niego niech pan nie mdleje tu nam wiec szybko sie ogarna i wstal.... ale jak ktos sie pyta i jak bylo ...to on nie no spoko..

no gdzie by męska duma pozwolić mogła na zwierzenia od serducha hihi
No mój też 178cm i już 94 kg- bo w ciąży to on tyje za mnie w ostatniej aż 8kg przytył ale to dobrze bo rozłożyło sie po równo ja 9kg byłam na plusiku hehe

Ostatnia edycja:
no tak...oj ci mezczyzni.... ale jesli macie okazje i mozliwosc to ich zabierajcie na salke porodowa... polecam z wlasnego doswiatczenia...

reklama
Do góry