reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

owca, no właśnie ja też mam taką huśtawkę (w Polsce) i synek tak nie bardzo jest z niej zadowolony :sorry2: może wtedy był jeszcze za mały (w Polsce byliśmy w grudniu)..nie wiem..

U nas maly tez dostal w grudniu i bardzo mu podpasowala jest poprostu nia zachwycony, teraz to nawet w niej zasypia i ucina sobie krotka drzemke :-) ale widze ze Jagodce tez nie pasuje

reklama
agakm- fajne Jaga strzela minki :-D, no ja własnie chciałam kupić taka hustawkę, którą można schować, a ta zajmuje troche miejsca :sorry2:

ankzoc, ja na twoim miejscu najpierw bym gdzieś przetestowała czy Maja zaakceptuje nową zabawkę... :tak:
może jakaś koleżanka ma taką huśtawkę? albo idź z małą na plac zabaw na huśtawki :tak: nie mówię że na długo - tak by tylko kilka chwil pobujać ją, wtedy sprawdzisz czy córeczka lubi huśtawki ;-):-)

mmatysia, no to są faceci - nic dodać nic ująć :baffled:

aga, ja mam podobną (w Polsce) huśtawkę do Twojej, tyle tylko że moja jest z tacką ;-) i szczerze powiedziawszy młody nie bardzo ja polubił... nie wiem może to wina tego że w grudniu był "za młody" na nią :dry:

Załączniki

• 57..jpg
    57..jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 32
  • 56 - 19.12.09..jpg
    56 - 19.12.09..jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 34
barmanka79- masz rację, najpier pojde z nia na plac zabaw, wiesz sam koszt takiej hustaweczki to ok 40 zł wiec nie dużo, ale najgorzej to m się wscieknie jak zostana te dziury we framudze ps. super fotki

Ostatnia edycja:
agakm- fajne Jaga strzela minki :-D, no ja własnie chciałam kupić taka hustawkę, którą można schować, a ta zajmuje troche miejsca :sorry2:

Aniu - własnie zajmuje tyle miejsca co to siedzisko... a tak jak jest złożona trzymam ją pomiędzy komodą a szafką

sorrki za bałagan - ale ... to wyglada u nas tak:
30belps.jpg

ankzoc, ja na twoim miejscu najpierw bym gdzieś przetestowała czy Maja zaakceptuje nową zabawkę... :tak:
może jakaś koleżanka ma taką huśtawkę? albo idź z małą na plac zabaw na huśtawki :tak: nie mówię że na długo - tak by tylko kilka chwil pobujać ją, wtedy sprawdzisz czy córeczka lubi huśtawki ;-):-)

aga, ja mam podobną (w Polsce) huśtawkę do Twojej, tyle tylko że moja jest z tacką ;-) i szczerze powiedziawszy młody nie bardzo ja polubił... nie wiem może to wina tego że w grudniu był "za młody" na nią :dry:

właśnie - dobrze by było, gdyby Majeczka gdzies się pohusiała i przetestowała oba warianty hustawek. Będziecie mieli problem z głowy

Barmanko - hahaa - widzę, że Marcel równie "zadowolony" co Jaga

ale zamiast huśtawki mogę wam polecić skoczka, który jest montowany na framugę drzwi... tyle tylko że ten skoczek jest do iluś tam kg - bodajże 12 kg :-(

Załączniki

• 58 - 01.02.10..jpg
    58 - 01.02.10..jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 52..jpg
    52..jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 27
ale zamiast huśtawki mogę wam polecić skoczka, który jest montowany na framugę drzwi... tyle tylko że ten skoczek jest do iluś tam kg - bodajże 12 kg :-(

haaa - no to Jaga jest już za duża na taki skoczek ... Poza tym zamiast framugi - wykorzystuje mamę do tych celów;-):-D:-D:-D

barmanka79- masz rację, najpier pojde z nia na plac zabaw, wiesz sam koszt takiej hustaweczki to ok 40 zł wiec nie dużo, ale najgorzej to m się wscieknie jak zostana te dziury we framudze
no dokładnie, czasem nie chodzi o kaske jaką sie wyda na zakup tylko o miejsce jakie ona zajmuje, tudzież jak w przypadku huśtawki - pozostałości po dziurach we framudze :-(

Barmanko - hahaa - widzę, że Marcel równie "zadowolony" co Jaga
no cóż, niestety nie przypasowała mu :dry: (a widzę że huśtawki mamy z tej samej firmy - Taco ;-):tak::tak:)
ale za to kocha skoczka - fotki wstawiłam wyżej. więc jest 1:1 :-):-)

haaa - no to Jaga jest już za duża na taki skoczek ... Poza tym zamiast framugi - wykorzystuje mamę do tych celów;-):-D:-D:-D
a to nie wiesz że u Mamy najlepiej? :nerd::-D:-D:-D

reklama
agakm, barmanka79- najpierw przetestuje z moim dzieckiem hustawki a poxniej rozważe kupno......... dziekuję za rady co do skoczka, to u mnie znowu nie ma jak na framudze go zainstalowac eh

Do góry