reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hallo!

Na wstępie chciałam złożyć wszystkim dzieciaczkom życzenia z okazji kolejnych miesięcy!!! Nie było mnie dość chwilę, więc sporo tych miesięcznic ominęłam... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! I DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM RÓWNIEŻ DUŻO ZDRÓWKA - FILIPKU, KAMILKU, GABUSIU - STO LAT!!!
Nadrabiać zaległości...mi się nie chce:-p Więc nie wiem co na tapecie...
Powiem tylko, że nowa oprawa forum mi się nie podoba:no:

jak dobrze pójdzie to ja na AA wpadnę:tak:

No i jedyne co przeczytałam to to, że Mmatysia kupuje super "zabawkę" ogrodową:laugh2::laugh2::laugh2: To kiedy należy przyjechać na inaugurację sezonu wiosennego:laugh2::laugh2::laugh2:??? Ja już kochana nawet czuję smak tej kawy mrożonej...:tak::tak::tak:
Marzenko jesteś nareszcie:tak::tak::tak:
Dziękujemy za życzenia:-).
Oczywiście sezon odpowiednio zainaugurujemy;-) z innymi chętnymi mamusiami.Dodam jeszcze,ze kawa mrożona w moim wykonaniu to pychotka a kto nie lubi kawy to zapraszam na naszą popisową białą herbatę ze swieżą mięta z naszego ogrodu:-).

reklama
Marzenko...Witaj:-):-):-)
No nareszcie....muuuuuaaaaa:-)
Ja też jestem chętna na inauguracje:tak::tak::tak: A i kawe lubie także nie będe wybrzydzać;-)

witajcie :-)

na wstępie składam życzenia naszym dziesiejszym solenizantom:

Gabrysi i Mamstud
Filipkowi i Mmatysia
Kamilkowi i Madzi

Wszystkiego najlepszego Kochani!!! Oby zdrowko Was nie zawodziło, oby uśmiechy nie znikały z twarzy (i Maluszków i ich Mam), oby podboje otaczającego nas świata odbywały się bez łez i siniaków - BUZIAKI od Ciotki Agi i Jagi

1snpth.png

Marzenko - witaj:-)
Nie musisz nadrabiać - lepiej pisz co się z Tobą działo jak Cię nie bylo:confused:

Roxy - super, że z Małą lepiej:tak:

Ankzoc - wiesz co... ja już w niedziele, napisałam na wątku moderatorskim, że nam (majówką) malo sie podoba nowa odslona BB... no i te emotikony (ale te jakby się ciut dopracowały - wizualnie... bo w niedziele byly z deczka rozmazane)

Mmatysia - i ja jestem wielbicielką drewnianych placów zabaw. A kawka - mniammm... Trzeba zacząć się szykować do wyjazdu :tak::-)

dział moderatorski wrze...

ponoć czeka nas kolejna zmiana - ale nie wiem z czym się bedzie wiązała.
Emotki zostaną ulepszone... a co do reszty - musimy się nauczyć nowego BB

Coraz więcej moderatorek zgłasza mało pozytywne głosy ze swoich wątków:-( Stara szata napewno nie wróci... ale będą podjęte kolejne kroki ulepszenia nowego BB

W ogóle to byłam w szoku jak czytałam uwagi do funkcji, których jakoś w poprzednim BB nie zauważałam:baffled: zreszta nie tylko ja:sorry2:

Kasica też tam już ostro działa - także miejmy nadzieję, że za niedługo wszystko już powróci do normy :happy:

reklama
Marzenko daj zdjęcia ze spotkań,bo zwalają że ty masz wszystkie:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Z Roxy i Nadią to mam podobne jak Roxy wstawiła... a z Fifim to mam chyba z 5 sztuk przy wejściu do Reala:tak: bo gapa ze mnie i zapomniałam wcześniej zrobić... i dopiero jak się prawie żegnałyśmy to zrobiłam kilka... później wstwię...

Do góry