reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ja tylko na chwilkę :sorry2:

Wszystkiego co najlepsze dla naszych dzisiejszych solenizantów
* mamomatysia - dla Filipka
* m@dz1@ - dla Kamilka

14v4lm0.jpg

* mamstud - dla Gabrysi

1ixuzr.jpg

reklama
Witajcie:-)

Wszystkiego Najlepszego dla 10 Miesięczniaków
Gabrysi,Filipka i Kamilka....Buziaczki:-)
puszek.jpg

Kokoszko....wiesz ja też dość często mam straszne nerwy na Nadie,potrafi mnie wyprowadzić z równowagi:tak: zdarzy sie że podniose na nią głos ale nic poza tym. Tylko że na nią to nic nie działa,śmieje mi się prosto w twarz a mój podniesiony głos traktuje jako dobrą zabawe:baffled: Mam nadzieje że jej to minie....wydaje mi się że próbuje na co może sobie pozwolić,ja konsekwentnie ją odciągam od zakazanych rzeczy i tak jak większość dziewczyn podniesionym głosem mówię że nie wolno....kiedyś zadziała:tak:

Moniqsan...Witaj:-) Fajnie że wypad się udał i troszkę odpoczeliście i poszlałaś na stoku:tak: No i przedewszystkim gratki wielkie dla dzielnej Lilianki....tak spokojnie zniosła podróż...ja to bym musiała młodej chyba coś na spanie dać:baffled:;-)
Teraz życze spokojnej nauki i zdania egzaminów....no i wracaj:tak::-)

Aga_km...Kasia....super że udało Wam się spotkać:tak: W realu to jest chyba troszkę inaczej,nie;-)

Tikanis....zapomniałam kochana napisać że fajny wózeczek zafundowaliście Kubusiowi:tak: kolorek superowy....buzi od Nadusi:-)

Barmanko,Jolu....Ja używam pasty elmex dla małej...fakt jest ona od 1 roku ale podobno można...daje minimalne ilości i staram się troszkę jej tego buziolka wypłukać:tak: Ona mycie ząbków traktuje jak świetną zabawe,lubi to:tak:
Aaaa i szczoteczki też mamy dwie żeby ryku nie było,zawsze podgryza:tak::-)

Ankzoc....ja to juz nie mam uwag odnośnie forum,powoli się przyzwyczajam...nie jest takie złe;-)
Dziwne jest to że w zasadzie jestem cały czas zalogowana....wcześniej po paru minutach samo się wylogowywało a teraz nawet jak wyłącze kompa to i tak po włączeniu nie muszę się logować:szok: ale mi to nie przeszkadza:tak::-)

M@dzi@....zdrówka dla Kamilka....oby wyjaśniła się sprawa luznych kupek:tak:

Dziewczyny a my już po wizycie kontrolnej,nie jest zle:tak:
Naduśka ma jeszcze zalegania w oskrzelach ale antybiotyk nie jest potrzebny....uffff:tak: Do końca tygodnia mamy brać syropki i witaminki,dodatkowo jeszcze calcium dostała,z katarkiem też jakoś sobie radzimy....raz lepiej,raz gorzej ale radzimy:tak:
Dziękuje Wam bardzo za rady i miłe słowa,buziiiii:-):-):-)
Ja teraz lece po jakieś śniadanko w końcu,młoda kima:tak:

Roxy- cieszę się, że już lepiej z Nadusią

dziewczyny mam pytanie kupujecie bądź kupiłyście hustawki takie drewniane lub plastikowe, kótre montuje się we framugę drzwi? Bo ja chce kupić małej ale nie wiem jaką:confused:

Dzień dobry mamusie.
Najpierw spóźnione:zawstydzona/y: życzenia dla waszych bąbli:
Tomaszku-Moniko
Miłoszku-Aneteczko
Majeczko:-)-Aniu
Zosiu-Agnieszko
Samych wspaniałych,radosnych i szczęśliwych wspólnych chwil:-).
Dzisiajszym współjubilatom;
Gabrysi i Kamilkowi oraz ich cudowny mamom.
Sto lat kochani:-).
Jednocześnie dziękujemy za pamięć i życzenia.
Tsarino gratuluje postępów Izie.Fajnie,ze miło spędziliście czas no i że panna tak dobrze zniosła podróż.
Moniq super,że wczasy się udały.Ekstra,ze Lila miała dobra opiekę no idobrze zniosła bądź co bądź długa podróż.Ucz sie ucz zalicz ten egzamin i wracaj bo nam ciebie brakuje.
Roxy trzymam kciukasy za szybki powrót do zdrowia.Biedna Nadia musi się bidula męczyć:-(
Kasico gratulujemy Roksance ząbka.A co do roczku to tak my wyprawiamy.Impreza miała być połączona z komunia Mateusza ale z pewnych względów postanowiliśmy jednak uczcić roczek Filipa w dzień jego urodzin(2 maja),a że jest to niedziela to tym lepiej:-)
Owco no to teraz się nabiegasz za Wiktorem:-D:-D:-D.Kotu współczuje:no: Nasza ma to samo,już nie wie gdzie się ma chować.Do niedawna mogła się schronić na poddaszu ale Fifi opanował wchodzenie po schodach i o zgrozo wczoraj ściągałam go z samej góry:szok:.Kot zaczyna tracić sierść ze stresu:sorry2:.Co do przewracania i sciagania na siebie wszystkiego to u nas stan na dziś: trzy rany tłuczone,jedna kłuta,szrama przez cały policzek i śliwa na czole:baffled:
Conf gratuluję Damisiowej"piątki" i"papa" :-)
Kokoszko co do twojego pytania"czy mamy czasem wszystkiego dość?" odpowiedź jest jedna:TAK i to często.
Czasami w swej złości sama siebie nie poznaję.Ale tak to jest .Dzieciaki są najukochańsze jak śpią:sorry2:
Aneteczko cieszę się,że Miłoszek dochodzi do siebie po ospie.Blizny po strupkach jedli nie były rozdrapane powinny się zagoić.
Barmanko dziekujemy za fajny torcik:-).Pokazałam Filipowi zrobił na autko brrrrrrrrrrrrrrrrrr(nowa umiejetnosc) i pokazuje paluszkiem wołając "to"

Dziękuję wam kochane za troskęo moje samopoczucie:happy:.Chandra powoli mija co widać po długości posta:-D.Filip daje mi popalić na maxa.Tak jak pisałam wyżej nauczyła się pierdoła wchodzić po schodach no i teraz biegam za nim na okrągło.Poza tym do jego słownictwa dołączyły ostatnio nowe słowa i zwroty:"tam" "tu" "no" "tata dać" "tata papa"-"mama" niestety nie umie mu przejść przez gardło:crazy:.
Co z dzisiejszym wieczorkiem.Jakieś spotkano klubu:rolleyes:

Roxy dobrze,że Nadusia dochodzi do siebie i nie ma już antybiotyku:tak:.A spotkanie w realu tak samo świetne jak rozmowy na forum;-).A waszych zdjęć ze spotkania nie wkleicie:-(.
ankzoc ja miałam taką huśtawkę dla Wiktorii plastikową i jest do dziś u teściowej,tam są haki zamontowane....zapomniałam o niej dobrze,że mi przypomniałaś muszę następnym razem włożyć Filipka:tak:.
aneteczka dobrze,że ospa już za wam,i a ślady zejdą, pamiętam jak miała je Wiktoria i martwiłam się ,że zostaną i ma jedną malutką bliznę prawie niewidoczną.
Matysia dobrze,że humorek dopisuję ,no ja będę na spotkaniu i mam nadzieję,że jeszcze ktoś...

Ostatnia edycja:
R
Matysia dobrze,że humorek dopisuję ,no ja będę na spotkaniu i mam nadzieję,że jeszcze ktoś...
Fajnie by było gdyby spotkała się stara ekipa.
Widzę,że poruszacie temat huśtawek.My w domu montować nie będziemy bo mamy nieprzystosowane futryny:-(.Ale planujemy taki oto zakup:
!!SUPER BAJKA!! Domki z drewna do zabawy i nauki
Jedna huśtawka będzie sznurkowa(dla Matysia) a druga prawdopodobnie kubełkowa dla Filipa.

reklama
Do góry