reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Przyjedź,przyjedź:-D:-D:-D.Zastanawiamy sie nad drewnianym albo plastikowym "małpim gajem".Któreś kupimy na pewno bo nie wiem jak zniosę wakacyjne dwa miesiące z dwójka facetów których rozsada energia.
drewniany...bo wiesz jak ja wejdę na plastik to się załamie:-D:-D:-D a tak poważnie bardziej podobają mi się drewniane:tak:
Rozmawiałyśmy z Agą o wypadzie w tamte strony więc kto wie....

drewniany...bo wiesz jak ja wejdę na plastik to się załamie:-D:-D:-D a tak poważnie bardziej podobają mi się drewniane:tak:
Rozmawiałyśmy z Agą o wypadzie w tamte strony więc kto wie....
Byłoby super!
Oczami wyobrżni widze nas na ogrodzie sączace.....kawę mrozoną;-) a nasze maluchy w basenie z piłkami(piaskownica odpada bo pewnie by mieli pełne buziole piachu:sorry2:) a starszaki na drzewie;-).

Mmatysiu....super że jesteś i że samopoczucie lepsze:tak:
Teraz kochana to już będziemy biegać za dzieciakami....ja nie mam schodów ale i tak młoda zawsze jest tam gdzie nie powinna,achhh
Super ten domek dla dzieci,gdybym miała ogródek to bym się skusiła:tak:

Kasiu....my nie mamy wspólnych zdjęć....ubolewam nad tym-tak jakoś wyszło:-(,ale nic straconego:tak: Mam zdjęcia dziewczyn,Marzenka ma więcej fotek:tak:

Ankzoc....my nie mamy huśtawki ale moja mama chce mieć u siebie taką właśnie wiszącą,ale jeszcze nie wiemy jaką kupimy:sorry2:

kasia1208- dziekuję

mamamatysia- wow extra. jakbym miała ogród to też bym kupiła taki wypasiony zestaw, a tak pzoastaje mi jedynie framuga :-(

Kobitki framuga nie jest taka zła.Mati huśtał sie trzy lata na hustawce wiszacej nad drzwiami.Ja z siostra jak byłysmy małe też.Ja dopiero od pięciu lat korzystam z dobrodziejstw własnego ogrodu.

Roxy to dawaj zdjęcia dziewczyn, już do odpowiedniego wątku marsz:tak:
Matysia ja też już sobie to wyobraziłam:tak:.
Przypomniałaś mi jak byłyśmy małe z siostrą to też miałyśmy taką huśtawkę,a że mieszkałyśmy na poddaszu to miałyśmy ją zaczepioną do belki stropowej na środku pokoju,ale to były czasy:-D.

Ostatnia edycja:
ja miałam taką hustawkę w domu i u babci, zawsze jak jeździlismy do babci to razem z kuzynką i kuzynem kłócilismy się kto ma sie hustać hahahah i oczywiście dziadek musiał nam mierzyć czas..... faktycznie jak człowiek sobie pomyśli kuźwa zwykła hustawka drewniana a ile frajdy

reklama
Hallo!

Na wstępie chciałam złożyć wszystkim dzieciaczkom życzenia z okazji kolejnych miesięcy!!! Nie było mnie dość chwilę, więc sporo tych miesięcznic ominęłam... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! I DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM RÓWNIEŻ DUŻO ZDRÓWKA - FILIPKU, KAMILKU, GABUSIU - STO LAT!!!
Nadrabiać zaległości...mi się nie chce:-p Więc nie wiem co na tapecie...
Powiem tylko, że nowa oprawa forum mi się nie podoba:no:
Co z dzisiejszym wieczorkiem.Jakieś spotkano klubu:rolleyes:

no ja będę na spotkaniu i mam nadzieję,że jeszcze ktoś...
jak dobrze pójdzie to ja na AA wpadnę:tak:

No i jedyne co przeczytałam to to, że Mmatysia kupuje super "zabawkę" ogrodową:laugh2::laugh2::laugh2: To kiedy należy przyjechać na inaugurację sezonu wiosennego:laugh2::laugh2::laugh2:??? Ja już kochana nawet czuję smak tej kawy mrożonej...:tak::tak::tak:

Do góry