reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie dziewczyny:-)
Widze nowa szata naszej stronki no nienajgorzej jakiś powiew świeżości bliżej wiosny:tak:

Najlepsze życzenia dla Tomaszka:-):-):-)

U mnie już dzieci zdrowieją sa już tylko na Flegaminie i oklepywanie,dzięki za pamięć:tak:

Nie wiem czy oglądacie igrzyska,ale wczoraj justyna pokazała,że jest wieeeelka i nasze panczenistki z tym brązem też super:-D
Pisałyście wczoraj dziewczyny o jedzonku mój Krzysio je i blendarowane i widelcem drobione także nie ma problemu z czego się ciesze,ale i tak najlepsiejszy jest cycuś i w nocy obowiązkowo 2,3pobudki

reklama
boszzz ja nie wiem jak wy - ale ja się odnaleźć nie umiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystko jakieś takie jasne jest i przejrzyste :laugh2: a te ikonki malutkie :dry:
matko chyba muszę sobie jakiś pisarski wieczorek zrobić by się połapać w tej nowej szacie graficznej :tak::-D

Barmanko Marcelka czy Marcla czy jak?
hmm ale o co ci chodzi? :sorry2: o to jak wołamy na młodego?
bo jak tak to najczęściej wołamy "ejjjj zostaw to" :-D:-D

Nie wiem czy oglądacie igrzyska,ale wczoraj justyna pokazała,że jest wieeeelka i nasze panczenistki z tym brązem też super:-D
noo niezła była :tak::tak: ogólnie nie lubią takich rzeczy oglądać :zawstydzona/y: ale akurat przerzucałam pilotem kanały ;-) prawie palce połamałam sobie tak mocno kciuki zaciskałam :tak: a jak doszusowała do mety to łzy miałam w oczach:sorry2: dała rade Justysia, dała :tak::tak:

Monika, wszystkiego dobrego dla Tomaszka

1zcjxp5.jpg

Ostatnia edycja:
o już coś znalazłam,ale tu dziwnie trzeba się przyzwyczaić;-)
Kokoszko miałam ci odpowiedzieć o tym mleku,Filipek uwielbia mleko jak widzi butle aż się trzęsie :-Dale poza tym inne jedzonko też lubi,w ogóle nie ma rzeczy ,której on nie lubi jeść:eek: oby tak zostało:tak:
Tomcio wszystkiego najlepszego ;-)
Roxy zdrówka dla malutkiej...
M&M s ale Wam fajnie z tym spacerkiem nad morzem...
Matysia mam nadzieję,że przespałaś już złe samopoczucie i dzisiaj będzie już lepiej...
Jolu widzę że kolejne święta szykują Wam się w domku,ale na urlop trzeba sobie zasłużyć...

Ostatnia edycja:
Matko a co tu się dzieje??????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

wogóle nic nie widzę, nie mogę się odnaleźć!!!! matko!!!!!!

gdzie do licha jest "pokaż pierwszy nieprzeczytany" ????!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

i te ikonki faktycznie takie tyci, barmanko masz rację.

ech....

Dzien dobry dziewczyny....:-)...
No normalnie nie moge sie odnalezc.....czuje sie jak nie u siebie...:sorry::sorry::sorry:....
Dlaczego te ikonki sa takie malutkie...?????
No to teraz bede potrzebowac kilka godzinek na forum aby sie rozejrzec...:-)...a na razie lece bo czas ululac moje panny do drzemki.....:tak::tak:

Spóznione ale Szczere Życzenia Wszystkiego Najlepszego dla Xaverka Martalis z Okazji Ukończenia 10 miesiąca:)
Oraz Wszystkiego Najlepszego dla Tomaszka....Buziaki Chłopaki:)
zdjecie0918-630x449.jpg

Jejuuuuuu.....co to ma być.....ja mam oczopląs.....gdzie są emotki??????????? Pomocy,please:(

Jolu,Kasiu....dziękuje Wam:)

Ja nie wiem co sie dzieje ,u nas gorzej,Nadinka marudna....teraz ma katar,kaszel jeszcze gorszy,nie chce połykać leków.....mam nadzieje że antybiotyk w końcu zacznie działać:(:(:(

Mmatysiu....kochana co się dzieje,mam nadzieje że zły humorek szybko minie i wrócisz do nas:)

Miłej niedzieli:)

nie wiem jak wy ale ja z tymi emotkami muszę się pilnować by przez przypadek nie wstawić jakiś nieodpowiedniej :sorry::eek::eek:
jeszcze się nie połapałam o co chodzi w tym wszystkim :-( trzeba się mocno przyglądać która akurat jest teraz zalogowana i wogóle :eek: przyjaciele zniknęły :eek:...

roxy, zdrówka dla Nadii życzę :tak:

A co to są te podziękowania:sorry: i gdzie przyjaciele???a i dlaczego zostaje tak dużo miejsca pod postami///

Ostatnia edycja:
Ja chce stare forum.....Nie podoba mi sie to.....wogole zniknela polowa rzeczy...
Jak sie chce zrobic odpowiedzi z cytatem to juz wogole masakra..nic nie jest przejrzyste, no i zeby zrobic odpowiedz to zeby wstawic emiotykonki musze wchodzic w edycje zaawansowana...
Moze i jest kilka nowych bajerow ale co z tego...:-(
Barmanko...masz racje nie ma teraz przyjaciol.....a co to znaczy podziekowania za posty?????
Bleeeeeeeeee........:no:

A co to są te podziękowania:sorry: i gdzie przyjaciele???a i dlaczego zostaje tak dużo miejsca pod postami///

Kasiu...no to powielilam Twoje pytania.....!!!! Nosz n ormalnie sie wkurzylam....:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry