reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie dziewczyny:-)
Widze nowa szata naszej stronki no nienajgorzej jakiś powiew świeżości bliżej wiosny:tak:

Najlepsze życzenia dla Tomaszka:-):-):-)

U mnie już dzieci zdrowieją sa już tylko na Flegaminie i oklepywanie,dzięki za pamięć:tak:

Nie wiem czy oglądacie igrzyska,ale wczoraj justyna pokazała,że jest wieeeelka i nasze panczenistki z tym brązem też super:-D
Pisałyście wczoraj dziewczyny o jedzonku mój Krzysio je i blendarowane i widelcem drobione także nie ma problemu z czego się ciesze,ale i tak najlepsiejszy jest cycuś i w nocy obowiązkowo 2,3pobudki

reklama
boszzz ja nie wiem jak wy - ale ja się odnaleźć nie umiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystko jakieś takie jasne jest i przejrzyste :laugh2: a te ikonki malutkie :dry:
matko chyba muszę sobie jakiś pisarski wieczorek zrobić by się połapać w tej nowej szacie graficznej :tak::-D

Barmanko Marcelka czy Marcla czy jak?
hmm ale o co ci chodzi? :sorry2: o to jak wołamy na młodego?
bo jak tak to najczęściej wołamy "ejjjj zostaw to" :-D:-D

Nie wiem czy oglądacie igrzyska,ale wczoraj justyna pokazała,że jest wieeeelka i nasze panczenistki z tym brązem też super:-D
noo niezła była :tak::tak: ogólnie nie lubią takich rzeczy oglądać :zawstydzona/y: ale akurat przerzucałam pilotem kanały ;-) prawie palce połamałam sobie tak mocno kciuki zaciskałam :tak: a jak doszusowała do mety to łzy miałam w oczach:sorry2: dała rade Justysia, dała :tak::tak:

Monika, wszystkiego dobrego dla Tomaszka

1zcjxp5.jpg

Ostatnia edycja:
o już coś znalazłam,ale tu dziwnie trzeba się przyzwyczaić;-)
Kokoszko miałam ci odpowiedzieć o tym mleku,Filipek uwielbia mleko jak widzi butle aż się trzęsie :-Dale poza tym inne jedzonko też lubi,w ogóle nie ma rzeczy ,której on nie lubi jeść:eek: oby tak zostało:tak:
Tomcio wszystkiego najlepszego ;-)
Roxy zdrówka dla malutkiej...
M&M s ale Wam fajnie z tym spacerkiem nad morzem...
Matysia mam nadzieję,że przespałaś już złe samopoczucie i dzisiaj będzie już lepiej...
Jolu widzę że kolejne święta szykują Wam się w domku,ale na urlop trzeba sobie zasłużyć...

Ostatnia edycja:
Matko a co tu się dzieje??????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

wogóle nic nie widzę, nie mogę się odnaleźć!!!! matko!!!!!!

gdzie do licha jest "pokaż pierwszy nieprzeczytany" ????!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

i te ikonki faktycznie takie tyci, barmanko masz rację.

ech....

Dzien dobry dziewczyny....:-)...
No normalnie nie moge sie odnalezc.....czuje sie jak nie u siebie...:sorry::sorry::sorry:....
Dlaczego te ikonki sa takie malutkie...?????
No to teraz bede potrzebowac kilka godzinek na forum aby sie rozejrzec...:-)...a na razie lece bo czas ululac moje panny do drzemki.....:tak::tak:

Spóznione ale Szczere Życzenia Wszystkiego Najlepszego dla Xaverka Martalis z Okazji Ukończenia 10 miesiąca:)
Oraz Wszystkiego Najlepszego dla Tomaszka....Buziaki Chłopaki:)
zdjecie0918-630x449.jpg

Jejuuuuuu.....co to ma być.....ja mam oczopląs.....gdzie są emotki??????????? Pomocy,please:(

Jolu,Kasiu....dziękuje Wam:)

Ja nie wiem co sie dzieje ,u nas gorzej,Nadinka marudna....teraz ma katar,kaszel jeszcze gorszy,nie chce połykać leków.....mam nadzieje że antybiotyk w końcu zacznie działać:(:(:(

Mmatysiu....kochana co się dzieje,mam nadzieje że zły humorek szybko minie i wrócisz do nas:)

Miłej niedzieli:)

nie wiem jak wy ale ja z tymi emotkami muszę się pilnować by przez przypadek nie wstawić jakiś nieodpowiedniej :sorry::eek::eek:
jeszcze się nie połapałam o co chodzi w tym wszystkim :-( trzeba się mocno przyglądać która akurat jest teraz zalogowana i wogóle :eek: przyjaciele zniknęły :eek:...

roxy, zdrówka dla Nadii życzę :tak:

A co to są te podziękowania:sorry: i gdzie przyjaciele???a i dlaczego zostaje tak dużo miejsca pod postami///

Ostatnia edycja:
Ja chce stare forum.....Nie podoba mi sie to.....wogole zniknela polowa rzeczy...
Jak sie chce zrobic odpowiedzi z cytatem to juz wogole masakra..nic nie jest przejrzyste, no i zeby zrobic odpowiedz to zeby wstawic emiotykonki musze wchodzic w edycje zaawansowana...
Moze i jest kilka nowych bajerow ale co z tego...:-(
Barmanko...masz racje nie ma teraz przyjaciol.....a co to znaczy podziekowania za posty?????
Bleeeeeeeeee........:no:

A co to są te podziękowania:sorry: i gdzie przyjaciele???a i dlaczego zostaje tak dużo miejsca pod postami///

Kasiu...no to powielilam Twoje pytania.....!!!! Nosz n ormalnie sie wkurzylam....:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry