mamamatysia
Fanka BB :)
Witaj Monisiu:-).
W końcu mamusia na warsztatach nie na darmo głos szkoliła:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-):-)witam
Matysia te szpile wielkie...znajdziesz drugie
Witaj Monisiu:-).
Hej kochana. Jak tam nasza Marzenka? Jakos ostatnio nie gadałyśmy ze sobą.Witaj Monisiu:-).
:-):-):-)witam
Matysia te szpile wielkie...znajdziesz drugie
A ja chciałam te:-zawstydzona/y:.zgadzam się!!! znajdziesz jeszcze. więc dół pa pa....
ale to tak na serio piszeszmmatysia ty nie myślałaś żeby w teatrze pracpwać.
Głos masz, tańczyć lubisz, jakoś tak mi się wyfdaje że to by miejsce dla ciebie było...
Moja się darła z częstotliwością co 10 minDamy radę;-).Filip swoim krzykiem prawie doprowadził Nataszę do łez.Co jak co ale głos to moje dziecie ma(to akurat po mamie).
To padne jak fotki zobacze Booooossskkkkkaaaaaata sama
Och kochana może lepiej zapytać co nie wyprawiałaRoxy, aż się zaśmiałam, opowiadaj co Szogunek wyczyniał/a na spotkaniu z Marzenką.... hi hi hi hi
zaproszenia za sekundę.... muszę zanleźć
a sukienka, tak taka jak kiedyś pokazywałam zdjęcia. (o widzę że Kasia już odp):-):-):-)
Kochana ja miałam zdawać na PWST tylko M sie napatoczył.ja ze scena ślub wzięłam w wieku 6 lat.a z M poznałam się właśnie w teatrze:-).mmatysia ty nie myślałaś żeby w teatrze pracpwać.
Głos masz, tańczyć lubisz, jakoś tak mi się wyfdaje że to by miejsce dla ciebie było...
A ja chciałam te:-zawstydzona/y:.
Fakt mam już pięć następnych na tapecie ale czerwonych nie mam:-(.