reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:-):-):-)witam
Matysia te szpile wielkie...znajdziesz drugie

zgadzam się!!! znajdziesz jeszcze. więc dół pa pa....

Witaj Monisiu:-).

W końcu mamusia na warsztatach nie na darmo głos szkoliła:-)

mmatysia ty nie myślałaś żeby w teatrze pracpwać.
Głos masz, tańczyć lubisz, jakoś tak mi się wyfdaje że to by miejsce dla ciebie było...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Damy radę;-).Filip swoim krzykiem prawie doprowadził Nataszę do łez.Co jak co ale głos to moje dziecie ma(to akurat po mamie:tak:).
:-D:-D:-D Moja się darła z częstotliwością co 10 min:tak:
To padne jak fotki zobacze :szok: Booooossskkkkkaaaaaa:tak:
Roxy, aż się zaśmiałam, opowiadaj co Szogunek wyczyniał/a na spotkaniu z Marzenką.... hi hi hi hi:-D:-D:-D

zaproszenia za sekundę.... muszę zanleźć:sorry::sorry:

a sukienka, tak taka jak kiedyś pokazywałam zdjęcia. (o widzę że Kasia już odp):-):-):-)
Och kochana może lepiej zapytać co nie wyprawiała:-D
Ryki co chwila, aż kelnerka dziewczynom kubki z lodów przyniosła żeby troche mojej usta zamknąć:tak:
A wogóle to rzucała wszystkim czym się dało a na stoliku takie burdello było że:szok:
A zapomniałabym o najważniejszym:-D:-D:-D podrywała facetów i straszą panią:-D:tak:

Kochana będziesz cudnie wyglądała na ślubie:tak:

mmatysia ty nie myślałaś żeby w teatrze pracpwać.
Głos masz, tańczyć lubisz, jakoś tak mi się wyfdaje że to by miejsce dla ciebie było...
Kochana ja miałam zdawać na PWST tylko M sie napatoczył.ja ze scena ślub wzięłam w wieku 6 lat:sorry:.a z M poznałam się właśnie w teatrze:-).

reklama
Do góry