reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jak na rok to chyba spory był....
a co ja mam powiedzieć u nas 8 latak niedługo stuknie,kiedy to zleciało:confused:

reklama
ale się uśmiałam, wiesz, że wcześniej nie zwracałam wagi na to, że Gaba jest łysa? Jakoś mi to nie przeszkadza :-) Andrzej też bardzo długo był łysy

MIkołaj też długo był łysy. A jak już mu włoski urosły to były blond :eek::eek::eek: i to jeszcze loczki!!

Andrzejek w dniu swoich pierwszych urodzin :-)
Wspomnienia mnie naszły, bosz... on za kilka dni skończy 6 lat!!!

Mikołajowi za 4 dni 5 stuknie!!! :szok::szok::szok:

witajcie...

ja nadal na szwankującej klawiaturze...wiec proszę o wyrozumiałość...

Zaraz sprawdzę czy grzeczne byłyście....

te no! Andrzejek nie był słodki jako niemowlak?! :-) Zachwalać, zachwalać! :-)

oj sorki, jakoś tak skupiłam się na tej łysinie...:-D:-D:-D:-D

nie no cudny:-):-) ;-);-), chyba do ciebie podobny.:sorry2::sorry2:

to skoro już tak wspominamy to ja wam mojego "aparata" pokarzę.
co prawda nie mam teraz dostępu do zdjęć, te kilka mam akurat na necie, więc nie mogę wybierać, ale może to i lepiej. :-D:-D:-D
chociaż może z okazji jego 5 urodzin poszukam jutro czegoś ciekawego, ale żeby nie było że zanudzam to wrzucę na swój profil.
w kolejności,
6 miesięcy, półtora roku, dwa lata.

Załączniki

• 1512934301_d4b9c1aeb0.jpg
    1512934301_d4b9c1aeb0.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 1508177927_8e0fd1c2d2.jpg
    1508177927_8e0fd1c2d2.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 48
  • 1508985666_2460c52d04.jpg
    1508985666_2460c52d04.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dobra... przejrzalam ten wątek pobieżnie... widzę, że nabijacie się z regulaminu (spoko...:dry:), ale z tym damy sobie radę..:tak:. i z postami pod postami też...;-) od jutra postaramy się na bieżąco poprawiać...

zobaczę co na innych wątkach nawyprawiałyście:-p

Do góry