reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam kochane mamusie nie było mnie 2 dni, ale już siadam do nadrabiania :-) mam 30 stron ;-), więc robie sobie dzień lenia w pracy

reklama
Dzień dobry Kobietki ...na samym wstępie chciałabym życzyć Majeczce i Szymonkowi wszystkiego najlepszego , buziaki Maluszki
ombm.jpg

No i chciałam do
Moniq napisać, kochana piękne zdjęcia , bardzo się cieszę ,że spotkanie się udało,aż żal że nie byliśmy z Wami:sorry2:
Co do smsów...ja dostałam tylko tego , w którym pisałaś czy doszedł ten na orange, ja zabrałam się za odpisywanie bo jechałam akurat z pracy tramwajem, chciałam napisac,że tamten telefon się rozładował kiedy w trakcie pisania padł ten na którym pisałam :wściekła/y: potem wysiadłam i okazało się ,że M wyszedł po mnie na przystanek ( jak za starych dobrych czasów) no i doszłam do domu , podłączyłam oba telefony ale już ich nie włączyłam bo padłam spać :sorry2::sorry2::sorry2:
Wybaczysz brak odpowiedzi?

Nina2003 strasznie mi przykro z powodu Julka, straszne to jest ze musimy patrzec na to jak te nasze szalone dzieciaki rozbijają sobie głowy ,a świadomość ,że to dopiero początek jest podwójnie dobijająca. Zdrówka życzę i oby ten przykry incydent wkrótce stał się wspomnieniem :tak:

barmanka79- dziękuję bardzo, już chyba powoli się rozjaśnia u mnie :-) Co do pobudek w nocy ja już tydzień walcze z Majką wstaje co godzinę i raz obudzi się z krzykiem a nastepna pobudka normalna też nie wiem o co chodzi :sorry2:

tikanis- brawo dla Kubusia, u nas cały czas cięzkie nocki, no i super, że wyniki Kubusia są ok

bohaciefka- dziekuję za życzenia :-)

paula- gratuluje postępów ;-)

confi- wow, gratuluję randki...... aż Ci zazdroszczę ehhh (pozytywnie)

florencja- super, że córcia już w domciu :-):-)

nina2003- biedny Juleczek :-(mam nadzieję, że to nic poważnego i zachwilę będzie tylko złym wspomnienim :-) Co do nocek to przybij 5 , ja tez mam taki koszmar

nina27, florencja- wiecie co mi koleżanka przywiozła ciuszki z Angli early days, w tym też body takie w 3 i 7 pakach i mi nic się z nimi nie dzieje, ciekawe może na allegro sprzedają jakieś felerne?? :confused:

moniqsan- super, że spotkałaś sie z Jolą :-):-):-) i że tak miło spedziliście wspólnie czas, extra zdjęcia :-). Co do zabierania zabawek to moja Maja u dziadków jest ze swoim kuzynem o 4 dni starszym Kubusiem i tez ciągle sobie coś wydzierają z łapek :-D

MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA KASIULKI, MAJECZKI I SZYMONKA :-):-):-):-)

Witam się kochane.
DIa Majeczkii Szymonka buzioIe!!!
spot_jpg.jpg

U nas piękne słonko. Czekam aż obudzi się Tomek i idziemy na spacer.
Miłego dnia kobietki!!!:-)

Witajcie Babeczki

na samym wstepie składam serdeczne życzonka dla Majeczki i m&m's oraz dla Szymonka i malgoss - Wszystkiego najlepszego Kochani!!!

dla Majki

33p3lsj.jpg

dla Szymonka

3es09.jpg

dziewczynki, chciałam się z Wami podzielić wspaniałą wiadomością ... mamy pierwszego ząbeczka :-):-):-)
dziś osobiście wymacałam i wystukałam małego kiełka , ale się cieszę :-)
ostatnio tak dużo pracowałam i tyle mnie omijało a tu taka niespodzianka.

To ja znikam, mam dziś wolne i chcę spędzić z Damisiem trochę czasu , stęskniona jestem jak cholera :sorry2:
jak Młody zaśnie to zajrzę do was , muaaa :*

reklama
Do góry