reklama
Dzień dobry Kobietki ...na samym wstępie chciałabym życzyć Majeczce i Szymonkowi wszystkiego najlepszego , buziaki Maluszki
No i chciałam do Moniq napisać, kochana piękne zdjęcia , bardzo się cieszę ,że spotkanie się udało,aż żal że nie byliśmy z Wami
Co do smsów...ja dostałam tylko tego , w którym pisałaś czy doszedł ten na orange, ja zabrałam się za odpisywanie bo jechałam akurat z pracy tramwajem, chciałam napisac,że tamten telefon się rozładował kiedy w trakcie pisania padł ten na którym pisałam potem wysiadłam i okazało się ,że M wyszedł po mnie na przystanek ( jak za starych dobrych czasów) no i doszłam do domu , podłączyłam oba telefony ale już ich nie włączyłam bo padłam spać
Wybaczysz brak odpowiedzi?
Nina2003 strasznie mi przykro z powodu Julka, straszne to jest ze musimy patrzec na to jak te nasze szalone dzieciaki rozbijają sobie głowy ,a świadomość ,że to dopiero początek jest podwójnie dobijająca. Zdrówka życzę i oby ten przykry incydent wkrótce stał się wspomnieniem
No i chciałam do Moniq napisać, kochana piękne zdjęcia , bardzo się cieszę ,że spotkanie się udało,aż żal że nie byliśmy z Wami
Co do smsów...ja dostałam tylko tego , w którym pisałaś czy doszedł ten na orange, ja zabrałam się za odpisywanie bo jechałam akurat z pracy tramwajem, chciałam napisac,że tamten telefon się rozładował kiedy w trakcie pisania padł ten na którym pisałam potem wysiadłam i okazało się ,że M wyszedł po mnie na przystanek ( jak za starych dobrych czasów) no i doszłam do domu , podłączyłam oba telefony ale już ich nie włączyłam bo padłam spać
Wybaczysz brak odpowiedzi?
Nina2003 strasznie mi przykro z powodu Julka, straszne to jest ze musimy patrzec na to jak te nasze szalone dzieciaki rozbijają sobie głowy ,a świadomość ,że to dopiero początek jest podwójnie dobijająca. Zdrówka życzę i oby ten przykry incydent wkrótce stał się wspomnieniem
M
Marzena80
Gość
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW
DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW
DLA MAJECZKI -
DLA SZYMONKA -
barmanka79- dziękuję bardzo, już chyba powoli się rozjaśnia u mnie :-) Co do pobudek w nocy ja już tydzień walcze z Majką wstaje co godzinę i raz obudzi się z krzykiem a nastepna pobudka normalna też nie wiem o co chodzi
tikanis- brawo dla Kubusia, u nas cały czas cięzkie nocki, no i super, że wyniki Kubusia są ok
bohaciefka- dziekuję za życzenia :-)
paula- gratuluje postępów ;-)
confi- wow, gratuluję randki...... aż Ci zazdroszczę ehhh (pozytywnie)
florencja- super, że córcia już w domciu :-):-)
nina2003- biedny Juleczek :-(mam nadzieję, że to nic poważnego i zachwilę będzie tylko złym wspomnienim :-) Co do nocek to przybij 5 , ja tez mam taki koszmar
nina27, florencja- wiecie co mi koleżanka przywiozła ciuszki z Angli early days, w tym też body takie w 3 i 7 pakach i mi nic się z nimi nie dzieje, ciekawe może na allegro sprzedają jakieś felerne??
moniqsan- super, że spotkałaś sie z Jolą :-):-):-) i że tak miło spedziliście wspólnie czas, extra zdjęcia :-). Co do zabierania zabawek to moja Maja u dziadków jest ze swoim kuzynem o 4 dni starszym Kubusiem i tez ciągle sobie coś wydzierają z łapek
MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA KASIULKI, MAJECZKI I SZYMONKA :-):-):-):-)
tikanis- brawo dla Kubusia, u nas cały czas cięzkie nocki, no i super, że wyniki Kubusia są ok
bohaciefka- dziekuję za życzenia :-)
paula- gratuluje postępów ;-)
confi- wow, gratuluję randki...... aż Ci zazdroszczę ehhh (pozytywnie)
florencja- super, że córcia już w domciu :-):-)
nina2003- biedny Juleczek :-(mam nadzieję, że to nic poważnego i zachwilę będzie tylko złym wspomnienim :-) Co do nocek to przybij 5 , ja tez mam taki koszmar
nina27, florencja- wiecie co mi koleżanka przywiozła ciuszki z Angli early days, w tym też body takie w 3 i 7 pakach i mi nic się z nimi nie dzieje, ciekawe może na allegro sprzedają jakieś felerne??
moniqsan- super, że spotkałaś sie z Jolą :-):-):-) i że tak miło spedziliście wspólnie czas, extra zdjęcia :-). Co do zabierania zabawek to moja Maja u dziadków jest ze swoim kuzynem o 4 dni starszym Kubusiem i tez ciągle sobie coś wydzierają z łapek
MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA KASIULKI, MAJECZKI I SZYMONKA :-):-):-):-)
monika1977
Fanka BB :)
Witam się kochane.
DIa Majeczkii Szymonka buzioIe!!!
U nas piękne słonko. Czekam aż obudzi się Tomek i idziemy na spacer.
Miłego dnia kobietki!!!:-)
DIa Majeczkii Szymonka buzioIe!!!
U nas piękne słonko. Czekam aż obudzi się Tomek i idziemy na spacer.
Miłego dnia kobietki!!!:-)
dziewczynki, chciałam się z Wami podzielić wspaniałą wiadomością ... mamy pierwszego ząbeczka :-):-):-)
dziś osobiście wymacałam i wystukałam małego kiełka , ale się cieszę :-)
ostatnio tak dużo pracowałam i tyle mnie omijało a tu taka niespodzianka.
To ja znikam, mam dziś wolne i chcę spędzić z Damisiem trochę czasu , stęskniona jestem jak cholera
jak Młody zaśnie to zajrzę do was , muaaa :*
dziś osobiście wymacałam i wystukałam małego kiełka , ale się cieszę :-)
ostatnio tak dużo pracowałam i tyle mnie omijało a tu taka niespodzianka.
To ja znikam, mam dziś wolne i chcę spędzić z Damisiem trochę czasu , stęskniona jestem jak cholera
jak Młody zaśnie to zajrzę do was , muaaa :*
monika1977
Fanka BB :)
GratuIuje ząbka!!!:-)
My daIej bez zebów.
My daIej bez zebów.
reklama
tsarina
MamaPower!
Majeczko, Szymonku i Juleczko- Ty nasza mała juniorko! STO LAT!