reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Wszystkiego najlepszego dla Szymonka Malgosi oraz Majeczki M@ms dużo zdrowka dla dzieciaczków uśmiechu i dużo postępów w rozwoju samych mile spędzonych chwil
Confi gratuluje zębola

reklama
dziewczynki, chciałam się z Wami podzielić wspaniałą wiadomością ... mamy pierwszego ząbeczka :-):-):-)
dziś osobiście wymacałam i wystukałam małego kiełka , ale się cieszę :-)
ostatnio tak dużo pracowałam i tyle mnie omijało a tu taka niespodzianka.

Gratulacje i dla Damisia i dla Ciebie Kochana!!!
Widzisz... jednak najważniejsze rzeczy zawsze czekają na mamę :tak::-):-):-)

Dzień dobry:)

Bardzo dziękujemy za życzenia i śliczne torciki:-)

M&m's dla Ciebie i Majeczki przesyłamy także mnóstwo słodkich urodzinkowych buziaczków:-);-).

Confi,
gratulujemy zębolka:tak:

Monika,
my tez jeszcze bezzębni:sorry2:

Może uda mi się doczytać dalej "wstecz";-):-D, o ile mój solenizant mi pozwoli, bo dzisiaj wziął sobie za zadanie wykończyć mamusię:wściekła/y::wściekła/y:

Wszystkiego Dobrego dla Majeczki i Szymonka:-)
Hej dziewczyny:-)
Ja znowu na chwilke:sorry2:
Moniqsan...super fotki, fajnie się tak spotkać:tak:
Confi...gratuluje zęba Damisiowi:tak:

My idziemy dzisiaj do kina,jestem strasznie ciekawa tego filmu(Avatar)...wieczorkiem mnie raczej nie będzie:sorry2:
Trzymajcie się kobitki i nie zapomnijcie o mnie ;-):-)

witajcie majóweczki

wszystkiego najlepszego dla Majeczki i Szymonka!!!!!

confi
Kochana no to gratulacje dla małego:tak::-)

Witajcie laski

Confi gratuluje zębola.

Moniqsan świetne foteczki i fajnie, że udało sie Wam spotkanie

Majeczko i Szymonku wszystkiego najlepszego.

My byłismy dziś u lekarza i chociaz nie ładnie ten krwiaczek wyglada to nie jest do szycia i nic mamy z nim nie robić.
Nocka tylko z trzema pobudkami, także też pozytywnie. Oby tak dalej. Natomiast mały marudny i ruchliwy:tak:

nareszcie! Takie tu tłumy, że ledwie mogłam posta napisać...
my nadal pociągające, więc Majchrowski odwołał defiladę dla agi_k_m i Jagody... szkoda, ale do trzech razy sztuka!...

za 3,5 godziny wraca mąż i mam dla niego niespodziewajkę... katalog Avon z rabatem 15%.... i promocjami na dzień babeczek.... hm.... ależ ja próżna jestem....

My byliśmy dziś u lekarza i chociaz nie ładnie ten krwiaczek wyglada to nie jest do szycia i nic mamy z nim nie robić.
Nocka tylko z trzema pobudkami, także też pozytywnie. Oby tak dalej. Natomiast mały marudny i ruchliwy:tak:

Dobrze, że jest już dobrze...
Pewnie się uspokoiłaś...

gdyby nie post Mamy Niki na watku wagowym, to bym pomyślała, że mi komp szwankuje, ale nie...

tu jest puuuusto!

edytuję, żeby nie łamać regulaminu ale i tak dziś ja napędzam rozmowę... jutro robię kulebiaka, chce ktoś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie dziewczyny:-)
No puchy jak nigdy:tak:
Moja córa dopiero dotarla godz temu,mieli ją przywieżć karetką,ach szkoda gadać w końcu przywiózł ją brat mojego M:wściekła/y:
No ale najwazniejsze że już jest w domu,zjadła lazanie i okupuje łazienke;-)

Do góry