M
Marzena80
Gość
trzeba było play wziąć...Chyba z Wami nie popisze ten blue connect mi chodzi tak że nerwicy dostaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba było play wziąć...Chyba z Wami nie popisze ten blue connect mi chodzi tak że nerwicy dostaje
Ten jest tylko pożyczony....jak kupie sobie nowego laptopa to biore playatrzeba było play wziąć...
no nie... tu już połowa BB ma play... jakiś rabat powinnyśmy dostać!!!zobacz jak nam śmiga
Z cukrem miał już problemy wcześniej. Jakieś 1,5 roku temu wykryto nieprawidłowości i rok był na diecie, ostatnio wyniki były dobre. Teraz zrobili mu w szpitalu tak kontrolnie, przed podaniem leków i znów wysoki :-(Mamstud nie stresuj się tymi badaniami.Powtórz jak mały wyzdrowieje.Wiadomo,ze jak ma ospę i chore gardło to badanie nie będą idealne. Cukier też może miec wysoki od leków.
ile miał i po jakim czasie od jedzenia? a i co jadł ?Z cukrem miał już problemy wcześniej. Jakieś 1,5 roku temu wykryto nieprawidłowości i rok był na diecie, ostatnio wyniki były dobre. Teraz zrobili mu w szpitalu tak kontrolnie, przed podaniem leków i znów wysoki :-(
A mi play wolno chodzitrzeba było play wziąć...
miał 140, rano - ok 9 zjadł kromkę chleba z masłem, ok 13 zjadł 3 łyżki rosołu takiego tradycyjnego, mierzono mu po 16ile miał i po jakim czasie od jedzenia? a i co jadł ?