reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Właśnie!!

Ja zawsze i wszędzie agituję na rzecz krwiodawstwa i rejestracji w BSK. Niektórzy już mnie słuchać nie chcą...

ja trochę BSK się boję...ale przyznam się, że nie zaglebialam się w ten temat...
jako jedyna w Rodzinie oddaje krew, pomimo, ze mi to nie służy....

Właśnie!!

Ja zawsze i wszędzie agituję na rzecz krwiodawstwa i rejestracji w BSK. Niektórzy już mnie słuchać nie chcą...

No mnie się sporo osób(nie oddających krwi) pyta, czy dla czekolady to robie:-D:tak:
A co do igieł i "wyciskania" krwi to nigdy nie było u mnie problemów. Natomiast widziałam rosłych chłopców białych jak sciana na widok, tej nie małej zresztą, igły:-D

A wiecie co...ja uwielbiam kłuć ludzi:baffled: takie moje zboczenie....ale jak widze kogoś zbliżającego się z igłą do mnie to właśnie blada się robie:baffled:

reklama
Do góry