reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Właśnie!!

Ja zawsze i wszędzie agituję na rzecz krwiodawstwa i rejestracji w BSK. Niektórzy już mnie słuchać nie chcą...

ja trochę BSK się boję...ale przyznam się, że nie zaglebialam się w ten temat...
jako jedyna w Rodzinie oddaje krew, pomimo, ze mi to nie służy....

Właśnie!!

Ja zawsze i wszędzie agituję na rzecz krwiodawstwa i rejestracji w BSK. Niektórzy już mnie słuchać nie chcą...

No mnie się sporo osób(nie oddających krwi) pyta, czy dla czekolady to robie:-D:tak:
A co do igieł i "wyciskania" krwi to nigdy nie było u mnie problemów. Natomiast widziałam rosłych chłopców białych jak sciana na widok, tej nie małej zresztą, igły:-D

A wiecie co...ja uwielbiam kłuć ludzi:baffled: takie moje zboczenie....ale jak widze kogoś zbliżającego się z igłą do mnie to właśnie blada się robie:baffled:

reklama
Do góry