mamamatysia
Fanka BB :)
Moniko,Aga-Witajcie.
Aga-Jak tam Jagódka? Ostatnio byłaś mocno zdołowana opinia lekarza.Wiesz juz coś więcej?
Aga-Jak tam Jagódka? Ostatnio byłaś mocno zdołowana opinia lekarza.Wiesz juz coś więcej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
memenems ja dziecko planuje dopiero ok 2013/2014 roku... a następne ok.2015/2016- tylko muszę męża zgwałcić, bo on trójki nie chce...
nie nadrobiłam Was jeszcze, bo zostało mi 16 stron a jeszcze musze pulpety Izie odgrzać, więc zapytam, jakieś wieści od mamstud?? Co z Andrzejem?
no więc nieciekawie.
ma kiepskie wyniki moczu, i cukier, i powiększone węzły i rozległa infekcję!
ale ze szpitala go wypisali!!!!!! bo co??!!! bo ma ospę do tego i oni nie mają wrunków żeby go tzrymać!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panie Moderatorki wybaczcie- *******e taką służbę zdrowia!
ja mialam to samo skojarzenie... a później pomyślałam sobie, że może cos "zasadzili" w tym Egipcie ;-)![]()
Wariatkino ja właśnie to samo!!!!!!! sobie pomyślałam, że coś tam zmajstrowali.![]()
Agus,u nas wszystko ok.Weekend rodzinny, babcia ,ciocia czyIi wycieczkowo.
Tsarina, promocyjki w IidIu fajne. Byłas?Warto sie wybrac.
byłam i męża wkurzyłam, bo za duzo tego kupiłam, ale mam zpasik całkiem fajny na dłuższy czas...