reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Agus,u nas wszystko ok.Weekend rodzinny, babcia ,ciocia czyIi wycieczkowo.
Tsarina, promocyjki w IidIu fajne. Byłas?Warto sie wybrac.

nie nadrobiłam Was jeszcze, bo zostało mi 16 stron a jeszcze musze pulpety Izie odgrzać, więc zapytam, jakieś wieści od mamstud?? Co z Andrzejem?

no więc nieciekawie.
ma kiepskie wyniki moczu, i cukier, i powiększone węzły i rozległa infekcję!
ale ze szpitala go wypisali!!!!!! bo co??!!! bo ma ospę do tego i oni nie mają wrunków żeby go tzrymać!!!!!!!!!!!!!!!!!

no więc nieciekawie.
ma kiepskie wyniki moczu, i cukier, i powiększone węzły i rozległa infekcję!
ale ze szpitala go wypisali!!!!!! bo co??!!! bo ma ospę do tego i oni nie mają wrunków żeby go tzrymać!!!!!!!!!!!!!!!!!

żartujesz? az się zagotowałam! qwa, to jest ich obowiązek, a co jak się pogorszy, albo cos nowego wyskoczy... i znów 40 min czekania na karetke? Panie Moderatorki wybaczcie- *******e taką służbę zdrowia! Bo ospa? to nie mają odziału chorób zakaźnych czy coś? albo jakąs sale, przecież to nie tylko ospa... zw, ide napić się wody, to ochłonę...

mamstud, trzymaj się Kochana!

ja mialam to samo skojarzenie... a później pomyślałam sobie, że może cos "zasadzili" w tym Egipcie ;-):-D:-D
no ja właśnie to samo!!!!!!! sobie pomyślałam, że coś tam zmajstrowali.:-D:-D
Wariatki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Co do Mamstud to jak przeczytałam o Andrzejku to gesiej skóry dostałam.Napisałam jej sms odpisała,że jest trochę lepiej.Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.Mało pocieszające jest to ,że Gaba też pewnie chwyci ospę:baffled:.

Gaba ,wcaIe nie musi zarazic sie ospą od Andrzejka. U nas Mikołaj był chory a siostrzenica sie nie rozchorowała a spędzała u mnie sporo czasu.Drgawki to straszne przeżycie . Mikołaj miał gorączkowe w tamtym roku i jedna mysI czy przezyje. Człowiek mysIi od razu o jakis strasznych chorbach .Współczuje Mamstud tego Ieku o Andrzejka bo to chyba najgorsze przeżycie dIa matki.

reklama
byłam i męża wkurzyłam, bo za duzo tego kupiłam, ale mam zpasik całkiem fajny na dłuższy czas...

Moj kazał mi sie puknąc w czoło_Oczywiscie wszystko przytargałam w rękach.Stwierdził,ze pózniej by pojechał autem.Pózniej to by kartony powąchał bo tyIe Iudzi było.Zapasik zrobiony za małe pieniadze.

Do góry