reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dopiero teraz napisze ,ale musialam isc do dzieci,
mmatysia to ale masz zaszczyt ,byc przy porodzie nono,ja niewiem czy bym chciala ale moze z ciekawosci jak to jest byc z boku;-)

agakm- ehhhhh widzisz, nawet posiedziec nie mogłam, ale w sumie i tak jakieś 20 minut póxniej wpadła rodzinka w odwiedziny i siedzieli do wieczora, więc nie mogłabym z wami posiedzieć :-(Aguś kochana takie krzesełko to dobra inwestycja, ja kupiłam mała uwielbia w nim jeść, bawić się no i jak robię coś w kuchni to zawsze siedzi ze mną :-)

confi- super krzesełko, wyobrażam sobie , że Damianek nie chce jeść na leżaczu, ja mam krzesełko z firmy Jane było drogie, ale nie żałuję jest super i mała uwielbia w nim jeść :-) a nawet czasami siedzieć i sie bawić

marzena80- wowo extra kolczyki :-) Super, że Twoja mała Cie nie targa za kolczyki moja strasznie i za włosy zreszta też :dry:Brawo dla Nataszki, nie martw się nim się obejrzysz będzie wstawała przy wszystkim :-D

tikanis- nie jest tak źle ja już sie przyzyczaiłam :-), ostatnio jakoś się przeniosła w nogi nawet nie wiem kiedy :confused: kuźwa przebudzam sie a tam dziecka nie ma szok :szok:, patrzę a ona leży na kołdrze na wysokości moich kolan :sorry2:

kasia1208, marzena80- dziewczyny polecam Łebę...... mam też namiar na super miejsce sparwdzone :-)

mamstud- o jeny biduleczko, ty to się masz... dużo zdróweczka dla Andrzejka, jak przeczytałam Twojego posta to aż mnie zatkało, wyobrażam sobie co musiała czuć- masakra

mamamatysia- gdzie ty byłas jak cię nie było :confused::confused:, pisałam do ciebie na gg, b martwiłysmy się o ciebie... dobrze, że nareszcie zawitałaś i brawo dla mojego zięciulka zdolnego ehh ahhh :-):-):-)

Dzień dobry dziewczynki.
Melduje się po długiej nieobecności:zawstydzona/y:.
Najpierw chciałam podziękować za troskę dziewczynkom ,które o mnie pytały:-).
Confi,Marzenko-Przepraszam,że nie odpowiedziałam wczoraj na smsy ale telefon zostawiłam u psiapsiółki w samochodzie i dopiero przed chwilą mi go przywiozła.
U nas mnóstwo zmian,co min wpłynęło na moja długa nieobecność.Ale nie będę Was zanudzała
Z rzeczy najważniejszych :Filip chodzi!W ciagu dwóch dni nauczył sie wstawac no i trzymając się stolika czy barierki stawia pierwsze kroki.Prowadzony za ręce potrafi przejść cały dom -nie opanował tylko schodów...jeszcze:baffled:.Jak nie próbuje chodzić to raczkuje z prędkością światła i gdy tyko na chwilę sie odwrócę to mam jak w banku że dziecię siedzi w misce z karmą dla kota, przegrzebuje kuwetę lub wisi głową w dół pomiędzy schodami:baffled:
Chciałam pogratulować Roxy-MAMY:-D
no i złożyc zaległe życzenia solenizantom:
DAMIANKOWI-CONFI
TOMKOWI-MONIKI
MIŁOSZOWI-ANETECZKI
MAJCE-ANKZOC
ZOSI-AGI
WSZYSTKIEGO NAJ KOCHANE OSMIOMIESIĘCZNIAKI
ŻYCZY KUMPEL FILIP I JEGO MAMA:-)
Mam nadzieję,że mój zawirusowany laptop nie wypnie sie znowu na internet z Playa i będę mogła wreszcie pisać z wami na bieżąco:-)
Przepraszam,że nie nadrobię ale jest tego lekko z 200 stron tym wątku o innych nie wspomnę:sorry2:

Nooooo nareszcie jesteś ...martwiłyśmy się wiesz? :sorry2:

Co do chodzenia Filipa to też zaczął sam siadać(dwa tygodnie temu) , potem raczkował(nie mylić z pełzaniem,które uprawiał od dwóch miesięcy),dzień później wstał a za koejne dwa zaczął tuptać.Więc Marzenko nie zdziw się jak u was będzie tak samo.
no to niezłe ma tempo...Damian sie troche zatrzymał...to znaczy cały czas jest w ruchu bo chodzi przy meblach ale bałam się ze skoro tak szybko zaczął raczkować to za chwilkę będzie chodził a tu nie...na razie porusza się przy meblach i probuje stawać sam puszczając podpórek , nawet mu to wychodzi ale kroczków nie próbuje ;-)
a Ty jak masz schody to teraz masakra...oczy dookoła głowy normalnie :baffled:

No nareszcie się zdecydowała.Super, ze będzie z nami nawet w pracy chociaż wiem ,że w kwiaciarni ciężko znaleźć czas.Ale może jakoś się uda.Brakowało mi jej tu na forum wiec ogromnie się cieszę:tak:.
A mój laptop nie będzie taki całkiem nowy:no: Adam da mi swoje Lenovo(obecnie posiadam Toschibę) a on kupuje sobie nowy:dry:.no ale nie narzekam bo bede miała lepszy procesor i więcej miejsca na dysku:-).
no zdecydowałam się w końcu :tak:mi tez was brakowało dlatego nie żałuję wydanej kasy ;-)
heh z facetami to tak jest ,że oni musza miec nowe a nam próbują wcisnąc stare:-p
ale skoro mówisz ze i tak lepszy od tego co miałaś to jest chyba ok?
A skąd wirusa złapałaś? Otwierałas jakieś podejrzane strony? Pytam bo w nowym mam antywirusa który niedługo straci ważnośc , będę musiała pomyślec o czymś innym co mi nie zamuli systemu

cześć smerfobabki,:-)

u nas słoneczko świeci.:-):-) :tak::tak:
Moja matka mnie wnerwia!!!:wściekła/y::wściekła/y: :growl::growl:. ale nie będę o tym gadać.:dry:

mmatysia dobrze że wreszcie jesteś :tak::tak:ja już się martwiłam o ciebie.
no i możemy sobie ręce podać, bo Maja kilka dni temu zrobiła sama 2 kroczki od łóżka do szafki.:szok::szok:
wygadaj się kobieto to będzie Ci lżej...:tak:

Szykuje się do porodu i to pochłania mi mnóstwo czasu:sorry2:
:shocked2::shocked2::shocked2:
zabiłas mnie tym

Będę przy porodzie kuzynki bo nie chce byc sama a jej M jak widzi krew to mdleje:baffled:.robimy ostatnie rozeznania,pakujemy torbę i szykujemy miejsce dla dzidzi:tak::tak::tak:
dobrze ze szybko doczytałam ;-)

memenems ja dziecko planuje dopiero ok 2013/2014 roku... a następne ok.2015/2016- tylko muszę męża zgwałcić, bo on trójki nie chce...
no padłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
...a ty serio trójke chcesz? Ja bym zwariowała chyba :-D

Witam kochane, kurcze ale mam od rana urwanie głowy ehhhhhhhh
postaram sie nadrobić zaraz 23 strony :sorry2:
no jak to możliwe? Pisałas przeciez wczoraj z nami?

a ja sobie do was wskoczyłam na chwilę...Młody śpi...T z nudów czyści kuchenkę po raz setny....boszsz :baffled: poczytałaby coś

Ankzoc - ja wiem, ze krzesełko to super inwestycja... tylko powiedz mi gdzie ja mam wszystkie te bajery trzymać...:sorry2:
Obecnie mam i łożeczko i kojec rozłozone w pokoju, w roku pokoju huśtawka... w kuchni identyczna graciarnia jak w pokoju (a strych i piwnica pęka w szwach...) - i tam juz został wyniesiony leżak bo w pokoju potykaliśmy sie o niego. Dlatego pierw musimy na nowo przemeblowac pokoj a wtedy od razu zakupimy krzesełko... No chyba, ze bedeje trzymac u mamy:dry:

Martalis - Twoje pytanie o maść zostało przeniesione do "Obaw" -tam tez udzielam odpowiedzi :tak:

Aniu ...Jane...fiu, fiu ..nie byłoby mnie stać,ale jakby było to tez pewnie bym kupiła ;-) a jakie masz Brava, Aktiva, Emotion czy Terra ? Mnie się najbardziej podoba chyba Brava...
Pomyślałam o tym samym ,że Damian pewnie będzie lubił w nim siedzieć, w wózku lubi czasem posiedziec a ja mam chwilkę spokoju ;-)

wow a widzałyście krzesełko Tatamia - Peg Perego?
Niezłe jest
http://www.bobowozki.com.pl/product...=1379&osCsid=dd575bd50200834bec37f52ccf607916

i cienkusz :-p:-p:-p

Witaj Confi :-):-):-) przyslij swoją T jakimś pospiesznym do mnie, cooo? ja mam kuchenke nie mytą od tygodnia... ale jakby cos mogę ja czyms jeszcze zająć... ;-)
Witaj Kochana ,
wiem ,że mogę na Ciebie liczyć w każdej sytuacji,ale kto zmusi ją do tego by wsiąść do pospiesznego :-D:-D:-D
jak ona się nawet IC boi :-p

reklama
Do góry