reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hej i ja jestem.

Zosienko sto Iat maIutka.

Mamstud,trzymaj sie kochana. Jak dzisiaj Andrzejek sie czuje?

Bosze,ja dzisiaj zIatałam całe miasto.
Widziałyscie gazetke promocyjną IidIa? Maja promocje na zupki,soczki i to w dobrych cenachnp. 3 zupki 190g za 7,49 Iub soki 4x300mI za 7,49.
Wpadałam zobaczy co mają i zrobiłam zapasik.MysIałam,ręce mi odpadna jak wracałam do domu.
Ide zrobic kawke i siadam na pogaduszki.

reklama
hi hi hi :-D:-D:-D

a ja się zastanawiam co bym wolała. wybór jest trudny. :-D:-D:-D:-D
może bliźniaki. tylko dwujajowe, każdego po jednym. :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D
Ty masz już super parkę a ja jestem zdominowana przez mężczyzn:dry:.Mała kobitka by się przydała:tak:
ja pomyślałan na zdjęciach z Egiptu taka płaska....niemożliwe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no padłam:-D:-D:-D:-D
a no fakt, wyleciało mi to z głowy.:-D:-D:-D:-D:-D
Niemozliwe jesteście.
Ale mi Was brakowało:-D:-D:-D

Heloł Babeczki!!!

u nas dzionek pełen wrażeń (pozytywnych) po mało pozytywnej nocce... :-(ale na szczescie teraz jest ok - wiec nie bede drążyć tematu.

Mamamatysia-WITAJ Kochana!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Kurcze... podziwiam Cię, ze bedziesz przy porodzie... teraz zobaczysz jak to z zewnątrz wygląda - widok zapewne bezcenny!!!
Gratuluję super umiejętności Filipka!!! Wooow - zdolniacha!!!:tak::-):-):-):-):-):-):-)

Moniko - witaj!!!:-):-):-):-):-):-):-) a poza promocjami w Lidlu - co u Ciebie??

witajcie dziewuszki!
Monika ukradłaś mi posta o Liedlu!
nie nadrobiłam Was jeszcze, bo zostało mi 16 stron a jeszcze musze pulpety Izie odgrzać, więc zapytam, jakieś wieści od mamstud?? Co z Andrzejem?

memenems ja dziecko planuje dopiero ok 2013/2014 roku... a następne ok.2015/2016- tylko muszę męża zgwałcić, bo on trójki nie chce...

reklama
Do góry