reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Co do chodzenia Filipa to też zaczął sam siadać(dwa tygodnie temu) , potem raczkował(nie mylić z pełzaniem,które uprawiał od dwóch miesięcy),dzień później wstał a za koejne dwa zaczął tuptać.Więc Marzenko nie zdziw się jak u was będzie tak samo.

reklama
eee no, nowy laptopik - fiu fiu;-)! Confi ma nowego, zeby w pracy z nami byc...
No nareszcie się zdecydowała.Super, ze będzie z nami nawet w pracy chociaż wiem ,że w kwiaciarni ciężko znaleźć czas.Ale może jakoś się uda.Brakowało mi jej tu na forum wiec ogromnie się cieszę:tak:.
A mój laptop nie będzie taki całkiem nowy:no: Adam da mi swoje Lenovo(obecnie posiadam Toschibę) a on kupuje sobie nowy:dry:.no ale nie narzekam bo bede miała lepszy procesor i więcej miejsca na dysku:-).

Co do chodzenia Filipa to też zaczął sam siadać(dwa tygodnie temu) , potem raczkował(nie mylić z pełzaniem,które uprawiał od dwóch miesięcy),dzień później wstał a za koejne dwa zaczął tuptać.Więc Marzenko nie zdziw się jak u was będzie tak samo.
Boszzz ale chłopak ma tempo:szok: U nas tak powolutku, po kolei... Siadamy ładnie od 1,5 miesiąca:tak:Pełzamy też od jakichś dwóch miesięcy, ale ostatnio to rekordy prędkości w pełzaniu pobijamy:-D no i od kilku dni usiłujemy się podnieść... ale na razie bez końcowego 100% efektu:-D

Boszzz ale chłopak ma tempo:szok: U nas tak powolutku, po kolei... Siadamy ładnie od 1,5 miesiąca:tak:Pełzamy też od jakichś dwóch miesięcy, ale ostatnio to rekordy prędkości w pełzaniu pobijamy:-D no i od kilku dni usiłujemy się podnieść... ale na razie bez końcowego 100% efektu:-D
Jego tempo tez mnie przeraża:szok:.Zwłaszcza, że mam niezłą gimnastykę przy nim(w biegu przez przeszkody niedługo będę niepokonana;-)).Nauczył się tez wołać Mateusza. Gdy go widzi to podskakuje i mówi Ati.
co do postępów Nataszy to ani się spostrzeżesz a będziesz za nią biegać.

Ależ Filipek postępy robi wooow:-) nasz też raczkuje coraz szybciej a śmiganie koło mebli ma opanowane ma perfekt:tak:

cześć smerfobabki,:-)

u nas słoneczko świeci.:-):-) :tak::tak:
Moja matka mnie wnerwia!!!:wściekła/y::wściekła/y: :growl::growl:. ale nie będę o tym gadać.:dry:

mmatysia dobrze że wreszcie jesteś :tak::tak:ja już się martwiłam o ciebie.
no i możemy sobie ręce podać, bo Maja kilka dni temu zrobiła sama 2 kroczki od łóżka do szafki.:szok::szok:

reklama
cześć smerfobabki,:-)

u nas słoneczko świeci.:-):-) :tak::tak:
Moja matka mnie wnerwia!!!:wściekła/y::wściekła/y: :growl::growl:. ale nie będę o tym gadać.:dry:

mmatysia dobrze że wreszcie jesteś :tak::tak:ja już się martwiłam o ciebie.
no i możemy sobie ręce podać, bo Maja kilka dni temu zrobiła sama 2 kroczki od łóżka do szafki.:szok::szok:
No i nie będzie spał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witaj ememesiku(podoba mi się to zdrobnienie:-)).
Wiem,że wielokrotnie pytałaś o mnie-Muaaaa:-D.
Szykuje się do porodu i to pochłania mi mnóstwo czasu:sorry2:
Gratulacje dla Majki n i współczucia dla ciebie-jak się rozkręci to będziesz miała sajgon( po co to pisze skoro przecież przechodziłaś to juz z Mikołajem)
No i gadaj tu zaraz czy ci mama podpadła...(wyżal się ciociom dobra rada)

Ostatnia edycja:
Do góry