reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

uśmiałam się po pachy:-D:-D:-D:-D:-D:-DMój ugotuje grochówkę wojskową i jeszcze pare innych rzeczy, bo był kucharzem w wojsku;-)

Przeczytałam tę swoją historyjkę M ;-)
Też się uśmiał ... nie mógł inaczej ... tego się nie wyprze :-)

No i właśnie widzisz .... co ja bym dała za męża który cokolwiek ugotuje ... on tylko kawę rano mi robi i po pączka na bazarek pójdzie :sorry2:

reklama
O z zakupami to ja sie wkurzałam bo M zawsze brał coś nie zwracając uwagi na cenę, np. stoi Tchibo 500 g za 12zł a 250 gr za 5zła on co ... oczywiście jedną większą droższą, zamiast dwóch mniejszych.
nina bo to tak sie utarło, że co większe to tańsze a w rzeczywistości to większe droższe o kilka groszy nie rzucających sie w oczy

O z zakupami to ja sie wkurzałam bo M zawsze brał coś nie zwracając uwagi na cenę, np. stoi Tchibo 500 g za 12zł a 250 gr za 5zła on co ... oczywiście jedną większą droższą, zamiast dwóch mniejszych.

Koooochana, takie rzeczy to na porządku dziennym. Ale najlepszy do tego typu akcji jest mój tata. Kupuje kawałek sera z dziurami za 35 pln albo rybę na obiad za 120 pln za kg :-D (świeży tuńczyk do na sushi)
On jest w tym kierunku mega uzdolniony :-D

Koooochana, takie rzeczy to na porządku dziennym. Ale najlepszy do tego typu akcji jest mój tata. Kupuje kawałek sera z dziurami za 35 pln albo rybę na obiad za 120 pln za kg :-D (świeży tuńczyk do na sushi)
On jest w tym kierunku mega uzdolniony :-D
:-D:-D:-D
No zamiast kupić coś w rozsądnej cenie, a w to miejsce wziąć sobie coś dobrego. Niestety są rzeczy które tylko droższe i oryginalne są dobre.

aga-k-m- jedz dziewczyno ile sie da... a tak na serio kochana agusiu to jesli masz ochote to ja zawsze mowie wiaodmo trzeba jesc z umiarem ale jesli masz ochote trzeba zjesc bo widocznie organizm tego potrzebuje..:)

barmanka- od razu czlowiek inny weselszy jakis taki, wiecej energi.. no ale nie moge tego leku podawac mu w nieskonczonosc.. narazie mam podawac do wtorku a pozniej do lekarki i zobaczymy co dalej ustalimy..:/

martalis- oby katarek szybko malego przeszedl:p

ankozc- buziak dla ciebie kochana

moniqsan- co do lekow moniczko to ja uwazam ze jesli lekarz to przepisuje to wie co i jak takze nie mam obawy i stosuje tyle co lekarka zalecila.. wiem ze chcesz dobze ..:) co do lulania ja mojego kubusia lulam kazdorazowo do snu,, nie trawa to dlugo ale lulanie jest:/ niestety:/

reklama
:-D:-D:-D
No zamiast kupić coś w rozsądnej cenie, a w to miejsce wziąć sobie coś dobrego. Niestety są rzeczy które tylko droższe i oryginalne są dobre.

Ale on nie robi tego celowo. On nie zwraca uwagi na cenę po prostu. Ser z dziurami - to bierze pierwszy lepszy. "Rybkę dobrą, którą pani poleca" ... "to poproszę"
Tak to wygląda :sorry2:

Do góry