reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No dobra - nadrobiłam... po łebkach bo po łebkach, ale za dużo tego było...

Więc na początek

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA TOMASZKA I MONIKI!!!
MUAAA KOCHANI!!!

gallery-36116471-500x500.jpg

Aguś mam nadziję, że wszytsko okaże się w porządku... Ale najważniejsze to sprawdzić dokładnie... dobrze, że macie dobrego pediatrę! przesyłam wielkiego buziaka dla Ciebie i Jagodzi!

Nie uwierzycie co zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przypaliłam jajko dziecku do obiadu:zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:
Mnie też się to ostatnio zdarzyło:-( tak, że łączę się w bólu...

Och....bo wiecie ja to zdolna inaczej jestem:zawstydzona/y::baffled::sorry2:
no to ja też:-D

kupiłam sobie taki mały ręczny bezprzewodowy odkurzaczyk.
ja też cały czas zastanawiam się co tu kupić co by mi życie ułatwiło... mop parowy, odkurzacz bezprzewodowy... i nie potrafię się zdecydować:no: może w takim razie też małe cudo zakupię...

I bardzo dzięuję za zainteresownie brakiem mojej osoby na spotkaniu AA... już się w odpowiednim miejscu wytłumaczyłam...

Martus menu sIubne nie dIa mnie:no:WoIałabym cos swojskiego:tak:

no właśnie ja też, i nasze rodziny raczej też też.
więc na razie pomysły moje to:

jakaś duszona wołowinka
karkówka z grila z sosem czosnkowym
krokiety z barszczem
żurek w chclebie
pstrąg z rusztu
pieczone ziemniaczki w ziołach

no i ten kurczak gdzieś musi być (dla M). O już wiem połącze mu to, jakieś roladki z kurczaka albo inne devolaje, albo kurczak zapiekany z serem, albo szpinakiem, i brokuły.

ja wpadłam tylko na chwilkę

m&ms, kasia1208- gratulacje dla waszych zdolnych dzieciaczków i dla was dumnych mamuś :-)

a teraz zmykam, życzę miłego wieczorku

Moje dziecie dzisiaj robi postępy, nauczył się w końcu raczkować na panelach:tak: i drugie dla mnie mniej ciekawe ,wstawanie w łóżeczku z leżenia na płasko i usypiania to zabawa kto komu da radę :baffled: i tak się bawimy już pół godzinki :sorry2:

O boże boże boże!!!!!
Maja właśnie zrobiła dwa kroczki!!!!! od łózka do szafki!!!!!!!!!

GRATULACJE dla Majeczki i Filipka, duże muuaa od Cioci Agi i Jagodzi

O boże boże boże!!!!!
Maja właśnie zrobiła dwa kroczki!!!!! od łózka do szafki!!!!!!!!!
gratuluje !! :tak:

Moje dziecie dzisiaj robi postępy, nauczył się w końcu raczkować na panelach
super!! :tak::tak:

florencja, to się nazywa - złośliwość rzeczy martwych :sorry2::sorry2:
wiem że u nas też są takie granulki - sypiesz bezpośrednio do buziaka :tak::-)

reklama
Do góry