reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
moniq, nie znam tej firmy tego odkurzacza, ale to dlatego że nie mam takiego sprzętu w domku ;-)
oj szkoda że Lila taki tyfusik.. :-( ale na pocieszenie ci powiem że mój też z niektórymi pokarmami jest sto lat za murzynami :sorry2: (np jedzenie z grudkami)..

ja też już prawie kończe obiadzio dla nas, na drugim palniku kończy się gotować zupinka dla Marcelka :tak::-)
ja za to mam mały zamrażalnik (lodówkę mam wielkości pralki - więc możecie sobie tylko wyobrazić "wielkość" zamrażalinia :-:)-()...i też przez to nie mogę poszaleć z kucharzeniem :dry:
kurcze muszę pochodzić po sklepach i poszukać słoiczków do pasteryzacji....bo szczerze powiem to nawet nie wiem czy tu jest coś takiego :zawstydzona/y:

A co do menu,
to ja uwielbiam żurek w chlebie ( no i tak on mi chodzi po głowie, bo ja jestem fanką zup ale tradycyjnych, anie kremów z najdziwnieszych rzeczy na świecie)

dla mojego "ziutka" (czyt. M) musi być kurczak, bo on uwielbia kurczaka i tylko kurczaka, a najlepiej w "sosie czekoladowym".:baffled::baffled: :sorry2::sorry2:

ddatkowo myślałam o jakiejś rybie grilowanej lub zapiekanej.

a najlepsze jest z tortem, bo wiecie że ja nie lubię słodyczy...a mój "ziutek" uwielbia!!

więc ja chcę połowę tortu - pizzy, a dla niego druga połowa totalnie słodkościowa i na wierzchu "an młody" z brokuła (jego ulubione oczywiście)
hi hi hi :-D:-D:-D wykwitnie brzmi, no nie...:-D:-D:-D

Moje dziecie dzisiaj robi postępy, nauczył się w końcu raczkować na panelach:tak: i drugie dla mnie mniej ciekawe ,wstawanie w łóżeczku z leżenia na płasko i usypiania to zabawa kto komu da radę :baffled: i tak się bawimy już pół godzinki :sorry2:

reklama
O boże boże boże!!!!!
Maja właśnie zrobiła dwa kroczki!!!!! od łózka do szafki!!!!!!!!!

Gratki

Moje dziecie dzisiaj robi postępy, nauczył się w końcu raczkować na panelach:tak:

Gratki

i drugie dla mnie mniej ciekawe ,wstawanie w łóżeczku z leżenia na płasko i usypiania to zabawa kto komu da radę :baffled: i tak się bawimy już pół godzinki :sorry2:

no cóż znam ten ból...

Do góry