reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Tsarina - wooow -zdaj nam relacje z tej gry... Może zrobie sobie i M prezent na Walentynki

Moniq -i ja obejrzalam sobie filmiki w Lili w roli głównej :tak::-)- Ona jest świetna... a ... no i Jaga odpowiedziała Ci "halo" w filmiku pt." wideo0002";-):-D

reklama
dobry wieczor mamunki, ja na chwilke bom zaraz przychodzi do nas ksiadz;-), tzn do mnie i do macka .m uciekl:-) choc maciek ,mowi ze juz tez idzie spac;-), wiec chyba bede sama tzn z Wami bo nie wylacze komp a tym bardziej BB

Dołączę późnym wieczorkiem bo mam jeszcze trochę roboty w domu no i muszę się mężem zając :-p:-p:-p
ta znowu zaczyna :-p:-p:-D:-D:-D:-D

tsarina, noo fajniutka ta gra. daj znać czy zakończenie takie jak się spodziewałaś? ;-):-):-)

moniq, filmików dziś chyba nie obejrze :-:)-( bo internet chodzi mi jak traktor na rope :sorry2: czytaj - przekroczyłam limit i net zwolnił :-:)-(

aha zapomnialam wam powiedziec (napiasc):-) ze wczoraj zrobilam krem i serum w domu, i powiem Wam szczerze ze jestem zadowolona jeden minus przydatnosc 2 tyg po zrobieniu, ale oprocz tego jest naparwde ok

ja tak na szybko, te grę dostałam na mój wieczór panieński, więc to nie będzie "pierwszy raz":-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak::sorry2:

gra jest super, extra i wogóle... no i na poczatku jest smiesznie, ale jak się człowiek przełamie i potraktuje ją baaaardzo powaznie, to....[cenzura] całą noc:-):-):-):-):-)

ja tak na szybko, te grę dostałam na mój wieczór panieński, więc to nie będzie "pierwszy raz":-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak::sorry2:

gra jest super, extra i wogóle... no i na poczatku jest smiesznie, ale jak się człowiek przełamie i potraktuje ją baaaardzo powaznie, to....[cenzura] całą noc:-):-):-):-):-)

lepszej recenzji nie potrzebuje!!!
kupuje!!! :tak::-D:-D:-D
Tylko Dziecia trzeba komus sprzedac... :sorry2::sorry2::sorry2:

ty jeszcze tu a kyszzzz do wanny ;-)

aga, barmanka, wy będziecie wiedziały (a może jeszcze któraś) ... dlaczego przy moim poprzednim poście, przy "mamy majowe ..." jest znaczek takiej łapki? Przy innych tego nie ma :baffled:

Elu, a dużo tego narobiłaś ... No bo jak tego wychodzi sporo, i potem ma się marnować, to tzw lipa :sorry2:

reklama
Do góry