reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Nie myślcie że ona tak bezinteresownie :tak:
Tam siedzi kot (zawsze), a ona sprawdza na ile może sobie pozwolić :sorry2: (był już płacz i zgrzytanie zębów)

Confi, chętnie, ale robię spadówę już raczej. Nie wytrzymuję :sorry2:
a pfff....;-)
a tak serio to ja tez zaraz spadam...majówki wymiękły a ja tyyyle Karmi jeszcze w lodówce mam :-p

reklama
moniq ,to teraz musisz uwazac ,zeby sobie czegos nie zrobila ,pewnie bardzo ruchliwa.

pomalu sie zaczyna wchodzenie wszedzie gdzie sie da....

dobranoc wszytkim ....uciekam ,xavko zas sie obudzil...

Witam was kochane, nie wiem jak u was , ale u nas to jakas totalna masakra, śnieg tak wali, że nie wiadomo gdzie jest ulica a gdzie chodnik, co do temp nie jest tak żle jedyne -3, ale ogólnie sniegu to już lezy do połozy łydki :happy2::sorry2:
teraz was ponadrabiam buźka

Witak Kobity w ten śnieżny poranek :baffled:

uciekaj uciekaj, ucz się pilnie, ząbki myj, o męża dbaj i w ogóle :-) aha, czapkę noś :-)
:-D:-D:-D:-D:-D
To może weź mnie ze sobą. Właśnie skończyłam pić kawę i zamiast się brać do nauki to gniję tu z tymi wariatkami pijaczkami i palaczkami
a ja właśnie jestem po kawce, młody się bawi a ja do książek :wściekła/y:
a co chcesz z malinką M przywitać :szok::-D
:-D:-D:-D:-D
Tam od razu męża ... ja jestem grzeczna dziewczynka, nad ranem się zmyję, oko malince zrobię .... ;-)
:-D:-D:-D:-D:-D
to idę wypalić skręcika, na dokładkę wciągnę jakąś ścieżkę, popiję spirytem i spać pójdę :-)
dowód rzeczowy jest !!! Mamstud sama się przyznałaś :-D:-D:-D:-D
Witam was kochane, nie wiem jak u was , ale u nas to jakas totalna masakra, śnieg tak wali, że nie wiadomo gdzie jest ulica a gdzie chodnik, co do temp nie jest tak żle jedyne -3, ale ogólnie sniegu to już lezy do połozy łydki :happy2::sorry2:
teraz was ponadrabiam buźka
no u nas też sporo napadało :baffled: jak tak dalej będzie do Olsztyna pojadę pociągiem :sorry2:

ej kobity wy jak siadziecie to można się posikać ze śmiechu :-)
w ogóle to witam z samego rana u nas śnieguuu śnieguu ho ho do tego halny taki ze ustać sie nie da
szkoda bo gdyby nie egzamin w sobote to bym pojechala na deche :-D
życze miłego dnia mamusie

Dzień dobry:-)
Kiedy ja Was nadrobie:szok::szok::szok: 25 stron:szok::szok::szok::-D

Monia...Tomaszku Wszystkiego najlepszego z okazji Ukończenia 8 Miesiąca...Buziaaakii
samochod-tort.jpg

właśnie czytam, że wasze dzieciaki wczoraj dawały czadu, więc przybijam z wami piatkę- u nas było to samo :wściekła/y:

tikanis- oj wspołczuje nocek, u mnie az tak źle jak u ciebie nie jest, jesli moge polecić to rewelacyjne są czopki virbucol.

mamstud- o jeny wspołczuje tego uniformu, chyba wolę żeby było mi zimno niż chodzić ubrana w uniform słuzbowy ;-), wiesz co wiem co to znaczy nie miec czasu na nic w pracy, jak pracowałam w poprzednim dziale to kanapki jadłam jedna reką a drugą wystawiałam faktury, więc doskonale cie rozumie i wspołczuję :-(Brawo dla Gabuni za jej gadulstwo, mojej Majce geba się nie zamyka..... ciągle cos papla (ale to ma po mnie), Maja wczoraj do dziadka wołała tata!

monika1977- dobre za 15 zł bedziemy siedziały cały dzień i jadły :-D

kasia1208, martalis- dużo zdrówka dla Filipka :-) i Xaverego:-)

m&ms- to miałaś przeprawę z Majeczką :blink:, no ale jak dziecku jest źle to wiadomo, że u mamusi jest najlepiej ;-)

moniqsan- wie Lili co dobre, wiesz przykład idzie z góry :-D;-)

okruszek- moja mała powiedziała mama w wigilję a teraz nauczyła się tata i cały czas nawija a mama to tylko jak cos się jej dzieje, to wtedy takim płaczkiwym głosem mamaaaa, chociaż wczoraj do dziadka powiedziała tata :dry:

malinka009- ja tez nic nie robię :sorry2:

MONIKA1977- WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TOMUSIA :-):-):-) PS. CZY TOMUŚ OBCHODZI DZIS TEZ IMIENINKI?? JESLI TAK TO OGROMNY BUZIOLEK

Witam z rana ;-)

Ha ja mam tylko 3 strony ;-)

moniq uśmiałam się z Twojego warsztatu pracy, ale to jeszcze wczorj przed snem pękałam ze śmiechu

Ankzoc u nas też śnioegu a śniegu a miałam jechać z małą w sobote do Wawy :baffled: kiepsko to widzę

malinko miłego siedzenia nad książkami, o ile one może być miłe

madzia tego halnego to nie zazdroszczę

Monika wszystkiego dobrego dla Tomaszka z okazji ukończenia 8 miesiąca:-D:-D:-D:-D

Mykam ogarniać mieszkanie

Ostatnia edycja:
reklama
malinka, jak tam przywitanie męża się odbyło? ;-):-D:-D:-D

monika, wszystkiego najlepszego dla Tomaszka :tak: :tak:

a ja uciekam się ogarnąć i jakąś kafffcie sobie zaparzyć :sorry2:

Do góry