właśnie czytam, że wasze dzieciaki wczoraj dawały czadu, więc przybijam z wami piatkę- u nas było to samo
tikanis- oj wspołczuje nocek, u mnie az tak źle jak u ciebie nie jest, jesli moge polecić to rewelacyjne są czopki virbucol.
mamstud- o jeny wspołczuje tego uniformu, chyba wolę żeby było mi zimno niż chodzić ubrana w uniform słuzbowy ;-), wiesz co wiem co to znaczy nie miec czasu na nic w pracy, jak pracowałam w poprzednim dziale to kanapki jadłam jedna reką a drugą wystawiałam faktury, więc doskonale cie rozumie i wspołczuję :-(Brawo dla Gabuni za jej gadulstwo, mojej Majce geba się nie zamyka..... ciągle cos papla (ale to ma po mnie), Maja wczoraj do dziadka wołała tata!
monika1977- dobre za 15 zł bedziemy siedziały cały dzień i jadły
kasia1208, martalis- dużo zdrówka dla Filipka :-) i Xaverego:-)
m&ms- to miałaś przeprawę z Majeczką
, no ale jak dziecku jest źle to wiadomo, że u mamusi jest najlepiej ;-)
moniqsan- wie Lili co dobre, wiesz przykład idzie z góry
;-)
okruszek- moja mała powiedziała mama w wigilję a teraz nauczyła się tata i cały czas nawija a mama to tylko jak cos się jej dzieje, to wtedy takim płaczkiwym głosem mamaaaa, chociaż wczoraj do dziadka powiedziała tata
malinka009- ja tez nic nie robię
MONIKA1977- WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TOMUSIA :-):-):-) PS. CZY TOMUŚ OBCHODZI DZIS TEZ IMIENINKI?? JESLI TAK TO OGROMNY BUZIOLEK